Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Geçmiş olsun uzun ve zorlu bir macera olmuşTesekkurler, evet babam saolsun isini gucunu birakip bunla baya ugrasti. Allah yuzumuze bakti duzgun insanlara is yaptirdik. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Ne demişler ne kadar duman o kadar randıman. Nerden aklıma geldiyse 5 Yorum bağlantısı
Ali ÇAKIR 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Ben bu kış yaptırmıştım. Yakıt tüketimim 1 litre düşmüştü. Abi Nevşehir'de mi yaptırmıştın ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Ne demişler ne kadar duman o kadar randıman. Nerden aklıma geldiyse biz duman artsın die yazılıma para nie verioz yahu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Abi Nevşehir'de mi yaptırmıştın ?Evet. Pompacı Muzaffer'de 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Evet. Pompacı Muzaffer'deMuzaffer işini güzel yapmış çekiş yakıt herşey mükemmel selamımı söylersin. 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Muzaffer işini güzel yapmış çekiş yakıt herşey mükemmel selamımı söylersin.Kapisalim mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Sami düzelmesine sevindim. her mazotlu birgün enjektörcüye gidecektir...Fort adına konuşun efendy, Biz enjektörcüye anca çay içmeye gideriz dci ile 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Sami düzelmesine sevindim. Fort adına konuşun efendy, Biz enjektörcüye anca çay içmeye gideriz dci ile Dci enjektor problemi maceramiz konusu yok mu hic Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Sami geçmiş olsun, o esnaf abime de söyle, selamlar olsun, iyi ki varlar... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Sami geçmiş olsun, o esnaf abime de söyle, selamlar olsun, iyi ki varlar...Eyvallah abi, aynen haklisin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Sami düzelmesine sevindim. Fort adına konuşun efendy, Biz enjektörcüye anca çay içmeye gideriz dci ile piston ? 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Anlayamadığım olay 1 kutu würth ile bu iş nasıl bu kadar oldu ? Güven enjektördeki arkadaşlarada helal olsun aldıkları para,hala böyle insanları yaşadığını görmek çok güzel bir durum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 piston ? Yağ pompası sağ olsun Anlayamadığım olay 1 kutu würth ile bu iş nasıl bu kadar oldu ? Güven enjektördeki arkadaşlarada helal olsun aldıkları para,hala böyle insanları yaşadığını görmek çok güzel bir durum. Kurum vs koparıp sıkıştırdı muhtemelen. Bu yüzden hiçbir katkıya riayet etmem. 5 km devirli kullanım yetiyor çeri çöpü atmaya Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Anlayamadığım olay 1 kutu würth ile bu iş nasıl bu kadar oldu ? Güven enjektördeki arkadaşlarada helal olsun aldıkları para,hala böyle insanları yaşadığını görmek çok güzel bir durum. Abi iste pisligi cozup enjektore zarar verdirdi demekki. Yağ pompası sağ olsun Kurum vs koparıp sıkıştırdı muhtemelen. Bu yüzden hiçbir katkıya riayet etmem. 5 km devirli kullanım yetiyor çeri çöpü atmaya Ustanin dedigi arabayi sikistira sikistira kullan arada daha iyi sonuc alirsin. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Kapisalim mi ?Yol mutlaka virajli olsun ama 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Yol mutlaka virajli olsun amaKesinlikle.. yoksa gecemezsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Anlayamadığım olay 1 kutu würth ile bu iş nasıl bu kadar oldu ? Güven enjektördeki arkadaşlarada helal olsun aldıkları para,hala böyle insanları yaşadığını görmek çok güzel bir durum. Kurum... Az yaksın diye düşük devirde kullanmak.. Arada gazlamak gerek.. Kullanılan ürün başarılı bir ürünmüş ama geç kalınmış.. Çözmüş kurumları ama götürüp bi yere tıkamış.. Periyodik olarak kullanılmalı.. Yada periyodik olarak basılmalı gaza.. 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Her depoyu doldurmamda 3 5 dakika 3. Vites 4 bin civarına çıkıyorum. Demek ki iyi yapıyormuşum. Gerçi Servet Aydın dediydi 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Ya akaryakıt istasyonuna ortak sermayeyi bize dayadı ya da doğru söylüyor 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Her depoyu doldurmamda 3 5 dakika 3. Vites 4 bin civarına çıkıyorum. Demek ki iyi yapıyormuşum. Gerçi Servet Aydın dediydiMantikli, bende her isiklarda yapiyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts