İçeriğe Yönlendir

1.4İs Honda Civic Bor Katkisi Sonrasi Mavi Duman

Ömer Gökhan ARISOY

Recommended Posts

Ömer Gökhan ARISOY

Bugün arkadaşla çok az depoya bor katkısı döktük. Araç mavi duman attı. Bu neyin göstergesi? Umarım ciddi bir şey değildir?

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Bor katkısı motora konmuyormuydu, depo için olanıdamı varmış. Cahilliğime verin.

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

benzin katkısı yazıyordu. Estafurullah cahillik bizde o yüzden soruyorum :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

o tür katkılar işe yaramaz, ne benzine nede yağa, aklınızda bulunsun....

yağa atılanın tek bir şekilde işe yaraması mümkün, artık işi bitmek üzere olan, rektefe zamanı gelmiş motoru, bitkisel hayatta biraz daha yaşatmak, o kadar.

Sağlam motorda asla kullanmayın, asla:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Çok az kullandık hocam bilmeden . Çok büyük sıkıntı yaratır mı ? Azıcık benzine döktük Kırmızıydı rengi uçucuydu. Arkadaş araban mavi duman atıyor dedi. Acaba katkıdan mı ?

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Motor yağında eksilme yok hocam. Mavi duman hiç yoktu. Katkıyı çok az döktük benzin deposuna ardından 30 dk sonra aracı çalıştırdım. Zaten 1 dk sonra lpg ye geçiyor. O ara mavi duman atmış biraz. Motorum 15 gün önce expertizde %90 çıkmıştı. Bunun haricinde ustaya da göstermiştim. Üfleme yağ yakma yok saat gibi maşallah demişti. Araç 1999 1.4 honda civic 225binde

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

depoya 50 tllik benzin attırsam sorun ortadan kalkar mı ? Ciddi sonuçlara neden olur mu ? Duman atma devam eder mi?

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Araca benzin ekleyin ki konsantrasyonu düşsün.Böyle şeyler denemenize gerek yok.Bu katkılar menem bir şey olsaydı akaryakıt firmaları yakıtına koyar satardı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

yarım çay bardağı kadar. Sorun olur mu ?

honda... bişey olmaz.. benzini kredi kartı martı doldurun.. yağı kontrol edin.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

yağı normal . Mavi duman katkıdan mı sizce?

yakıttan olma ihtimali yüksek ( benzin yada lpg )

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bir nevi motor yağıymış demek ki katkı, yakıta karıştırıldığı için kısmen şanslı kabul edin kendizi ve tekrarlamayın.. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

lpg iptal . benzinde kullanın. tam depoya konur o tip katıklar üstünde yazar. boş depoya dolum öncesi konur ve benzin doldırılur ki tam karşısın. sonra o depo bitene kadar kullanın. depoda katkı ile bekletilmez.

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

hocam tam depoya tam konur yazıyor ben yarım çay bardağı koydum. Bitireyimmi benzini?

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Tamam 50 tllik bir benzin alayım o halde ve benzinde kullanıp bitireyim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...