Ertan Çabuk 30 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2016 Bold yazacan o zaman... kuzu ne zaman çeviriozHavaların ısınmasını bekliyoruz.Kimse beğenmedi anlaşılan, en iyisi sök bunu, benim altea ya uyar uymasa kıza veririm oyuncak yaparYok çarpılır falan. Bu tehlikeli bundan oyuncak olmaz.Altea da bu devir ve hız vaa mı ki ula..[emoji16] [emoji12] [emoji533] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2016 Haha 1.9 Tdi'ı hafife alma [emoji14]Nerden buldun 1.9 tdi yı[emoji12] 2.0 TDCi diyoz sen ne dion. Eski kadran ı indiglo yapam da [emoji533] [emoji533] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 (düzenlendi) Harika olmamış [emoji33] ama emeğe saygımız var [emoji26] ben az da olsa elektrik bilgim [emoji57] olmasına rağmen cesaret edemezdim. Elinize sağlık [emoji106] iyi günler de kullanın Ertan bey[emoji12] 30 Mayıs 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Kohmları nasıl hesapladınız ertan bey...Bir ara multimetre kademedinde direnç hangisi diye sordu..neyse kimse duymasın Üzerine para verseler araba böyle bişey yapmam. Çok kötü görünüyor. Senin karizmanın yanında indiglo mum gibi kalır başkan 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 Bir ara multimetre kademedinde direnç hangisi diye sordu..neyse kimse duymasın Senin karizmanın yanında indiglo mum gibi kalır başkan Çarpılacan gavur ellerinde. Başkanı darbeli matkapla bir çok noktadan delip içine karizma şırınga etsen yine akar gider durmaz. Yalakalık diz boyu.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Açıkcası beğenmedim abi,ama emeğine saygı duyuyorum. Ellerine sağlık abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Doğruyu der bu klavye. Başkan baş tacı 2 Yorum bağlantısı
Selman Ölmez 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 mükemmel olmuş ellerinize sağlık aracın diğer kısımlarındaki aydınlatmaları bu renk kombinasyonuna uygun yaparsanız dahada güzel olur. Ford tasarımcılarının ve mühendislerinin bu siteden öğreneceği çok şey war. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 orijinal daha güzel be abi mk4 kasanın göstergesi olsa okey de bu tuhaf geldi gözüme ucuz kaçmış biraz. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2016 orijinal daha güzel be abi mk4 kasanın göstergesi olsa okey de bu tuhaf geldi gözüme ucuz kaçmış biraz.Orjinalinden nefret ediyorum desem yeridir. İlk jatco mda da bunda da yapmak istediğim ilk şey kadran değişmekti. Yeşil ve tekdüze kadran dan hoşlanmıyorum. Tabi bu kişisel zevk. Ama Ford özel araçlarında indiglo kadran kullandı. Mesela çabi nin kırmızı spor focus u. Onda beyaz ı vardı bunun. 2 Yorum bağlantısı
Baki Aburşu 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Orjinalinden nefret ediyorum desem yeridir. İlk jatco mda da bunda da yapmak istediğim ilk şey kadran değişmekti. Yeşil ve tekdüze kadran dan hoşlanmıyorum. Tabi bu kişisel zevk. Ama Ford özel araçlarında indiglo kadran kullandı. Mesela çabi nin kırmızı spor focus u. Onda beyaz ı vardı bunun. Ertan bey elinize sağlık çok başarılı bir uygulama . Bende Mondeoyu aldığımdan üç gün sonra Ford Transite binince aynı göstergeyi gördüğümde aracımın kadranından soğumuştum. Tabi Elden pek bir şey gelmiyor idare etmeye çalışıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 ertan mondeo yu manuel diye gözden çıkarıp tecrübe mi ediniyorsun? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Yorum serbest miSelbes. Bizim aracımız mondeo oyuncak şehir çipi değil. Namı diğer aslan...ertan mondeo yu manuel diye gözden çıkarıp tecrübe mi ediniyorsun? Biliyormusun bilmem bundan iki önceki aracım da 2007 jatco idi. Bu yukarıdaki jatco neyim bilmezken ben testini yaptım. Ayrıca onda yapmayı isteyip de perte çıktığı için yapamadığım çok şey vardı. Başlamıştım ama bitirmek kısmet olmadı. Bu arada kısmet oldu. Ama şunu söyleyeyim Manuel bambaşka ve gözden çıkarılma diye bir şey asla sözkonusu değil. Performansı ataklığı jatco ya nal toplatır. Jatco ehtiyar işi. Vites değiştirmek istemeyen lerin işi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Selbes. Bizim aracımız mondeo oyuncak şehir çipi değil. Namı diğer aslan... hahaha... üstünde tepinirim... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 hahaha... üstünde tepinirim...Yakalarsan bebişim.... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Çok güzel olmuş, çok özendim valla.. Bizimkininde ampüller eskimiş sanırım çok az aydınlatıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 (düzenlendi) Eline sağlık ihtiyar! Güzel işler çıkarmışsın. O lehimleri yaparken filan gençler senin bir iki fotoğrafını çekseydi iyi olurdu sanki. Yakın gözlüğü filan. Sadece ibrelerin kırmızısına takıldım. Onları da mavi yapmak mümkün olmadı mı? Bir de senin ledler genelde sönmezdi, bunlar sönüyor mu? 1 Haziran 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Çok güzel olmuş, çok özendim valla.. Bizimkininde ampüller eskimiş sanırım çok az aydınlatıyor. Değiştirmek basit. Yarım saatini almaz...Bir ara boş kaldığında ampulleri sök geçik olan varsa değiştir camı kararan lar olmuştur onlarıda temizle tak...[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Değiştirmek basit. Yarım saatini almaz... Bir ara boş kaldığında ampulleri sök geçik olan varsa değiştir camı kararan lar olmuştur onlarıda temizle tak...[emoji6] Aynen abi onu halledelim pederin gözler tam görsün. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Eline sağlık ihtiyar! Güzel işler çıkarmışsın. :bravo:O lehimleri yaparken filan gençler senin bir iki fotoğrafını çekseydi iyi olurdu sanki. Yakın gözlüğü filan. Sadece ibrelerin kırmızısına takıldım. Onları da mavi yapmak mümkün olmadı mı? Bir de senin ledler genelde sönmezdi, bunlar sönüyor mu? Lehim işi yok abi [emoji12] yakın gözlüğü kullanmıyorum. Yerine büyüteç li lehim standı aldım çinden onu kullanıyorum [emoji16] Led ler de sıkıntı yok oem ve sönüyor. İbreler kırmızı olduğu için diplere kırmızı aldım abi. Aksi halde ibreleri komple kazıyıp led rengine boyamak gerekecekti. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 (düzenlendi) Lehim işi yok abi [emoji12] yakın gözlüğü kullanmıyorum. Yerine büyüteç li lehim standı aldım çinden onu kullanıyorum [emoji16] Led ler de sıkıntı yok oem ve sönüyor. İbreler kırmızı olduğu için diplere kırmızı aldım abi. Aksi halde ibreleri komple kazıyıp led rengine boyamak gerekecekti. Aşk ile yapsan böyle olmazdı. Bence yapılmalı. 1 Haziran 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts