Suat Set 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Radyatör temizliği yaptıran üyelerimiz vardı. Radyatörün durumu iyi ise sökülüp basınçlı sıvılarla temizleniyordu. Gayet işe de yarıyordu.Radyatörcüler mi yapar bunu. Bilmediğim için soruyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Radyatörcüler mi yapar bunu. Bilmediğim için soruyorum Evet, aynen. Lütfen soru sormaktan çekinmeyiniz, forumun amacı budur Yorum bağlantısı
Suat Set 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Evet, aynen. Lütfen soru sormaktan çekinmeyiniz, forumun amacı budur Sağolun. Temmuzda da tatile çıkacağım için malum havalar çok sıcak olacak aklımda işaret kalmasın istiyorum hararetle ilgili. O zaman şunu yapıyorum. Radyatör temizlenecek, devirdaim değişecek, saf antifriz konacak. Ne dersiniz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Sağolun. Temmuzda da tatile çıkacağım için malum havalar çok sıcak olacak aklımda işaret kalmasın istiyorum hararetle ilgili. O zaman şunu yapıyorum. Radyatör temizlenecek, devirdaim değişecek, saf antifriz konacak. Ne dersiniz Antifreeze saf olmamalı. %50-50 oranında olmalı. Sulandırılmış antifreeze'ler de var, onu koyacak ustanız bilir tabi. Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 28 Mayıs 2016 Paylaş 28 Mayıs 2016 Sağolun. Temmuzda da tatile çıkacağım için malum havalar çok sıcak olacak aklımda işaret kalmasın istiyorum hararetle ilgili. O zaman şunu yapıyorum. Radyatör temizlenecek, devirdaim değişecek, saf antifriz konacak. Ne dersinizUstalar genelde saf koyuyorlar antifriz i ama arasındaki talimatlarda yarı yarıya kadar sulandırılır gibisinden yazılar oluyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Suat Set 28 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2016 Antifreeze saf olmamalı. %50-50 oranında olmalı. Sulandırılmış antifreeze'ler de var, onu koyacak ustanız bilir tabi.Teşekkürler Ustalar genelde saf koyuyorlar antifriz i ama arasındaki talimatlarda yarı yarıya kadar sulandırılır gibisinden yazılar oluyor. Sent from my iPhone using Tapatalk Teşekkürler 2 Yorum bağlantısı
Celal Altan 30 Mayıs 2016 Paylaş 30 Mayıs 2016 Hararet kesinlikle yerinden oynamamalı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Atasoy 4 Temmuz 2016 Paylaş 4 Temmuz 2016 (düzenlendi) Bu baslik aklimdaydi. Uzun yol geldim, koy yolundan daga tirmandigim da oldu. Hararet gostergesinin degistigini hic gormedim. Bilginize sunarim. 4 Temmuz 2016 tarihinde Hüseyin Atasoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selamı Yıldırım 21 Ağustos 2021 Paylaş 21 Ağustos 2021 Suat Set yazdı: Arkadaşlar çok yoğun trafikte ve yokuş yukarı dur kalkla sıcak havada giderken klima açık, hararet yükselmeye başladı. Orta çizgiyi aştıktan sonra hızla 120 çizgisine doğru ilerledi. Orada dururmuydu bilmiyorum ana tırsıp hemen yanyoldan yokuş aşağı saldım arabayı hararet hemen düştü. Sonra Mahmutbey gişelerde feci trafik. Geçtikten hemen sonra hararet yükselmeye başladı. Bunu görünce emniyet şeridine girdim devam ettim hararet hemen düştü. Bu arada dış ısı sensörü 65-70lere geliyor hep sıcak havalarda. Bazı arkadaşlar 120 çizgisine geldiğinde durur diyor. Tabi bunu test etmeye cesaret edemedim. Araçta soğutma sıvısı tam. Kırmızı antifriz. %30 sudur. Klima temiz. Fan çalışıyor. Problem nedir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. Konu biraz eski ama sorunu nasıl çözdünüz ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts