Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Aşk ile yapsan böyle olmazdı. [emoji14] Bence yapılmalı. Aşk değil ama içine bir tutam sevgi ve göz nuru kattım [emoji12] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Yakalarsan bebişim.... Bunun 150 beygir olduğunu unutmayalım lütfen... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Bunun 150 beygir olduğunu unutmayalım lütfen...Unutmuyoruz. Siz de Manuel mk3 ün özelliklerini hatırlayınız beyefendi.İçinden geçerim. Bir tur atar bi daa geçerim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Unutmuyoruz. Siz de Manuel mk3 ün özelliklerini hatırlayınız beyefendi. İçinden geçerim. Bir tur atar bi daa geçerim Haha.. tavanında diferansiyel kilitlerim... 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Haha.. tavanında diferansiyel kilitlerim... 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Sarı kısımlar kırmızı olsa 10 numara olurmuş aslında [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Need for speed göstergeleri gibi 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Abi güle güle kullan yakışmış maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Haha.. tavanında diferansiyel kilitlerim...İlk virajda dikiz aynamdan kaşkay ın küçülmesi ni izlemek zevkli olur. Sen diferansiyeli kilitleyip anca tarlada tilki kovalarsın onunla..... Sarı kısımlar kırmızı olsa 10 numara olurmuş aslında [emoji7]Boğardı abi mavi ve kırmızı. Sarı ile kadran ı canlandırmaya çalıştım .. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Haha.. tavanında diferansiyel kilitlerim... tuttum bu lafı İlk virajda dikiz aynamdan kaşkay ın küçülmesi ni izlemek zevkli olur. Sen viraj dönerken kaşkay transit geçecek, mecbur değil senin gibi asvalttan gitmeye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Sen viraj dönerken kaşkay transit geçecek, mecbur değil senin gibi asvalttan gitmeye En iyi cevap İlk virajda dikiz aynamdan kaşkay ın küçülmesi ni izlemek zevkli olur. Hafife alıyorsun... 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 tuttum bu lafı Sen viraj dönerken kaşkay transit geçecek, mecbur değil senin gibi asvalttan gitmeye Asfaltta o hızla gidemeyen arazi de mi gidecek.Kilitli diferansiyel ile... Senin yüzünden kargalar gülmeyi öğrendi... En iyi cevap Hafife alıyorsun... Bozacı ve şıracı....Ağırlığına göre muamele bebişim..... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Asfaltta o hızla gidemeyen arazi de mi gidecek. Kilitli diferansiyel ile... Senin yüzünden kargalar gülmeyi öğrendi... Bozacı ve şıracı.... Ağırlığına göre muamele bebişim..... Vakkasımmmmmmmmm seni çok seviyorum beeeee..... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Haziran 2016 Yazar Paylaş 3 Haziran 2016 Vakkasımmmmmmmmm seni çok seviyorum beeeee..... Ben de seni çok seviyim yiğidim cesetçim amirim... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Abi eline koluna sağlık iyi günlerde kullan çok güzel değişik bir hava katmış. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Abi emeğine sağlık baya ugrasmissin da Çinliler bunları sana yollamayacak bi daha bu gidişle [emoji23] [emoji23] [emoji125] [emoji100] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Abi emeğine sağlık baya ugrasmissin da Çinliler bunları sana yollamayacak bi daha bu gidişle [emoji23] [emoji23] [emoji125] [emoji100]Biz de diyoruz ki Ford da ehil elektrikçi yok. Adam daha indiglo yu bilmiyor.Sus la.. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Biri çıksa bugün 10 bin tl vereceğim tak bunu arabana dese kızılcık sopasıyla kovalarım. Berbat bi şey ford parasını verip bu arabayı geri almalı. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Biri çıksa bugün 10 bin tl vereceğim tak bunu arabana dese kızılcık sopasıyla kovalarım. Berbat bi şey ford parasını verip bu arabayı geri almalı. Lbg S ile Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Başkan haklı beyler daalınBaşkana bak [emoji23] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Başkan haklı beyler daalınİkile de motor sesini duyalım bebişşşşşBaşkana bak [emoji23]Uçma öğreniyor çakma başghan Yorum bağlantısı
Musa Değerli 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 İndiglo göstergeler harika bir icad ama Moman bize kötünün iyisini kullandırmasa daha çok sevineceğim.Görüntü güzel fakat Aynı benim Ka nın göstergelere yaptığını yapmış hiç estetik kasmamış Moman.Ama genel itibariyle güzel.Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2016 İndiglo göstergeler harika bir icad ama Moman bize kötünün iyisini kullandırmasa daha çok sevineceğim.Görüntü güzel fakat Aynı benim Ka nın göstergelere yaptığını yapmış hiç estetik kasmamış Moman.Ama genel itibariyle güzel.Güle güle kullanınRenk tasarımını kendim yaptım ancak dediğiniz gibi sitil veya rakam tipleri vs gibi olaylara müdahale edilemiyor. Asıl iş baskıda zaten. Arkası EL sheet... Yorum bağlantısı
Musa Değerli 14 Temmuz 2016 Paylaş 14 Temmuz 2016 Renk tasarımını kendim yaptım ancak dediğiniz gibi sitil veya rakam tipleri vs gibi olaylara müdahale edilemiyor. Asıl iş baskıda zaten. Arkası EL sheet... Aynen rakam fontları konusunda zayıflar.O El sheet i kesmek için 1 A3 plaka harcadım Sonuncuda başarılı oldum.Bence baskı daha kolay iş.Kabartma olmaması da dezavantaj. Yorum bağlantısı
Recommended Posts