İçeriğe Yönlendir

Elektrikli Süpürge Tavsiye

Misafir

Recommended Posts

İyi günler arkadaşlar;

Elektrikli süpürge almak için günlerdir araştırma yapmaktayım.

Normalde bir araç formunda böyle bir konu açmazdım lakin karar veremedim ve bu beni büyük sıkıntıya sokmaya başladı

Tecrübesi olan veya evde hanımına annesine sorabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

-bütçe 400-600 tl civarı

-normal ev süpürülecek (ekstra özelliğe gerek yok halı yıkama vs gibi)

-mümkün mertebe sessiz

-olabildiğince güçlü

-uzun ömürlü

aradığım özellikler bunlar...

Forum arkadaşlarım bi el atın şu konuyu bi çözelim lütfen....

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Torbalıda (S-Bag) Elektrolüx Ultra silencer mesela, ses neredeyse yok gibi :)  geçen sene almıştım, yarım güçte çalıştırmak bile yetiyor....

örnek link

http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/electrolux-ultra-silencer-61db-super-sessiz-zusorigdb-yeni-P82649402?cid=604001&gclid=CMbn0r_TzM0CFUko0wodFLkPfw&gclsrc=aw.ds

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Biraz daha fazla ödemek koşulu ile bosch In‘genius ProSilence alabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlarda çok marka var ve hepsi aşağı yukarı aynı.

Yorum bağlantısı

Biraz daha fazla ödemek koşulu ile bosch In‘genius ProSilence alabilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederim. Belirttiğiniz fiyatlarda çok marka var ve hepsi aşağı yukarı aynı.

bu makineyi inceledim beğendim lakin bütçemi aşıyor 900 tl civarında

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bilmiyorum nasıl değerlendirirsiniz ama ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum. 

Vakumu çok iyi, halıyı kaldırabiliyor. Torbasız olması çok büyük avantaj, hatta çektiği pisliğe her seferinde açıp bakıyorum hehe :)

Ayrıca gerçekten sessiz bir makina.

http://www.teknosa.com/urunler/115040462/rowenta-ro5353-compacteo-ergo-cyclonic-2000w-elekt

Bu arada ben 250 - 300 lira arasına almıştım önceki sene. İyi indirim gelmiş. 

Aynı makina gitti gidiyorda 2 kat daha pahalı.

http://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge?k=rowenta+ro+5353+compacteo+ergo+cyclonic+2000w+elektrikli+s%C3%BCp

http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-compacteo-ergo-cyclonic-ro5353-fiyati,1147139.html

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)

10 Gün önce uzun araştırmadan sonra Rowenta RO8366 modelini aldım, kesinlikle tavsiye ediyorum. Gece 12 de dahi evi süpürebilirsin süper sessiz bir makina  :good1:

mLNWyR.jpg

https://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-silenceforce-ro8366-750-w-toz-torbasiz-supurge-fiyati,4256283.html

tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Zamanında çok araştırmıştım, filtreleme özelliği önemli gerçekten. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama hepa filtreli tavsiye ederim. Motorun dışarıya verdiği havanın içinde neredeyse sıfır toz veriyor. Ben nilfisk kullanıyorum, güç olarak bütün evi süpürmeye kalktığınızda emiş gücünden ötürü yorulabiliyosunuz bile. Ürün özelliklerinde motor gücünden ziyade hortum emiş gücüne bakın, kullandığım nilfisk hepa 14  filtre ve 550 watt emiş gücü var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Zamanında çok araştırmıştım, filtreleme özelliği önemli gerçekten. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama hepa filtreli tavsiye ederim. Motorun dışarıya verdiği havanın içinde neredeyse sıfır toz veriyor. Ben nilfisk kullanıyorum, güç olarak bütün evi süpürmeye kalktığınızda emiş gücünden ötürü yorulabiliyosunuz bile. Ürün özelliklerinde motor gücünden ziyade hortum emiş gücüne bakın, kullandığım nilfisk hepa 14  filtre ve 550 watt emiş gücü var.

mümkün ise modelini yazabilir misiniz...Bu markayı çok öneren var ama test etme fırsatım bir türlü olmadıçok yaygın değil galiba

Sami Bey öneriniz için teşekkür ederim bir önceki süpürgemin modeli bu hiç memnun kalmadım 4-5 ay sonra çekmemeye başladı

lakin 115 tl ye de bedavaymış :)

Serdar Bey size de teşekkür ederim aynı sebepten ötürü rowenta almamaya karar verdim...

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Bilmiyorum nasıl değerlendirirsiniz ama ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum. 

Vakumu çok iyi, halıyı kaldırabiliyor. Torbasız olması çok büyük avantaj, hatta çektiği pisliğe her seferinde açıp bakıyorum hehe :)

Ayrıca gerçekten sessiz bir makina.

http://www.teknosa.com/urunler/115040462/rowenta-ro5353-compacteo-ergo-cyclonic-2000w-elekt

Bu arada ben 250 - 300 lira arasına almıştım önceki sene. İyi indirim gelmiş. 

Aynı makina gitti gidiyorda 2 kat daha pahalı.

http://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge?k=rowenta+ro+5353+compacteo+ergo+cyclonic+2000w+elektrikli+s%C3%BCp

http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-rowenta-compacteo-ergo-cyclonic-ro5353-fiyati,1147139.html

teknosadan 3 5 tane alıp başka sitelerde 250 liraya satsakmı  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu

teknosadan 3 5 tane alıp başka sitelerde 250 liraya satsakmı  :D

İstanbulda kalmamış. Bazı mağazalarda teşhir olarak var herhalde. Yoksa alcaktım.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Bence LG yi de bir düşünün, hem fiyat olarak daha ekonomik hemde oldukça dayanıklı. Bizim evde hergün 2 kez kullanılıyor ( Bebek var malum ) 2 yıldır hiç bir problem yaşamadık. 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

İyi günler arkadaşlar;

Elektrikli süpürge almak için günlerdir araştırma yapmaktayım.

Normalde bir araç formunda böyle bir konu açmazdım lakin karar veremedim ve bu beni büyük sıkıntıya sokmaya başladı

Tecrübesi olan veya evde hanımına annesine sorabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

-bütçe 400-600 tl civarı

-normal ev süpürülecek (ekstra özelliğe gerek yok halı yıkama vs gibi)

-mümkün mertebe sessiz

-olabildiğince güçlü

-uzun ömürlü

aradığım özellikler bunlar...

Forum arkadaşlarım bi el atın şu konuyu bi çözelim lütfen....

Rowenta nın silence force modelini aldım. Hanım çok memnun

Sessiz

İyi çekiyor

Torbasız ve siklonik

Temizlenmesi kolay

Kablosu uzun

Hatta gören bir kaç kişi sipariş verdi

629 liraya almıştım...

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

mümkün ise modelini yazabilir misiniz...Bu markayı çok öneren var ama test etme fırsatım bir türlü olmadıçok yaygın değil galiba

Sami Bey öneriniz için teşekkür ederim bir önceki süpürgemin modeli bu hiç memnun kalmadım 4-5 ay sonra çekmemeye başladı

lakin 115 tl ye de bedavaymış :)

Serdar Bey size de teşekkür ederim aynı sebepten ötürü rowenta almamaya karar verdim...

Nilfisk eco extreme modeli ama sanırım üretimden kalkmış. Benzer ürünleri de 1000 lira civarı ve üstü. Ben alalı 3 yılı geçti, son ayarda kullanırken halen halıyı kaldırır süpüremessiniz. Eşim evdeki toz oranının ciddi olarak düştüğünü söylüyor. Bizde gören bir çok arkadaşım aldı, garantisi 5 yıl ama fiyatlar yükselmiş.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kazak erkeler hemen çıkmış ortaya. :hohoho:

Dyson iyidir, Daha fazla toz çektiği için üç gün yerine haftada bir süpürüyorum evi. Elektrikten tasarruf
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Dyson iyidir, Daha fazla toz çektiği için üç gün yerine haftada bir süpürüyorum evi. Elektrikten tasarruf

oklava?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sulu alırsanız doğru bir karar vermiş olursunuz.

Ayrıca filtresizlerin de filtresi var arada çıkartıp temizlenmezse güç kaybediyor.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

PHILIPS FC9919/07 MARATHON

Bu fiyata alınabilecek en iyi makine. Normal süpürge ile süpürülmüş yerden bununla çıkan tozu görsen şaşırırsın.

Sulu olanlardan çamur gibi pislik cıkıyor. Temizlemesi zahmetli ve makine ağır oluyor.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Dyson, iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

oklava?

Kenarda köşede toz kalması durumunda bazen ortaya çıktığı oluyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...