Murat Coşkun 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Akşam annem eve gelince söyledi çocuklar atabayı çizmişler diye, eski çiziklerden bahsediyor sandım, arabanın yanına indim bide ne göreyim araba nerdeyse baştan başa çizik. Arka çamurluktan ön çamurluğun üzerine kadar kesik kesik kimi yerde derin çizikler var. . Derin olan yerler beyaz renge dönmüş. (Yarın foto atarım) Gündüz gözüyle göremedim ama baya moralim bozuldu kötü olmuş. Annem çocuklara söyleyince biri ben aynayı açtım demiş çiziği sorunca bir kızı göstermiş kız çocuk da ağlamış.. Böyle bi durumda ne yapılabilir bi akıl verin, polis çağırdım tutanak tutsun diye şirket aracı değil, kaskon yok, yapan belli değil, tutanak gereksiz dedi gitti. 8-10 tane çocuk sürekli racın yanında oynuyorlar , aracın yanında bayır aşşağı bisikletle kayarken bisikletlerinin direksiyonu sürtmüş veya kasten çizmişlerdir diye tahmin ediyorum. Zaten sürekli yol tarafına bakan aynayı açıyorlar ve öndeki ford logosunu ters çeviriyorlardı. Bir ara da ön camı kırmışlar..., Milletin çocuğuna tutup polisle sorgu yaptırıp stres yaşatmak istemem ama, biz de çocuktuk kimsenin malına zarar vermiyorduk. Ayrıca araç çok kötü duruyor şu an boyatacak durumum da yok. Boyatsam bile değer kaybı yaşıyor. Bu zararı sorumlunun karşılması gerektiğini düşünüyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Enazından moral verin canım aşırı sıkkın... Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 murat bey bende arabamı kendi kapımın önünde parketmiştim ufak bir apt 3-4 araç koyabiliyoruz yeteri kadar alan var ve 3 senedir aynı yere park ederim. bizim komşunun çocuguda bisikletle arabaların arasından geçerken benim arabaya çarpıyo dikiz aynasının camı kırılmış yere düşmüş. apt. bayanlarıda kapının önünde oturuyorlarmış herkezde görmüs ayna kırıldı cocugun anneside dahil ama hiç oralı olmamış. apt.dada severler bizi kimse ile sıkıntım yok şükür komşunun biri uyarmış bak ayna kırıldı git söylede ceza yemesin diye kadın gelmiş kapıyı calmıs işte aynanız kırıldı haberiniz olsun üstümde kalmasın dedi gitti. gittim baktım ne olmuş diye cam kırılmamış ama bağlı olduğu yer kopmuş ama öyle bi yerden kopmuş ki hem takılmıyor hem takılsa bile elektrikli old için onun bağlantı yeride kopmuş. biraz uğraştım yapabilirmiyim diye olmaz belli ama kadın da ne geliyo özür dilemeye ne ödüyelim halledelim diye orda oturuyor. en son gittim teyze napcaz kırılımş olmaz dedim hayırlısı olsun dedi ık mık etti neyse zar zor yaptır ödeyelim dedi. başıma geleceği biliyorum dedim tamam eşiniz yada büyük cocuklarınız dan biri gelsin beraber gidelim oda görsün tamam dedi. ertesi gün gittim bizimkiler yok sen yaptır yalan söyleyecek halin yok dedi dedim eyvallah. gittim önce camcıya baktı tabi olmaz abi yapıştırırım ama elektrikle çalışmaz sabitlenir dedi. yani ole olurmu şimdi hak var. gittim ayna almaya ne bi eksik ne bi fazla gövde renkli kapaktan ayna sordum 100 lira dedi. kibarlık etcem ya aradım kadını haberi olsun hani bu kadar ben yaptırıyorum diye çokmuş dur bi eşimi arayım dedi kapadı. aradı tekrardan açar açmaz dediği ilk şey şu. arabayı kapının önüne parkediyonuz bize geçecek yer kalmıyor. ya benim çocugumun kolu kırılsaydı ve karnına batsaydı. yok senin araban zaten eski vs vs yarısını veririm dedi bende çok sakin biriyim normalde gitmeden önce dedim ki eşime hani özür dileyip yaptırırız deseler zaten ben yarısını almıcaktım hatta gerekirse hiç almam ama bu şekilde yaklaşınca sinir oldum bende veryansın ettim kadına ama muhattap kadın olunca bişey de diyemiyorum fazla en son tamam dedim ya sus istemiyorum senin paranı vs. eşimin de kpss sınavı vardı 1 yıldır ders çalışıyor uzatmak istemedim moral bozukluğu olucak diye. yoksa 100 tl için gerekirse 1000 tl masraf yapıp mahkemeye verecektim. benimde çok canım sıkıldı 2-3 hafta sürekli aklıma gelip durdu sinirden duramıyordum yerimde. uzun oldu biraz ama ikimizde rahatlayalım diye anlattım zor şeyler bunlar insanlarda malesef hem çok cahil hemde çok vurdum duymaz. Artık Allaha havele ettim o alsın alacağımı. Başka da yapacak bişey yoktu o an dediğim sebepten dolayı her şerde bir hayır vardır dedim yuttuk bakalım bu seferlik. Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) Babamın önceden bordo bir taunusu vardı. Bir gün arabanın yanına indik ki ne görelim. Ön yolcu kapısına taşla, bacaları tüten bir ev, ağaçlar ve bir de dere güneş çizmişlerdi. Yanında da ressamın adı yazıyordu. Ece. 4-5 yaşında komşu çocuğu. O diyor ben yapmadım arkadaşım yaptı. Diğeri diyor ben değil o yaptı. Gülermisin ağlarmısın. Daha yaptırım kısmına geçemeden çocuğun birisinin annesi bağırmaya başladı çocuğumun psikolojisini bozdunuz ağlıyo diye. Biz de bıraktık her neyse Allah büyük kazadan korusun diye. Çirkefle uğraşılmıyor adamı etrafa rezil ederler. Ama hala arabalara zarar veren çocukları ve en başta ailelerini kovalayasım gelir. (Daha kibar bir fiil bulamadım yazmak için) Eğitim ailede başlar çünkü. 25 Haziran 2016 tarihinde Çiğdem KAYA tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Mustafa bey cevabınız için teşekkür ederim, bugün annem çocuklara yine sormuş, aynayı sürekli kurcalayan çocuk evde annesi tarafından dövülmüş ağzını bıçak açmıyormuş, diğer kız da yine ağlamış... Çocukların aileleri de camdan kafalarını çıkarıp başka mahallelerden gelen çocukları suçlamışlar üzerini kapatmaya çalışıyorlar. İnanın 2 gündür çok moralim bozuk üzülüp duruyorum ne yapacağımı da bilmiyorum... Kameram çok iyi değil pek net çıkmadı çizikler. Teşekkürler Çiğdem Hanım, sanırım bu iş benim omuzlarıma kalıcak vurdumduymaz aileler, çocuklarına ne terbiye vermişler nede sorumluluk alıyorlar... 1 Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 çiğdem hanım çok güldük kusura bakmayın lütfen sizede geçmiş olsun. murat bey çok derin durmuyor bütceniz de yok sanırım ama sanayiye gittiğiniz zaman sorun bir bence kaportacıya ne yapabiliriz diye çokta anladığımdan değil ama pasta cila kurtarır gibi duruyor. aynen çirkef insanlar la uğraşılmıyor kendin de aynı seviyeye inmen lazım ki başa çıkasın. üzmeyin kendinizi hiç 1 Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) Tırnak takılıyor çiziklere, past cila denedim etkisi bile olmuyor nerdeyse , Arabayı götürüp yazlık dairemin garajına braktım, ordaki komşu ile de konuştuk pasta atmya çalıştık , mecbur boyatcaksın diyor. Kameram pek iyi değil o yuzden az gözüküyor, mesela 6. resimde tutma kolunun hemen üstünde yatay çizikler var onlar gözükmemiş. 25 Haziran 2016 tarihinde Murat Coşkun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atilla Atun 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun. Daha önce benim fiesta da boydan boya çizdiler ve her defasında çizik denilince içimden sıcak sular akıyor. Yazık günah be kardeşim.Çocuk ama aile terbiyesi almamış . Aileleri ile konuş ve en azından bi pasta cila yaptırsınlar. Ben o gün bugün her arabaya bindigim zaman bakarım. Park yerelini de özenle seçerim. K00E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 25 Haziran 2016 tarihinde Atilla Atun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 çiğdem hanım çok güldük kusura bakmayın lütfen sizede geçmiş olsun. Teşekkürler Mustafa Bey. Geçmiş zamanı şimdi tebessümle anlatıyoruz ama o zaman çok can sıkmıştıTeşekkürler Çiğdem Hanım, sanırım bu iş benim omuzlarıma kalıcak vurdumduymaz aileler, çocuklarına ne terbiye vermişler nede sorumluluk alıyorlar... Sağlık olsun murat bey çizikle gezmek manzara resmiyle gezmekten iyidir sizin araba gri fazla görünmez bizimki bordoydu resim defteriyle gezdik bi süre 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Geçmiş olsun.. kötü olmuş ama derin değil gibi.. Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Can'ınızı sıkmayın. Doğru değildir ama çocuktur olur, ailelerin terbiyesi kısmına katılıyorum. Allah başka büyük dert vermesin. Bir süre sonra gözünüze çarpmaz bile. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Bizim sokaktada 75 yaşlarında dede var. Elinde baston ile belediyeye küfür edip bizim arabalara baston ile vuruyor herkesin arabasını kevgire çevirdi benim eski fiesta dahil. Polis çağırdık ceza ehliyeti yokmuş. çocuklarına söyledik biz karışmayız dediler. Birisinin başını belaya sokacak bekliyoruz bakalım. 3 Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Herkese teşekkürler, başa gelen çekilir artık ne yapalım. Çiziklere tırnak takılıyor, uzaktan yakından bakınca baya sırıtıyor hiç anlamam boya işinden nasıl yaptırıcam? 1. Resimde çiziğin uç kısmına pasta sürdüm belli oluyor pastalanan yer, çizik banamısın demiyor azalmıyor bile... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) Bizim sokaktada 75 yaşlarında dede var. Elinde baston ile belediyeye küfür edip bizim arabalara baston ile vuruyor herkesin arabasını kevgire çevirdi benim eski fiesta dahil. Polis çağırdık ceza ehliyeti yokmuş. çocuklarına söyledik biz karışmayız dediler. Birisinin başını belaya sokacak bekliyoruz bakalım. polis yanlış yapmış. vasisi olur kendinde değilse. olur mu öyle şey? kenan evrene bile ceza verildi. çocuklarından davacı olunur. babalarına sahip olsunlar. ya birini öldürse yine de ceza ehliyeti yok mu denecek? insanlarımız küçük suçları suç değil sanıyor. oysa büyüklerin olmaması için küçüklerin bile hesapsız kalmadığı bir düzende yaşadığını herkese hatırlatmak lazım. 25 Haziran 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 (düzenlendi) Bir gün işten geldim arabayı park ettim, kapıyı kapatım öantayı vs aldım tan gidiyorken, bebenin biri pisiklierti ile gelidi küüt diye tam plakanın ortadan vurdu arabaya kaputta göçül bile oldu, sonra bebe başladı ağlamaya aldım çocuğu kucama teslli ettim susturdum sonra bir kadın geldi korkunç şivesi ile bişeyler söyleyip susturduğum çocuğu döve döve götürdü. Velhasıl hiç bir zaman kabullenici bir millet değiliz ya Allah!a suçu atarız ya kadare, araba ile kırmızı ışıkta birene çarpıp öldürür kaza kader der geçeriz. 25 Haziran 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Çok geçmiş olsun. İki gün önce bizim aracında iki kapı arasında çocuk bisikletinin çiziği oluşmuş yarin pastayla kapatmaya çalışacağım can sıkıcı bir durum 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Hocam cidden düşünmüyor değilim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 ben yeni araç almaktan vazgeçtim passata bineceğim. park edince de yanlara 5x10 asacağım. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 ben yeni araç almaktan vazgeçtim passata bineceğim. park edince de yanlara 5x10 asacağım.Denizde havuzda kullanılan "sosis" denilen zımbırtıyı aracın kapı boyutunda kesip, iki ince iple kapı kollarına bağlayasım var abi... Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 Destek olan herkese çok teşekkür ederim, en uygun şekilde nasıl onarılır bu çizikler? Pasta cila etki bile etmiyor. Çiziklere tırnak taklıyor... Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Türkiye şartlarında en mantıklı araç kesinlikle, bu tarz çizik işeleriyle hiç uğraşılmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts