Mehmet Göktürk 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 (düzenlendi) Tamam 50 tllik bir benzin alayım o halde ve benzinde kullanıp bitireyim sevgili hocam benzini durumunuz sıkışık değilse DOLDURUN. depodaki benzin TL den daha değerlidir. hemen bitirmenize de gerek yoktur. dursun kerata. lpg iptal . benzinde kullanın. tam depoya konur o tip katıklar üstünde yazar. boş depoya dolum öncesi konur ve benzin doldırılur ki tam karşısın. sonra o depo bitene kadar kullanın. depoda katkı ile bekletilmez. o kadar bekletemez zaten. 14 Haziran 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 pratikte gözden kaçan nokta: katkı (işe yarayacak ise) lpg den önce 3 km enejkete olup depoda bekleyince işe yaramaz yaracaksa.. bir e ne olduğu belli olmayan ve dumana sebebp omuş bir sıvıyı depo içinde çok bekletmem. ya benzin popasını eritirse? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Ellerim kıralaydı da koymayaydım Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Ellerim kıralaydı da koymayaydım Büyütülecek bir şey değil.Yarım çay bardağı olsa ne olur olmasa ne olur Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Eyvallah Fatih hocam. İçimi rahattın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 zaten LPG koyuyorsun daha ne olsun di mi Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Hayır . Yarın 15 lt kadar benzin koyacağım hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 hocam tam depoya tam konur yazıyor ben yarım çay bardağı koydum. Bitireyimmi benzini?Tamamı kaç çay bardağı veya cc idi.sevgili hocam benzini durumunuz sıkışık değilse DOLDURUN. depodaki benzin TL den daha değerlidir. Bu cevap muhteşem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts