İçeriğe Yönlendir

Shell Lpg Verimliliği

Osman Uslu

Recommended Posts

Mustafa Karahan

bp güzel en iyisi bence ben sürekli aynı yolda kullandığım için arabamı cok fark var benzimi güzel shelin klimayı acınca araba tekliyo bildiğin ama ipragaz ve pb de böyle bi sorun hiç yaşamadım

shell den hiç almadım, istasyon istasyon fark edeceğini biliyorum hatta şehir şehir de fark ediyor illa ki ama aygaz ve bp almaktan yanayım ben her zmn. aygaz tecihimde arkasında koç grubunun olması ;) biraz güven meselesi yani

Yorum bağlantısı
Murat İsmail

Opet 298 aytemiz 327 km şehir içi 40 litre gaz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Opet 298 aytemiz 327 km şehir içi 40 litre gaz

benimde opet ile shell arasında 62 - 63 KM fark etti.

Opet ve Milangaz arasında da 60 KM fark etti. ama zannediyorum ki benim aldığım LPG de bir sorun vardı 60 KM fark çok yüksek bir fark çünkü.

Yorum bağlantısı
Murat İsmail

İstanbuldan gelirken karıştırdım bp shell opet 110 liralık gazla 440 km yaptım :) gene karıştırasım var

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

İstanbuldan gelirken karıştırdım bp shell opet 110 liralık gazla 440 km yaptım :) gene karıştırasım var

Aynı kilometreyi şehiriçi 100 liralık shell gaz ile yaptım geçen hafta tekrar fulledim bakalım bu sefer kaç olacak şuan 260 km'de :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Osman Uslu

BP den aldığım yakıtın hesabını tam anlamıyla yapamadım. Depo da BP den aldığım gaz varken peder bey shell den yakıt almış.

Çok değil 20 TL ye depo dolmuş  ama yakıt karıştı sonuçta. iki yakıt karışık halde 262 KM götürdü. 

Geçen hafta sonu şehir dışına çıktık. 5 kişiydik arabada. Opetten aldım yakıtı tekrar denemek istedim.

İzmir den Urlaya gittik. Urla dan seferihisar sığacığa geçtik. Sığacıktan da tekrar İzmir'e geldim.

Otobandan gittim geldim klima sürekli açıktı. Maksimum 140 yaptım. LPG dün bitti 272 Kilometrede. 

Daha önce Opetten aldığım LPG 200 Kilometre de biterken bunun 272 Kilometre gitmesi beni çok şaşırttı. 

Sanırım diğer ölçümde bir hata yaptım çünkü denediğim hiç bir istasyonda bu kadar fark etmedi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi
(düzenlendi)

Konya'da yeni açilan bp istasyonundan geçen sene her hafta doldurarak toplam da 1000 tllik gaz aldım hiç bi artisini göremedim.

tarihinde Abdurrahim Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...