Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 İyi günler arkadaşlar; Elektrikli süpürge almak için günlerdir araştırma yapmaktayım. Normalde bir araç formunda böyle bir konu açmazdım lakin karar veremedim ve bu beni büyük sıkıntıya sokmaya başladı Tecrübesi olan veya evde hanımına annesine sorabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim... -bütçe 400-600 tl civarı -normal ev süpürülecek (ekstra özelliğe gerek yok halı yıkama vs gibi) -mümkün mertebe sessiz -olabildiğince güçlü -uzun ömürlü aradığım özellikler bunlar... Forum arkadaşlarım bi el atın şu konuyu bi çözelim lütfen.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) Torbalıda (S-Bag) Elektrolüx Ultra silencer mesela, ses neredeyse yok gibi geçen sene almıştım, yarım güçte çalıştırmak bile yetiyor.... örnek link http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/electrolux-ultra-silencer-61db-super-sessiz-zusorigdb-yeni-P82649402?cid=604001&gclid=CMbn0r_TzM0CFUko0wodFLkPfw&gclsrc=aw.ds 29 Haziran 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Mert 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Biraz daha fazla ödemek koşulu ile bosch In‘genius ProSilence alabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlarda çok marka var ve hepsi aşağı yukarı aynı. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Biraz daha fazla ödemek koşulu ile bosch In‘genius ProSilence alabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlarda çok marka var ve hepsi aşağı yukarı aynı. bu makineyi inceledim beğendim lakin bütçemi aşıyor 900 tl civarında Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Bilmiyorum nasıl değerlendirirsiniz ama ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Vakumu çok iyi, halıyı kaldırabiliyor. Torbasız olması çok büyük avantaj, hatta çektiği pisliğe her seferinde açıp bakıyorum hehe Ayrıca gerçekten sessiz bir makina. http://www.teknosa.com/urunler/115040462/rowenta-ro5353-compacteo-ergo-cyclonic-2000w-elekt Bu arada ben 250 - 300 lira arasına almıştım önceki sene. İyi indirim gelmiş. Aynı makina gitti gidiyorda 2 kat daha pahalı. http://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge?k=rowenta+ro+5353+compacteo+ergo+cyclonic+2000w+elektrikli+s%C3%BCp http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-compacteo-ergo-cyclonic-ro5353-fiyati,1147139.html Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) 10 Gün önce uzun araştırmadan sonra Rowenta RO8366 modelini aldım, kesinlikle tavsiye ediyorum. Gece 12 de dahi evi süpürebilirsin süper sessiz bir makina https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-silenceforce-ro8366-750-w-toz-torbasiz-supurge-fiyati,4256283.html 29 Haziran 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Zamanında çok araştırmıştım, filtreleme özelliği önemli gerçekten. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama hepa filtreli tavsiye ederim. Motorun dışarıya verdiği havanın içinde neredeyse sıfır toz veriyor. Ben nilfisk kullanıyorum, güç olarak bütün evi süpürmeye kalktığınızda emiş gücünden ötürü yorulabiliyosunuz bile. Ürün özelliklerinde motor gücünden ziyade hortum emiş gücüne bakın, kullandığım nilfisk hepa 14 filtre ve 550 watt emiş gücü var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Zamanında çok araştırmıştım, filtreleme özelliği önemli gerçekten. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama hepa filtreli tavsiye ederim. Motorun dışarıya verdiği havanın içinde neredeyse sıfır toz veriyor. Ben nilfisk kullanıyorum, güç olarak bütün evi süpürmeye kalktığınızda emiş gücünden ötürü yorulabiliyosunuz bile. Ürün özelliklerinde motor gücünden ziyade hortum emiş gücüne bakın, kullandığım nilfisk hepa 14 filtre ve 550 watt emiş gücü var. mümkün ise modelini yazabilir misiniz...Bu markayı çok öneren var ama test etme fırsatım bir türlü olmadıçok yaygın değil galiba Sami Bey öneriniz için teşekkür ederim bir önceki süpürgemin modeli bu hiç memnun kalmadım 4-5 ay sonra çekmemeye başladı lakin 115 tl ye de bedavaymış Serdar Bey size de teşekkür ederim aynı sebepten ötürü rowenta almamaya karar verdim... Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Bilmiyorum nasıl değerlendirirsiniz ama ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Vakumu çok iyi, halıyı kaldırabiliyor. Torbasız olması çok büyük avantaj, hatta çektiği pisliğe her seferinde açıp bakıyorum hehe Ayrıca gerçekten sessiz bir makina. http://www.teknosa.com/urunler/115040462/rowenta-ro5353-compacteo-ergo-cyclonic-2000w-elekt Bu arada ben 250 - 300 lira arasına almıştım önceki sene. İyi indirim gelmiş. Aynı makina gitti gidiyorda 2 kat daha pahalı. http://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge?k=rowenta+ro+5353+compacteo+ergo+cyclonic+2000w+elektrikli+s%C3%BCp http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-compacteo-ergo-cyclonic-ro5353-fiyati,1147139.html teknosadan 3 5 tane alıp başka sitelerde 250 liraya satsakmı 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 teknosadan 3 5 tane alıp başka sitelerde 250 liraya satsakmı İstanbulda kalmamış. Bazı mağazalarda teşhir olarak var herhalde. Yoksa alcaktım. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 http://www.hepsiburada.com/arnica-bora-5000-2400w-su-filtreli-cift-turbo-fircali-elektrikli-supurge-kirmizi-pm-evarncbora5000 Evde toza alerjisi olan yada yeni yenil süpürge düşünüyorsanız. Kesinlikle tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Bence LG yi de bir düşünün, hem fiyat olarak daha ekonomik hemde oldukça dayanıklı. Bizim evde hergün 2 kez kullanılıyor ( Bebek var malum ) 2 yıldır hiç bir problem yaşamadık. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 İkinci el dyson alın. Diğer sıfır süpürgeleri içine çeker 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 İyi günler arkadaşlar; Elektrikli süpürge almak için günlerdir araştırma yapmaktayım. Normalde bir araç formunda böyle bir konu açmazdım lakin karar veremedim ve bu beni büyük sıkıntıya sokmaya başladı Tecrübesi olan veya evde hanımına annesine sorabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim... -bütçe 400-600 tl civarı -normal ev süpürülecek (ekstra özelliğe gerek yok halı yıkama vs gibi) -mümkün mertebe sessiz -olabildiğince güçlü -uzun ömürlü aradığım özellikler bunlar... Forum arkadaşlarım bi el atın şu konuyu bi çözelim lütfen.... Rowenta nın silence force modelini aldım. Hanım çok memnun Sessiz İyi çekiyor Torbasız ve siklonik Temizlenmesi kolay Kablosu uzun Hatta gören bir kaç kişi sipariş verdi 629 liraya almıştım... Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 mümkün ise modelini yazabilir misiniz...Bu markayı çok öneren var ama test etme fırsatım bir türlü olmadıçok yaygın değil galiba Sami Bey öneriniz için teşekkür ederim bir önceki süpürgemin modeli bu hiç memnun kalmadım 4-5 ay sonra çekmemeye başladı lakin 115 tl ye de bedavaymış Serdar Bey size de teşekkür ederim aynı sebepten ötürü rowenta almamaya karar verdim... Nilfisk eco extreme modeli ama sanırım üretimden kalkmış. Benzer ürünleri de 1000 lira civarı ve üstü. Ben alalı 3 yılı geçti, son ayarda kullanırken halen halıyı kaldırır süpüremessiniz. Eşim evdeki toz oranının ciddi olarak düştüğünü söylüyor. Bizde gören bir çok arkadaşım aldı, garantisi 5 yıl ama fiyatlar yükselmiş. Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Toz Torbasız = Fakir Veyron Sulu = Philips Aquaaction Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Kazak erkeler hemen çıkmış ortaya. 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Bizde Philip Marathon Ultimate 9923 var. Güzel makine... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Kazak erkeler hemen çıkmış ortaya. Dyson iyidir, Daha fazla toz çektiği için üç gün yerine haftada bir süpürüyorum evi. Elektrikten tasarruf 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Dyson iyidir, Daha fazla toz çektiği için üç gün yerine haftada bir süpürüyorum evi. Elektrikten tasarruf oklava? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Sulu alırsanız doğru bir karar vermiş olursunuz. Ayrıca filtresizlerin de filtresi var arada çıkartıp temizlenmezse güç kaybediyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) PHILIPS FC9919/07 MARATHON Bu fiyata alınabilecek en iyi makine. Normal süpürge ile süpürülmüş yerden bununla çıkan tozu görsen şaşırırsın. Sulu olanlardan çamur gibi pislik cıkıyor. Temizlemesi zahmetli ve makine ağır oluyor. 29 Haziran 2016 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Dyson iyidir, Daha fazla toz çektiği için üç gün yerine haftada bir süpürüyorum evi. Elektrikten tasarruf Dyson, iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 oklava?Kenarda köşede toz kalması durumunda bazen ortaya çıktığı oluyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts