Ömer Gökhan ARISOY 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Arkadaşlar aracı yeni aldığım için sorunu çok Kusura bakmayın ... Fren pedalı her zaman değil bazen ışıklarda duracakken aşağı doğru yumuşayıp iniyor. Tutuyor ama. Sonra pompalayınca tekrar sertleşiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Balatalarda düzensiz erime olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 fren merkezi kaçırıyor. tamir takımı vardır değişir Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Manuel vites. Benim de aklıma önce fren merkezi geldi. Ama havası alınsa balataların olur mu bilemedim ? Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Fren hidroligi kaçırıyor. Fren merkezleri ve hortumlarını kontrol edin, tekerleklerin arka tarafında çamurluk içlerinde yag sıçraması olup olmadığını kontrol edin. Fren işi ciddi ihmal etmeyin yoksa ışıklarda birine arkadan bindirme olasılığınız yüksek. Şuana kadar 2 defa fren patlattım tecrübeliyim ikisinde de el freni kurtardı beni Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Fren hidroliğinde eksilme yok ama ? Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Arasıra ışıklarda durunca bazen oluyor. Ama fren tutuyor Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Söylediğiniz şeyin aynısı debriyajimda olmuştu. Debriyaj merkezinin contasi degisti hem içten hem de motor kısmından . İşiçlik dahil 90 tl gibi bi rakamdı. Yorum bağlantısı
İbrahim ŞAHİN 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Arkalar kampana ise ayarı yapılırken fazla sıkılmıştır ve balataya sürtüyordur.Fren kullanıldıkça kampana çok ısınacak ve sıcaklığı fazla olduğunda pedal boşalacaktır. Nerden mi biliyorum aynısı başıma geldi.Direk frenye gidip kampana ayarı yaptırın 20 liraya sorundan kurtulmuş olun Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 14 Haziran 2016 Paylaş 14 Haziran 2016 Fren ana merkezi değişmesi en kesin çözümdür. Tamir takımı değişmesi, biraz daha maliyet düşük olur ama,sorunu çözmeyebilir. Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 14 Haziran 2016 Yazar Paylaş 14 Haziran 2016 Anladığım kadarıyla fren merkezi değişecek ortalama maliyeti ne olur? Yorum bağlantısı
Recommended Posts