Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Evet arkadaşlar iş yerimden bir arkadaş bundan almak istiyor ne dersiniz ? 9600 tl 9 taksit miş ? Kargo tüm Türkiye'ye bedava 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Mangala bağlayamadın öyle bakarsın işte 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 demin internetten bakmıştım avantajalrı: üstü kapalı, B ehliyet ile kulanılır, 2 kişi gezebilir, görünüm güzel (bence) dezavantaj: 3 teker dengesizliği, ağır aküsü çanuk biter, görüş açıları çok kötü olmalı 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Mangala bağlayamadın öyle bakarsın işte sana öle geldi işin sonu yine kesin mangal huhaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 demin internetten bakmıştım avantajalrı: üstü kapalı, B ehliyet ile kulanılır, 2 kişi gezebilir, görünüm güzel (bence) dezavantaj: 3 teker dengesizliği, ağır aküsü çanuk biter, görüş açıları çok kötü olmalı Abi elektrikli olduğu için vergi,sigorta,ehliyet,muayene,triger vs derdi yok Evden işe iş den eve kullanacam diyor Bende hanıma alsam mı acaba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 rakamı bence çok aşırı çok... 2eli de yok ancak ona da bakmalı 2 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 rakamı bence çok aşırı çok... 2eli de yok ancak ona da bakmalı Abi hintli bajaj markaya 17 bin tl isteniyor ve satılıyor bu ondan daha güzel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 onu firmalar kısa mefade eşya ve personel naklı için de kullanıyor. benzini koy menzil derdi de yok.. ben binmem o ayrı konu arabaya benzemesi en büyük dezavantaj onda. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Serdar abi sen kendine düşünüyorsan vazgeç, her yere bununla gidersin kilolara +10 20 eklersin haberin ola 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Serdar abi sen kendine düşünüyorsan vazgeç, her yere bununla gidersin kilolara +10 20 eklersin haberin ola İş yerim yakın yürüyorum sıkıntı yok ama hanıma alabilirim belki Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Arkadaş Çince mi biliyor? Yok be abi Türkiye'de satılıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Abi elektrikli olduğu için vergi,sigorta,ehliyet,muayene,triger vs derdi yok Evden işe iş den eve kullanacam diyor Bende hanıma alsam mı acaba Ehliyetsiz ve teçhizatsız kullanım kanunlara aykırı. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Ehliyetsiz ve teçhizatsız kullanım kanunlara aykırı. Teçhizat derken ? Sürerken kask mı takılacak ? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Motorsiklet kategorisindeyse evet. Elektrikli motosiklet evet Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Motorsiklet ise ehliyet ve sigorta ruhsat gerekir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 45 km /h yi geçmeyen elektirkli. M sıınfı Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 (düzenlendi) Çin malı 3 güne dağılır diyemem ama iyisi mi kötüsü mü bilmek lazım yedek parça bulunurluğu fiyatına bakmak lazım. Alınır ama bu paraya alınmaz bence. Bu paraya bu kategoride bana göre bu alınır. Avrupa da 3 teker araba ehliyeti ile sürülebiliyor ama Tr şartlarında ne yazık ki Motor ehliyeti gerekiyor. Yamaha tricity Altın elbiseli adam bile sevmişti bunu: Enjeksiyonlu az titreşim denge sorunu 2 tekere göre kat be kat daha iyi. Motor ehliyetini alırsam kesin bundan bir tane alırım. 3 Haziran 2016 tarihinde Rifat Şeker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Yakın markajımda. Batarya aracın zemine monte, ısı sorunu olmaz. Ev iş arası ideal 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Üstüne 5 daha koyup bajaj qute alınabilir bence Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2016 Paylaş 3 Haziran 2016 Baraj ölçüleri bana uysa iş yerimde ideal. En uzağı 2 km olan 25 firmaya günlük hizmet veriyorum. Personel kullanır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts