Şakir Koplay 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Merhaba herkese hayırlı ramazanlar. Öncelikle aracım 2009 fiesta. 5-6 aydır kontak problemi yaşıyordum. Kontağı hızlı çevirdiğimde ışıklar yandıktan sonra 2. aşamada kitleniyordu dönmüyordu. Bu sorunu kontağı yavaş yavaş çevirerek hallediyordum sona dayanmadan da marşa basıyordum. Ustaya gösterdim çok sık yapmaya başladığında gel kontağı açalım dedi. Şimdi ise yavaşta çevirsem hızlı da çevirsem kontak 2. aşamada gösterge ışığı yandığında takılıyor. Kitleniyor resmen. Direksiyon kesinlikle kitli değil bu arada. Yedek anahtar ise hiç çevirmiyor. Takıyorum kontağa o kadar. Hiç dönmüyor. Nasıl halledebiliriz bu problemi vurdurmadan arabayı çalıştıramıyorum. Herkese hayırlı ramazanlar tekrardan. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 kontak gövdesi açılcak? harici çözüm yok Yorum bağlantısı
Şakir Koplay 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 kontak gövdesi açılcak? harici çözüm yok Açılıp ne yapılacak? Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Açılıp ne yapılacak? Sent from my iPhone using Tapatalk Kontak içindeki kilit mekanizması tekrar anahtara göre ayarlanacak Yorum bağlantısı
Şakir Koplay 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Kontak içindeki kilit mekanizması tekrar anahtara göre ayarlanacak Teşekkürler. Yarın servise gideceğim. Yapılan işlemi yazarım. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 (düzenlendi) Teşekkürler. Yarın servise gideceğim. Yapılan işlemi yazarım. Sent from my iPhone using Tapatalk Servis tamiri ile uğraşmaz ve çok çok pahalı olur bilgin olsun 26 Haziran 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şakir Koplay 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Servis tamiri ile uğraşmaz ve çok çok pahalı olur bilgin olsun Özel servise gidecektim. Başka nereye götürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 (düzenlendi) Özel servise gidecektim. Başka nereye götürebilirim Sent from my iPhone using Tapatalk İşden anlayan bir Anahtarcı http://www.izmiranahtar.com/iletisim.html 26 Haziran 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 gecmiş olsun iyi bir anahtarcı bulman gerek dagıtıp bunlar fazla diye elinize tutuşturmasın bizim millet malum bu parca bi işe yaramıyor niye koymuşlar ki der yine arıza verince ha demekki bunun içinmiş derler. Yorum bağlantısı
Şakir Koplay 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 İşden anlayan bir Anahtarcı http://www.izmiranahtar.com/iletisim.html Eyvallah yarın direk bu ustaya gideyim ben. Çok teşekkürler. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts