Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Vardı da bunun asıl amacı gündüz farı. Ve follow me için bişey yapmaya gerek yok bunda 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Çirkin. Gece yansımasını beğendim ama [emoji16] 4 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 (düzenlendi) Vardı da bunun asıl amacı gündüz farı. Ve follow me için bişey yapmaya gerek yok bunda Gündüz farı deyince[emoji4] onlar nasıl leddir, link var mı hemşerim.Tamam, yukarıda varmış. [emoji106] [emoji122] [emoji122] 8 Ağustos 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Gündüz farı deyince[emoji4] onlar nasıl leddir, link var mı hemşerim. Tamam, yukarıda varmış. [emoji106] [emoji122] [emoji122] Harika bişey abi. Çirkin. Gece yansımasını beğendim ama [emoji16] Sensin çirkin. [emoji23] Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Boyundan büyük iş yapıyor mübarek. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Akşamları sis farı gibi görünüyor mu Mehmet abi? Ceza açısından hani ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Akşamları sis farı gibi görünüyor mu Mehmet abi? Ceza açısından hani ? Yok Fatih.. hem kısılıyor.. hem de ayrıca sis farı olduğu için ceza yazamazlar.. Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Yok Fatih.. hem kısılıyor.. hem de ayrıca sis farı olduğu için ceza yazamazlar..Çok göz almıyor yani. Bizim tanıdık araba aldıda ona hediye olarak alacağımda. Montaj şeması isterim Mehmet abi senden artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 Çok göz almıyor yani. Bizim tanıdık araba aldıda ona hediye olarak alacağımda. Montaj şeması isterim Mehmet abi senden artık. Sıkıntı yok.. Gece kısılıyor... Montaj basit.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Yeri güzel devre güzel yapan güzel ama araba yokmu ah araba... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2016 ama araba yokmu ah araba... Siz kakaladınız ya la Unuttun mu 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 O kumpas içine şantaj ile çekildim. Madurum 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 (düzenlendi) Kaldırıldım diyeydin iyiydi [emoji57] 8 Ağustos 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Yeri güzel devre güzel yapan güzel ama araba yokmu ah araba... ama nasıl konuşmuştuk olmuo bölleee 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Siz kakaladınız ya la Unuttun mu Dedik sana metropole uyma kept....diye ama dinleyen kim. Beter ol. Bu araba çirkin ve çirkin kalacak. İçindeki mondeo sevgisi seni dürtükleyip duracak. Gündüz resmini çekip de at bakalım. Gece farklı gözüküyor. Gündüz belki amacına uygundur... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Dört koldan girişmişler, kedi-ciğer meselesi. Sakın inanma hemşerim senin araban güzel. Keyfini sür. Ara sıra bağın bahçenin fotosunu at da arabanın nimetlerini görelim. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 güzel olmuş abi renk olarak sarı mı beyaz mı? ortaki morluk nedir acaba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 güzel olmuş abi renk olarak sarı mı beyaz mı? ortaki morluk nedir acaba ? Bunlar 6000 K... Ama sarı da alacağım.. Deneyeceğim.. hangisi hoşuma giderse onu kullanacağım.. Dört koldan girişmişler, kedi-ciğer meselesi. Sakın inanma hemşerim senin araban güzel. Keyfini sür. Ara sıra bağın bahçenin fotosunu at da arabanın nimetlerini görelim. Kıskanıyor bozkır adamı... Takmıyorum abi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Ay ay kör oldum. (ışıktan değil, götürgeçten ) Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Gündüz resimleride güzel görünüyor abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 Renk dağılımı çok güzel.. Bakış açısına göre renk değişiyor... 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Keşke altında bir tane daha olsa diyecektim , bence ikiside sarı olmalı hatta sarı olandan sipariş vereceksen 2 tane ver kargoyu bölüşelim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Emmi, sen bunu 3'le bence. Aşağı doğru devam etsinler derim. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Çirkinliğe bak şu arabadaki. Evlat olsa sevilmez la... Ne renk takarsan tak fıtratı çirkin... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 Emmi, sen bunu 3'le bence. Aşağı doğru devam etsinler derim. ikileyebilirim.. üçleyemem üçüncü bölüme sığmaz.. Keşke altında bir tane daha olsa diyecektim , bence ikiside sarı olmalı hatta sarı olandan sipariş vereceksen 2 tane ver kargoyu bölüşelim Sarı isteyeceğim abi.. tamam abi.. Çirkinliğe bak şu arabadaki. Evlat olsa sevilmez la... Ne renk takarsan tak fıtratı çirkin... LBG 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts