Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Malum babamin arabanin direksiyon derisi eski sahibinden oturu dikisleri kopmus ve yirtilmisti. Yeniden kaplatalim dedik 150 200 lira arasi fiyatlar vardi. Kendimiz yapamaz miyiz derken bir anda isin icinde bulduk kendimizi. Deri olarak 1 tam kuzu derisi aldik. Deri yumusak ve ince idi. Birkac yerinde bicak izleri var hala ama sorun yok bize yeterli. Sonrasinda direksiyondaki orjinal deri sokuldu. 3 ayri parca olan deriyi dikislerinden sokup kalip cikarttik. Kaliba uygun olarak kestik ve numaralandirdik. Sonrasinda deri makinada birlestirip kenar dikisleri atildi. Direksiyon ustune koyduk ve olcumuz tamam. Dikis islemi basladi, direksiyonu sokmeden uzerinde diktik. Ic kisimlara biraz bally surduk. Son dikim islemini babam yapti. Direksiyon hazir hale geldi. Bally yi komple surmus ve dikerken ust taraflar kurumus oyuzden bazi yerlerde cekistirip boslugunu almaya firsat kalmamis ama yinede cok cok guzel oldu. Boyadigimiz direksiyon plastiklerinide taktim ve islem tamamlandi. Hayatinda ilk defa direksiyon diken birisi icin bence cok guzel oldu. Kaliplari saklayacagiz bozulursa yeniden ayni islemi yapabiliriz. Kuzu derisi oldugundan direksiyon kavramasi ve yumusakligi cok cok guzel oldu. Maliyet olarak deri 10 tl, ip 5 tl. 15 lira ya islem tamam oldu. Yaptirma maliyetini dusununce hatalarimiz gozumuze gelmedi.. 15 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Ellerine sağlık.Çok güzel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Mustafa Gökmen yazdı: Ellerine sağlık.Çok güzel olmuş..Tesekkurler Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Osman USLU yazdı: Elinize sağlık harika olmuş Tesekkurler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 el emeği göz nuru.. baly fazla kaliteli imiş 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Çağlar Bayur yazdı: el emeği göz nuru.. baly fazla kaliteli imiş Aynen oyle oldu abi, 2. Kere diksek daha basarili oluruz bu bile cok guzel oldu. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Ellerine sağlık ama bali olmadan olmazmıydı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Hayrettin Bahadir yazdı: Ellerine sağlık ama bali olmadan olmazmıydı acaba?Abi bali olmasi direksiyonun derisinin oynamamasini sagliyor diger turlu manevralarda cekilir saga sola. Orjinalinde de var diger uygulamalarda da var. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Çok güzel olmuş. Elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Sami eline sağlık, deriyi nerden aldın? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Emrullah Aydoğdu yazdı: Çok güzel olmuş. Elinize sağlıkTesekkurler, begenildigine sevindim. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Kullandıkça o boşluklar kaybolaiblir bile. hem el emeği, hem de kalan cepte kalan 150 200 TL. Güle güle kullanın! 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Oğuz Yılmaz yazdı: Kullandıkça o boşluklar kaybolaiblir bile. hem el emeği, hem de kalan cepte kalan 150 200 TL. Güle güle kullanın! Bende oyle dusunuyorum deri de yerine alisir zamanla. Mundar etseydik te cebimizden cikan 15 20 lira olacakti Serkan KARADAĞ yazdı: Sami eline sağlık, deriyi nerden aldın?Abi saolasin, deriyi babam Beyazit tarafindan aldi tam bilemiyorum. Ogrenirim istersen. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Sami Demirpaz yazdı: Bende oyle dusunuyorum deri de yerine alisir zamanla. Mundar etseydik te cebimizden cikan 15 20 lira olacakti Abi saolasin, deriyi babam Beyazit tarafindan aldi tam bilemiyorum. Ogrenirim istersen. Öğrensen iyi olur, bana da az bi şey lazım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Serkan KARADAĞ yazdı: Öğrensen iyi olur, bana da az bi şey lazım.Gedikpasa da dericilerden almis. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Sami Demirpaz yazdı: Gedikpasa da dericilerden almis.Teşekkürler Sami 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Bizim salondaki koltuğu komple deri yapalım diyorum bir ara bi el atsana yapamayacağın ne var diye merak ediyorum artık çok beğendim güzel olmuş bro 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Ali Gök yazdı: Bizim salondaki koltuğu komple deri yapalım diyorum bir ara bi el atsana yapamayacağın ne var diye merak ediyorum artık çok beğendim güzel olmuş bro Eyvallah bro, ugrasiyoruz bakalim. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Elinize sağlık. https://www.facebook.com/otoderici/gördüğüm kadarıyla bu işi profesyonel yapan bir firma, isteğe göre de malzeme kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Valla bu maliyete çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 elinize sağlık, bozukluklar zaman ile düzelir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts