Aydın Akdeniz 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Merhaba, Yeni bir macerayla karşı karşıyayım. bir çok bana göre eksiği hallettim . becerebildiysem ne nutlu bana Mazda E2200 1998 model . komple motor yaptırdım . kaporta ve reklam işi var sırada . döşeme-kaplama konusunda görüşmek üzere... 7 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 park ampulleri ve farlarıda değiştirdim . parklar çin malı mercekli ledli olanlardan . farlarda narvanın beyaz ampulleri . parklar park+far 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Usta iş başında. Gösterge saati çok hoşuma gitti, ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Hayırlı olsun yeni aracınız, yavaş yavaş güzelleşiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 motor rektifye olarak ne yapıldı? kaça mal oldu ? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 (düzenlendi) Usta iş başında. Gösterge saati çok hoşuma gitti, ellerine sağlık. kırmızı beyaz formatı seviyorum . uğraştıkça daha güzel oluyor Hayırlı olsun yeni aracınız, yavaş yavaş güzelleşiyor. teşekkür ederim . motor rektifye olarak ne yapıldı? kaça mal oldu ? abi yatak sarmıştı birde açmışken ne var ne yok hepsine bakıldı değiştirildi. baskı balata kapaklar dişliler şanzıman hepsi elden geçti. 3300 gibi bir rakam çıktı. 3-4 gün oldu teslim alalı. çıkınca depoyu fullemiştim şimdi yarı seviyeye geldi. rakamı tam hatırlamıyorumda 165 yada 155 tl para verdim şuanki km 410 oldu . bir depoyla 750-800 km görecek gibi. + tekrar ayarları yapılacak 200km sonra. Güle güle kullan Aydın. sağolasın abim. 5 Haziran 2016 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Torpido aydınlatması hariç çok güzel olmuş. (Benim fikrim ) . Özellikle gösterge aydınlatması çok güzel olmuş. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 9 Haziran 2016 Yazar Paylaş 9 Haziran 2016 telefonun şarj olayı baş belası olduğu için böyle bişey düşündüm . Yerinde 2. çakmaklık vardı iptal ettim usb soketi koydum . elektriği bağlamadım daha . 5v 1-2 amper bi devreyle canlanacak. ayak aydınlatmalarınıda yaparım yakın zamanda ( karanlık araba kullanamıyorum uykum geliyor ) zımpara için spiral ideal Murat abi beğenmemişti resmin net hali bu 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Geri vitesi kamerasi karanlikta hic gormuyordu ledli lambalardan taktim 10 numero 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 19 gordum bi selam vereyim dedim hemserim 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Kasım 2016 Yazar Paylaş 5 Kasım 2016 Kamera mı tırt ne 480 tvl olması lazım . kamera güzelde geri vites lambaları yetmiyor gece karanlığında Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 (düzenlendi) Şahsi kanaatim çok fazla para harcamayın...Az da olsa hararet yaptırmayın, özellikle rampa inerken sakın aracı boşa sallamayın. Hararet durumunda motor bloğunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dönemine göre oldukça az yakan ama motorunda kronik motor bloğu (imal edilen metal alaşımı problemleri barındıran bir model E2200... Hey gidi... 29 Kasım 2016 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Şahsi kanaatim çok fazla para harcamayın...Az da olsa hararet yaptırmayın, özellikle rampa inerken sakın aracı boşa sallamayım. Hararet durumunda motor bloğunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Dönemine göre oldukça az yakan ama motorunda kronik motor bloğu (imal edilen metal alaşımı problemleri barındıram bir model E2200... Hey gidi... motoru aldığımda yaptırdım abi . hassesiyetini yaklaşık 4000 tl harcayınca anladım ama sürüş keyfi çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Aydın hayırlı olsun. Uzun yolda benim diyen araçtan rahattır. İlk milyon kmyi üç adet kullanarak görmüştüm. Direksiyon açısı uzun yolda acayip rahatlık veriyor. Basınca gitmemesi dert değil. Birde motor altından giden bi hortum var ona dikkat. Çabuk donar yırtılır 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 Boş vakitleri değerlendiriyoruz 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mart 2020 Paylaş 26 Mart 2020 Bundan bizde vardı. sonradan satıp 2005 model arkada küçük çift tekerini almıştık. Arkası yüklü olunca bu arabanın sürüşünden aldığım zevki atlatmak zordur. Burunsuz olması, direksiyonun yataya yakın olması, yüklüylen yaylanması, 1 ve 2. Vitesin yüksek oranları, gaz verince hava çıkışı gibi ses vermesi falan çok zevkli bir pikap. Yorum bağlantısı
Recommended Posts