Fatih Emre 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Merak ettim. İlk servisin yapamadığı ama ikinci servisin yaptığı enjektör arızası detayı neymiş? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 makina farkıdır. mk3 te çok önemli 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 makina farkıdır. mk3 te çok önemli Merak ettim, enjektörler revizyon yapılırken tamir takımları var bunlar yenileniyor diye düşünüyorum, ayrıca ayar, kalibrasyon benzeri uygulamalar mı yapılıyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 yalçın dizele uğrayasım geldi lakin baskı baltamın yeni değişmesiyle aracım hala 150 yi geçmiyor ve duman atma var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2016 Paylaş 26 Haziran 2016 Merak ettim, enjektörler revizyon yapılırken tamir takımları var bunlar yenileniyor diye düşünüyorum, ayrıca ayar, kalibrasyon benzeri uygulamalar mı yapılıyor. mk3 enjektörlerinde kodlama var. zaten bu modeli vw ciler üretmiş olabilir şüphe içindeyiz 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Merak ettim. İlk servisin yapamadığı ama ikinci servisin yaptığı enjektör arızası detayı neymiş?Yalcin dizel yetkili Delphi bayisi, bir nevi otokoc. Guven dizel ozel Delphi servisi, bir nevi sanayi ustasi.Yalcin dizelde delphinin bandrollu enjektor tezgahi var, digerinde delphiye uyumu bir tezgah. Icindeki butun parcalar degismesine ragmen yine olmadi, burada isin puf noktasini Yalcin dizel yapmis oldu.. Merak ettim, enjektörler revizyon yapılırken tamir takımları var bunlar yenileniyor diye düşünüyorum, ayrıca ayar, kalibrasyon benzeri uygulamalar mı yapılıyor. Enjektorun icindeki butun parcalar tek tek sirayla degisti, olmadi kutukleri yani dis kabugu degisti yine olmadi. Isin icinde birsuru yazilim ve teknik detay var, sadece mekanik bir parca degil.Sami çok geçmiş olsun.Saolasin abi. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Haziran 2017 Yazar Paylaş 21 Haziran 2017 Bu arada neredeyse 1 sene geçmiş. Aracı iş yerinden bir arkadaşım satın almıştı, satın aldıktan sonra pompayıda yine Yalçın dizelde minik bir işlemle yaptırdı. Geçen ay yine iş yerinden başka bir arkadaşa sattı. Şuan araba canavar gibi, ne bir duman nede sorun. Araba MK3 olmasına rağmen baya sessiz çalışıyor. Düzgün bir arabası olmuş oldu. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Geçmiş olsun epey olmuş konu ama olsun Geçen hafta uzun yolda kamyon önüme kırdı bende yavaşladım ve çekilince sinirle gazlayip giderken aynaya bakıyordum ve siyah duman gördüm. Müsait bir yerde boşa atıp gaza basınca 3500-4000 devirde duman attı yine, benimde enjektör bakım zamanımi geldi acaba? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 On 24.06.2016 at 23:20, Çağlar Bayur yazdı: her mazotlu birgün enjektörcüye gidecektir... bize de yol gözüküyor ufukta çağlar abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Her siyah dumanda derhal enjektör denmez. Önce emiş sağlıklımı bakmalı 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Her siyah dumanda derhal enjektör denmez. Önce emiş sağlıklımı bakmalı +1 kesinlikle... Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Dede 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Abilerim bu konuyla alakasi var mi bilmiyorum , ancak benim de aracimda su an turuncu renk bir ariza isigi yanip sonuyor. Kitapciktan baktigimda kizdirma bujisi diyor. 15 bindir kullaniyoruz . Bunun sebebi ne olabilir ? Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Her siyah dumanda derhal enjektör denmez. Önce emiş sağlıklımı bakmalıOsmanı ziyaret ile başlayacağız ozaman çağlar abiLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Şekeri aldıysan gelŞeker hazır ama, Fordum memlekette.[emoji4] LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Şeker önemli mondy sonra da gelse olur 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Şeker önemli mondy sonra da gelse olurBende mercedes tek kapı ile geleyim bari çağlar abi.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Dede 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Su an uzun yoldayiz. Yola ciktiktan sonra yanmaya basladi . Boyle devam etmek cok buyuk sikinti olusturur mu? Su an aracta duman atma ve gaz yememe gibi durumlar var . Insallah tek sikinti kizdirma bujisidir Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Dede 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 9 saat önce, Ömer Faruk Dede yazdı: Su an uzun yoldayiz. Yola ciktiktan sonra yanmaya basladi . Boyle devam etmek cok buyuk sikinti olusturur mu? Su an aracta duman atma ve gaz yememe gibi durumlar var . Insallah tek sikinti kizdirma bujisidir Eklemem gereken bir durum daha var. Yola cikmadan once mazotu kalitesiz bir yerden aldık. Ondan sebep midir? O depo bitti. Yine fulledik hala devam ediyor ayni problem. Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Eklemem gereken bir durum daha var. Yola cikmadan once mazotu kalitesiz bir yerden aldık. Ondan sebep midir? O depo bitti. Yine fulledik hala devam ediyor ayni problem.Selamlar konu hakkında bilgim yok ancak şu an yaşadığınız durumun sizi yolda bırakma ihtimali olabilir gibi geliyor. Bence bir kontrol ettirin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts