Mustafa Süren 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Arkadaşlar herkese merhabalar, hayırlı ramazanlar..2009 fiestamı 2013 yılında 2. el olarak aldım. Aldığımda direksiyondaki ford ambleminde hafif eziklik vardı ilk başlarda çok önemsemesemde şimdi gözüme batıyor. Hatta airbag ile ilgili bir sıkıntı olup dışarıda yapılma ihtimalini düşündüm fakat airbag değişimi konusunda hiçbir iz veya işaret bulamadı baktırdığım kişiler.Bu konuda ne yapabilirim diye araştırdım. 1. Servise sordum komple airbag değişecek 1000 tl gibi bir masraf var denildi. 2.http://www.fordyedek.com/direksiyon-airbag-kapagi-fiesta-2009--fomocoböyle bir ürün buldum ama nasıl olur bilmiyorum. Servis buna pek yanaşmadı. 3.http://akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=3984sadece logo şeklinde olanda var ama söken takan duymadım şimdiye kadar. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 (düzenlendi) Servistekiler çıldırmış olmalı. Airbag değişimi ne demek. O kapak çok kolay biçimde çıkıyor, TÜV muayenesinde her aracın çıkarıp kontrol ediyorlar. Logo çıkar mı bilemedim de , direksiyonun üstündeki tam kapağın olacağına %100 eminim. O logo tırnaklı bir yapıda ise ki öyle gözüküyor, kapaktan ayrılıyordur. 10 TL çok komik bir fiyat. Alıp denerim ben onu bir ara 22 Haziran 2016 tarihinde Ahmet Nalbantoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Süren 22 Haziran 2016 Yazar Paylaş 22 Haziran 2016 Servistekiler çıldırmış olmalı. Airbag değişimi ne demek. O kapak çok kolay biçimde çıkıyor, TÜV muayenesinde her aracın çıkarıp kontrol ediyorlar. Logo çıkar mı bilemedim de , direksiyonun üstündeki tam kapağın olacağına %100 eminim. O logo tırnaklı bir yapıda ise ki öyle gözüküyor, kapaktan ayrılıyordur. 10 TL çok komik bir fiyat. Alıp denerim ben onu bir ara TUV muayenede söküyorlar mı? Sağlam bi usta bulsam parası sıkıntı değil.. Kendini usta diye tabir eden o kadar adam var ki. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 TUV muayenede söküyorlar mı? Sağlam bi usta bulsam parası sıkıntı değil.. Kendini usta diye tabir eden o kadar adam var ki.Gözümle gördüm söktuklerini, bende şaşırmıştım. Söküp airbag'i kontrol ediyorlar.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Servistekiler çıldırmış olmalı. Airbag değişimi ne demek. O kapak çok kolay biçimde çıkıyor, TÜV muayenesinde her aracın çıkarıp kontrol ediyorlar. Logo çıkar mı bilemedim de , direksiyonun üstündeki tam kapağın olacağına %100 eminim. O logo tırnaklı bir yapıda ise ki öyle gözüküyor, kapaktan ayrılıyordur. 10 TL çok komik bir fiyat. Alıp denerim ben onu bir ara Tüv muayene de kapak falan sökmezler.. Kim söylüyor bunu ? Gözümle gördüm söktuklerini, bende şaşırmıştım. Söküp airbag'i kontrol ediyorlar. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Böyle birşey mümkün değil. Başka bir sorun vardır bence.. Çünkü sök tak tırnaklı bir yapısı var.. Ayrıca onu söken adam benim araçta 10 tane airbag var onları da mı kontrol edecek. Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Tüv muayene de kapak falan sökmezler.. Kim söylüyor bunu ? Böyle birşey mümkün değil. Başka bir sorun vardır bence.. Çünkü sök tak tırnaklı bir yapısı var.. Ayrıca onu söken adam benim araçta 10 tane airbag var onları da mı kontrol edecek. Bandırma'da muayeneye goturmus oldugum Subaru XV'nin muayenesi sirasinda gordum. İç kisimdaydim. Tırnaklı bir yapisi var dediginiz gibi, acti bakti ve kapatti. Gordugum icin söylüyorum, Ayhan bey. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 (düzenlendi) Logo tırnakldır, sökülüp takılır. Komple kapak almanıza gerek yok logoyu sökün yerine yenisini takın bitti. Serviste iyice çoşturmuş olayı insan biraz mantıklı atar arkadaş. 22 Haziran 2016 tarihinde Mahmut YURT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 (düzenlendi) Bir yanlışlık olmasın. Daha bir hafta önce muayene yaptırdım ama söküldüğüne şahit olmadım. Görünüşe göre logo tırnaklı. Hiç bir şey sökmeden ince bir tornavida ucu ile yukarıya hafif hafif denenebilir. 22 Haziran 2016 tarihinde Fikret Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 https://orjinalfordparca.com/fiesta-direksiyon-airbag-kapagi-2009-2016-orjinal Hiç olmadı böyle birşey var.. Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 https://orjinalfordparca.com/fiesta-direksiyon-airbag-kapagi-2009-2016-orjinal Hiç olmadı böyle birşey var.. Bunun keşke 2006 için olanını bulabilsem Yorum bağlantısı
Can Çelik 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 o kapak çıkıyor tornavida ile zorlayın çıkacaktır tırnaklı bende yedeği vardı yanılmıyorsam Yorum bağlantısı
Mustafa Süren 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 o kapak çıkıyor tornavida ile zorlayın çıkacaktır tırnaklı bende yedeği vardı yanılmıyorsam Vallahi bende gözüme kestiriyorum ama ya çıkmazsa korkum var...Yedek olarak nerden aldınız acaba http://akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=3984burada var ama ebat nasıl olur bilemedim. Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 (düzenlendi) Allah kimseyi bu servislerin eline düşürmesin ya. Adamlar tırnağın kırılsa , kolunu çıkarp yerine yenisini takcaz derler. 29 Haziran 2016 tarihinde Ubeyd Bayar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ataman Danacı 30 Haziran 2016 Paylaş 30 Haziran 2016 Bendede aynı sorun var. Sanırım benden önceki sahibi kornaya yüklenerek basmaktan yamultmuş. Bende çıkmacıdan alıp değiştirmeyi düşünüyordum. İlk baştaki mesajlarda servisin komple değiştiricez mesajını görünce yok artık dedim. Ama sağolsunlar ufak bir konuda olsa çok iyi aydınlatılmış içim rahatladı sağolun Yorum bağlantısı
Can Çelik 3 Temmuz 2016 Paylaş 3 Temmuz 2016 Vallahi bende gözüme kestiriyorum ama ya çıkmazsa korkum var...Yedek olarak nerden aldınız acaba http://akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=3984burada var ama ebat nasıl olur bilemedim. Airbag değişimi oldu bende göbek söküldü değişti elimdede eskisi kaldı torpidoda duruyordu eskisi aynı duruyor tırnakları vardı diye hatırlıyorum. Boyutlar uymayabilir direksiyonlar farklı fiesta focus olsun Yorum bağlantısı
Mustafa Süren 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 Airbag değişimi oldu bende göbek söküldü değişti elimdede eskisi kaldı torpidoda duruyordu eskisi aynı duruyor tırnakları vardı diye hatırlıyorum. Boyutlar uymayabilir direksiyonlar farklı fiesta focus olsun Elinizdeki eğer işinize yaramıyorsa ücret karşılığında alabilirim..Veya içerisindeki parça kodunu gönderebilirseniz çok memnun olurum.. Yorum bağlantısı
Can Çelik 15 Temmuz 2016 Paylaş 15 Temmuz 2016 Elinizdeki eğer işinize yaramıyorsa ücret karşılığında alabilirim..Veya içerisindeki parça kodunu gönderebilirseniz çok memnun olurum.. http://i.hizliresim.com/pPJB2J.jpg Hocam elimdekinde çizikler var sizin göbektenizi sökün düzeltebilirsiniz bendeki daha çok sırıtır Yorum bağlantısı
Recommended Posts