Metin Akbal 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Cuma akşam 6 da Çorum'dan çıktım. Hanımı hanimkoye biraktim. Annemi Osmanciktan aldim. 1 saat İlgazda yemek molası verdim. İzmit e gece 2.30 da vardım. Bolu tüneli istanbul yönü kapalı. Ben Bolu bati kavşağından cikmistim. Abant kavşağından D100 e yoğunluk basladi. 2 saatten fazla dur kalk kaynaşlı giselerinden girdim. Kız kardeşim taşınıyordu yeni eve 6 sefer araba ile eşya götürdüm. Pazar saat 2 de gunduz dönüş başladı 2 saat Bolu Highway yemek alışveriş molası verdim. Annemi Osmancık a bıraktım hanımı hanimkoyden aldım. Seyir hızım d100 de 110 civarı otobanda 130 bazenleri 160 oldu. Giderken klima kapalı idi, dönüşte klima açıktı. Giderken gelirken 2 yetişkin bagaj full idi. 1240 km gidiş eşya taşıyış dönüş ve geldikten sonra 40 km kadarda Çorum sehiricinde yol yaptım. Yol bilgisayarı verisi 7.1 litre gösteriyordu. Ortalama hızı unuttumama 84 idi sanırım. 99.82 litre LPG tuketmisim. 100 km de 8.05 litre oluyor. LPG sapması 0.95 litre 10 litrede ise 1.34 yapıyor. 2164 lira yakıta para vermişim. Benzin 43 lira görünüyor benzinle gitsek ortalama 3700 lira ödeyecektik. LPG hala karlı görünüyor. 1 seferde en az 1500 cepte. Tosya dan sonra sinekten geçilmiyor geldikten sonra da arabayı yıkadım. Haftaya Clio ile tatile gideceğiz otomatik yeni ve turbolu diye tercih ettik bakalım ne oluyor göreceğiz benzinli diye çok basamayız da 😅 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos Ekleme, giderken yolda kalan gormedim gelirken 1 hyundai Elantranın sanırım arka tamponu kopmuş yarısı yoktu parçayı arıyorlardı bir tane önceki Qashqai yo çekiciye yukluyorlardi bir tane çekici Bolu tüneline çıkarken yolun ortasında kalmıştı 1 tane BMW kaput açık bekliyordu 1 tane de Almancı Mercedes kaput açık telefonla görüşüyordu 😊 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Arabayı stok hale getirme çalışmaları. Clio nun borcu Aralık'ta bitiyor. Opel ile 10 yıl 1 ay sonra tamamlanacak. Kasım Aralık gibi de ilana koymayı düşünüyorum. Sport donanım janttan sensörleri söküldü. Kapak jantlara aktarıldı. Kışlıklara geçildi. Şaka gibi ama kış birden geldi yükseklere kar atmış. 2021 Mart ayında 98 bin km de taktırıp kışlıklara beraber 60 bin km kullandığım 12-20 tarihli Nokian lastiklerin durumu. Hala 5 6 mm derinlik var. Çatlamalar başlamış. Yanaklarda sorun yok. Konfor hala iyi, frenler tatmin edici, yol tutuş iyi. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Metin Akbal yazdı: Arabayı stok hale getirme çalışmaları. Clio nun borcu Aralık'ta bitiyor. Opel ile 10 yıl 1 ay sonra tamamlanacak. Kasım Aralık gibi de ilana koymayı düşünüyorum. Sport donanım janttan sensörleri söküldü. Kapak jantlara aktarıldı. Kışlıklara geçildi. Şaka gibi ama kış birden geldi yükseklere kar atmış. 2021 Mart ayında 98 bin km de taktırıp kışlıklara beraber 60 bin km kullandığım 12-20 tarihli Nokian lastiklerin durumu. Hala 5 6 mm derinlik var. Çatlamalar başlamış. Yanaklarda sorun yok. Konfor hala iyi, frenler tatmin edici, yol tutuş iyi. Çatlamalar başlamış derken ? Az daha çatlasa içi görünecek 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Alpay Sumer yazdı: Ne geliyor hadi söyle bakalım Daha dur gelmiyor daha hesaptaki ile nasipteki bazen tutmuyor Clio öyle oldu akılda yokken denk geldi ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden satılıyorki canı tok kapı sesi cekiyor demek 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden satılıyorki Şanzımansız araba nasıl oluyor onu merak ettim 😬 10 sene oldu artık bi değişiklik istiyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: Şanzımansız araba nasıl oluyor onu merak ettim 😬 Tek çark bisikletin koltuklusu gibidir sanırım 2 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Ekim Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Sport Çelik jantlar satılık mı uygun fiyata yok daha neler 😂 20 Ekim tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: 😬 10 sene oldu artık bi değişiklik istiyorum. ha hayt havalara bak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Alpay Sumer yazdı: ha hayt havalara bak Ne havası yahu ihtiyaç ihtiyaç 😘 Arif Aykın yazdı: Sport Çelik jantlar satılık mı uygun fiyata yok daha neler 😂 Şu an değil uygun fiyata hiç değil 😬 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: Ne havası yahu ihtiyaç ihtiyaç 😘 Şu an değil uygun fiyata hiç değil 😬 Alacağın olsun abi ya vallahi ne diyeyim hayırlı satışlar şimdiden 😁 Allah gönlüne göre versin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Arif Aykın yazdı: Alacağın olsun abi ya vallahi ne diyeyim hayırlı satışlar şimdiden 😁 Allah gönlüne göre versin Uygun dersem Oğuzkan gelir şimdi hemen 😬 Şu an ki düşüncem farklı o yüzden satmıyorum. Duruma göre. 1 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: Uygun dersem Oğuzkan gelir şimdi hemen 😬 Şu an ki düşüncem farklı o yüzden satmıyorum. Duruma göre. Oğuzhan ben varken öyle birşey yapmaz ben bilirim 😃 nasip abi hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Arif Aykın yazdı: Oğuzhan ben varken öyle birşey yapmaz ben bilirim 😃 nasip abi hayırlısı. Babamı tanımam Metin Akbal yazdı: Uygun dersem Oğuzkan gelir şimdi hemen 😬 Şu an ki düşüncem farklı o yüzden satmıyorum. Duruma göre. Pusuda bekliyorum ki hem arabaya hem jantlara 1 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 20 Ekim Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Babamı tanımam Pusuda bekliyorum ki hem arabaya hem jantlara Sen arabayı da alacaksan laf yok kardeşim. 20 Ekim tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Arif Aykın yazdı: Sen arabayı da alacaksan laf yok kardeşim. Şaka yapıyorum abi. 350 liram var biliyorsun hangisine yeterse 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Şaka yapıyorum abi. 350 liram var biliyorsun hangisine yeterse Trabzonlular 650061 lira diye ilan veriyor bende 650350 diye ilan verecem. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: Trabzonlular 650061 lira diye ilan veriyor bende 650350 diye ilan verecem. Pazarlıkta 350yi dışarıda tutalım bayım. Dekont yükleyeceğim sisteme Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Pazarlıkta 350yi dışarıda tutalım bayım. Dekont yükleyeceğim sisteme Yook o 350 alınacak. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Metin Akbal yazdı: Yook o 350 alınacak. Aynı şiiri okuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Yıllık bakım artı buji değişimi yapıldı. LPG filtreleri değişti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts