İçeriğe Yönlendir

Nissan Note Aliyorum.

resul avşar

Recommended Posts

resul avşar
(düzenlendi)

Merhaba Arkadaşlar;

Kısa süre önce kurtulduğum Ford Focus dizel otomatik CVT şanzuman sıkıntısından sonra şimdide Nissan Note Visia 2012 model 1.5DCİ düz vites almaya karar verdim 2.el araç alırken malumunuz mütiş derecede korkuyorum artık :D  yine buna benzer sıkıntılar yaşarmıyım diye araç hakkında deneyimli arkadaşlardan araç ile ilgili detaylı görüş ve önerilerini bekliyorum fiyatı 31.000 TL  KM:75.000  şimdiden teşekkürler hepinize.

tarihinde resul avşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Hayırlı olsun.

2008 Model Tekna paketini biz kullanıyoruz babamın aracı. Sıfır almıştık, gayet de memnunuz.

+Yüksek hakim oturma konumu

+Dışarıdan beklenmeyecek geniş yaşam alanı 

+Arka kızaklı koltuklar

+Geniş Dikiz aynalar

+Sorunsuz ucuz servis yedek parça, Sağlamlığı kanıtlanmış 1.5 DCI Motor

-Rüzgar ve yol sesi (ki bu sınıf boyut ve şekil ile normal)

-Alt eşikleri görme ve içindeyken dışına ait görsel hakimiyet problemleri

-Hissiz direksiyon, geçişlerini şahsen beğenmediğim vites hissi.

-Nispeten küçük bagaj (çift katlı olması çok kullanışlı, o ayrı)

-Nispeten zayıf klima

Hayırlı olsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
resul avşar

Hayırlı olsun.

2008 Model Tekna paketini biz kullanıyoruz babamın aracı. Sıfır almıştık, gayet de memnunuz.

+Yüksek hakim oturma konumu

+Dışarıdan beklenmeyecek geniş yaşam alanı 

+Arka kızaklı koltuklar

+Geniş Dikiz aynalar

+Sorunsuz ucuz servis yedek parça, Sağlamlığı kanıtlanmış 1.5 DCI Motor

-Rüzgar ve yol sesi (ki bu sınıf boyut ve şekil ile normal)

-Alt eşikleri görme ve içindeyken dışına ait görsel hakimiyet problemleri

-Hissiz direksiyon, geçişlerini şahsen beğenmediğim vites hissi.

-Nispeten küçük bagaj (çift katlı olması çok kullanışlı, o ayrı)

-Nispeten zayıf klima

Hayırlı olsun.

Bilgiler İçin Teşekkür ederim Oğuz bey 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

sağlam bir araç araştırırsanız tam hatırlamıyorum ama 80 bin km yapılıp bütün parçaları sökülüp çok iyi durumda olduğunu göstermişlerdi dayanıklılık konusunda iyidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
resul avşar

1.5 dci zaten efsane gerisi çok önemli değil

Sanırım Renault motoru kullanıyorlar

sağlam bir araç araştırırsanız tam hatırlamıyorum ama 80 bin km yapılıp bütün parçaları sökülüp çok iyi durumda olduğunu göstermişlerdi dayanıklılık konusunda iyidir

Bilgi muhteşem çok teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Erden

2010 modeli kardeşimde vardı. tekna paket olanından,motor reno megane motoru. 80000 km civarında sattı. çoğu parçasını renodan alıyordu. ön takım dahil. kendi parçaları pahalı biraz. reno ile birebir uyumlu. aracın gitmesi çok güzel,arka kolktuk oldukça güzel ileri alınca 1,85 boyunda biri bacak bacak üzerine atıp oturabiliyor. alınabilecek araçtır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Akçeşme

Piyasası 2.el gideri haricinde fiyatına göre iyi araba. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Micrayı alırken bayide biraz incelemiştim geniş iç hacim beni çok şaşırtmıştı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
resul avşar

Yorumlarınız için çok teşekkürler araca expertiz yaptırdım ön direklerde düzeltme ve şaside eğrilik çıktı almaktan vazgeçtim aramaya devam ediyorum eğer temiz bulabilirsem alacağım inşallah.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ali Cihangiroğlu sana yeni araç tavsiye etsin abi :)

.onun tavsiye edeceği arabalar 500 bin TL'den başlıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
resul avşar

Bazı insanlar hakikaten çok ahlaksız adam expertiz'de aaaaa inanmıyorum dedi benden önceki sahibinden kalma galiba dedi ama çok önemli birşeyi unuttu expertize giderken aracı sıfır aldığını söylemişti adam gözümün içine baka baka yalan konuşuyor bu ne pişkinliktir böyle vallahi iyice tiksindim bu işten gidip sıfırmı alsam acaba  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
resul avşar

Olur böyle şeyler eksper parasını kim ödedi ?

Giderken anlaşmıştık zaten dediğinin dışında birşey çıkarsa kendi ödeyecekti aklı sıra yem attı güvenip expertiz yaptırmam zannetti herhalde ama malesef seve seve ödedi 120TL   :D

Yorum bağlantısı
İbrahim ŞAHİN

Mondeo'dan önceki arabam olur kendileri.Benimki boyasız değişensiz olduğu halde 3 ayda satıldı ve öldü parasına gitti.İkinci eli zayıf değil, direk yok diyebilirim :) Gerçi benden alan galeri km'sini 90 bin kadar düşürüp 5 bin fazlaya satmış.

Alırım cılkı çıkana kadar kullanırım derseniz mükemmel bir seçim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ
(düzenlendi)

Alternatif olarak kia venga 1.6 crdi panorama düşünebilirsiniz. Hele panorama plus denk gelirse (çoğu ilanda plus yazıyor ama değil, direksiyonda bluetooth düğmesi varsa plus) tadından yenmez. Ama bu tarz kupon araçlara 35-36 binden fazla vermemeniz lazım elden çıkarırken üzülmek istemiyorsanız.

düzenleme: imla.

tarihinde Emrah Uludağ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
resul avşar

Alternatif olarak kia venga 1.6 crdi panorama düşünebilirsiniz. Hele panorama plus denk gelirse (çoğu ilanda plus yazıyor ama değil, direksiyonda bluetooth düğmesi varsa plus) tadından yenmez. Ama bu tarz kupon araçlara 35-36 binden fazla vermemeniz lazım elden çıkarırken üzülmek istemiyorsanız.

düzenleme: imla.

Kia Venga kullandım daha önce donanım ve konfor oldukça fazla fakat çok küçük bir araba

Mondeo'dan önceki arabam olur kendileri.Benimki boyasız değişensiz olduğu halde 3 ayda satıldı ve öldü parasına gitti.İkinci eli zayıf değil, direk yok diyebilirim :) Gerçi benden alan galeri km'sini 90 bin kadar düşürüp 5 bin fazlaya satmış.

Alırım cılkı çıkana kadar kullanırım derseniz mükemmel bir seçim.

Hiç sormayın birde bu şerefsizlik var kilometre düşürme nedir kardeşim sonrada galericilere niye güvenmiyorsunuz diyorlar o parayı nasıl yiyorlar ben hiç anlamıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...