Servet Aydın 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Tehdit mi ediyon sen beniVelevki ediyor napacan 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Tehdit mi ediyon sen beniVelev ki ediyom napacanVelevki ediyor napacanHiç... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Gebzeye sokmayız seni suvaslı, ayaanı deng aluve 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Meslektaşımı yalnız mı gördüm sen hemşerim?Boşver. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Meslektaşımı yalnız mı gördüm sen hemşerim? Velevki ediyor napacan Velev ki ediyom napacan Hiç... Gebzeye sokmayız seni suvaslı, ayaanı deng aluve Boşver.Üçünüzün de mesajınızı alıntıladım. Gebzeden 150 ile geçerim bunu bilin biiir Aradaki portifçi ye güvenmeyin cürmü kadar yer yakar ikiiii İki katip arasında bir portifçi yi semaver in üst deliğinden sokar altınızdan çırayı tutuşturur Tirebolu 42 demlerim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Üçünüzün de mesajınızı alıntıladım. Gebzeden 150 ile geçerim bunu bilin biiir Aradaki portifçi ye güvenmeyin cürmü kadar yer yakar ikiiii İki katip arasında bir portifçi yi semaver in üst deliğinden sokar altınızdan çırayı tutuşturur Tirebolu 42 demlerim. köprüyü de geç o hızla 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Haziran 2016 Paylaş 24 Haziran 2016 Üçünüzün de mesajınızı alıntıladım. Gebzeden 150 ile geçerim bunu bilin biiir Aradaki portifçi ye güvenmeyin cürmü kadar yer yakar ikiiii İki katip arasında bir portifçi yi semaver in üst deliğinden sokar altınızdan çırayı tutuşturur Tirebolu 42 demlerim. Üç kere okudum. Hala anlamadım. Yeminli tercüman arıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Üçünüzün de mesajınızı alıntıladım. Gebzeden 150 ile geçerim bunu bilin biiir Aradaki portifçi ye güvenmeyin cürmü kadar yer yakar ikiiii İki katip arasında bir portifçi yi semaver in üst deliğinden sokar altınızdan çırayı tutuşturur Tirebolu 42 demlerim. Alçı tozu beynin damarlarını tıkıyor derlerdi inanmazdım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Alçı tozu beynin damarlarını tıkıyor derlerdi inanmazdımNee, kolunu kanadını kırıp alçıya mı alacez 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Haziran 2016 Paylaş 27 Haziran 2016 köprüyü de geç o hızlaGeçtim. Sen şimdi bana inanmazsın king e sor. Arabayı teslim aldığım zaman akşam Ocak başı dönüşünde....Ben geçerim Dr siz nasıl geçersiniz onu bilmem. Şenliğe 15 gün önceden terket metropolü Üç kere okudum. Hala anlamadım. Yeminli tercüman arıyorum.İftardan sonra oku.Alçı tozu beynin damarlarını tıkıyor derlerdi inanmazdımKafanı alacam alçıya senin. Ertan abi yanındayım aynı toprak sayılırız 3 sene Sivasta yaşadım yalnız değilsin Eyvallah Mert. Bozkır dayanışması diyelim.Nee, kolunu kanadını kırıp alçıya mı alacez Çakma metropollüler sizi. Nemli havadan oluyor bunlar hep. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts