Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Alpay Sumer yazdı: körüğe Takmadın demi 😂 Yaw git guzel bir buton al, Orjinal bisey yap.. o ne be ufo dügmesi gibi.. Dolmuş mu senin araba Alla alla ya.. Bayaa bildigin taş fırın yahu baksana Adam sökmüş arabanın bağırsaklarını 😈 Hep özenti. Şanzımanı iptal edecek düğmeyle 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan janjanlı kımıl kıımıl bu düğme de kırmızı ışık ta olacak mı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Alpay Sumer yazdı: körüğe Takmadın demi 😂 Yaw git guzel bir buton al, Orjinal bisey yap.. o ne be ufo dügmesi gibi.. Dolmuş mu senin araba Alla alla ya.. Yok tam vitesin üstünde. Millet NOS sansın 😬 Yukarı koydum yahu. Çağlar Bayur yazdı: janjanlı kımıl kıımıl bu düğme de kırmızı ışık ta olacak mı Yapayım mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Metin Akbal yazdı: Yapayım mı? olmazsa gönül koyarım ama 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Neden park halinde video kaydı alma ihtiyacı duyuyorsun. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ali Darbaz yazdı: Neden park halinde video kaydı alma ihtiyacı duyuyorsun. çoğu kişi böyle istiyor. Benim arabada sadece araba çalışırken kaydediyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: çoğu kişi böyle istiyor. Benim arabada sadece araba çalışırken kaydediyor. Benim egeada sadece kontak açıkken çekiyor. modülü varmış ama gereğini duymadım. Araba zaten kaskolu, Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: çoğu kişi böyle istiyor. İyi forum baskısı demedin 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Nisan Paylaş 6 Nisan As250ye çevirdi iyice arabayı ya. Elinden alacam az kaldı 3 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ellerine sağlık abi. Neredeyse 1 sene oldu ben takalı çok şükür bir problem yaşamadım akü konusunda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Çağlar Bayur yazdı: olmazsa gönül koyarım ama Bana gönül koyma düğmeye köy abi dugmede ışık yokmuş 😬 Ali Darbaz yazdı: Neden park halinde video kaydı alma ihtiyacı duyuyorsun. Hüsni zan edelim memlekette çarptığı zaman telefon bırakan arabadaki kabak gibi görünen numarayı arayan insan sayısı çok az. Düz yolda bile giderken çarpıp kaçanları ele alırsak. Ali Darbaz yazdı: Benim egeada sadece kontak açıkken çekiyor. modülü varmış ama gereğini duymadım. Araba zaten kaskolu, Egea senin değil sorun orda. Şirket ödesin mantıgıyla bakıyorsun. Kendi arabanda oyle olmuyor o işler. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: As250ye çevirdi iyice arabayı ya. Elinden alacam az kaldı Kromlarla tuğra kaldı onları da eklersem sana 1350 😈 Arif Aykın yazdı: Ellerine sağlık abi. Neredeyse 1 sene oldu ben takalı çok şükür bir problem yaşamadım akü konusunda. İki sefer bıraktı beni. Bazen Clioyu alıyorum 3. gün Opel marş basmıyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Sürprize bak basıyosun tık yok 😂 Bu haliylede bize noter diyordu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: dugmede ışık yokmuş he biliom 3lü soketi yok ışıksız onlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: Sürprize bak basıyosun tık yok 😂 Bu haliylede bize noter diyordu Kameramı sökerim affetmem 😎 Sen de satamadin ben de satamadım baktım olmuyor aldım ben kardayim 😬 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hep özenti. Şanzımanı iptal edecek düğmeyle Bak şanzıman deyince aklıma geldi. Bizim arabada şanzıman varmış sende iptal edecek şanzıman da yok 😝 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Yazlıklar takıldı araç yıkandı. Garaja çekildi bayram tatilini Clio ile geçireceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Yazlıklar takıldı araç yıkandı. Garaja çekildi bayram tatilini Clio ile geçireceğiz. Geçen seneki fotoğraf değil mi bu? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Oğuzkan Erışık yazdı: Geçen seneki fotoğraf değil mi bu? Sen inanmazsın diye sağ altta tarihli foto çektim 😘 Çağlar Bayur yazdı: jaguar gibi, 2 gün çalışır 5 gün yatar Okul zamanı 5 gün çalışıp 2 gün yattı abi 😊 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Kameramı sökerim affetmem 😎 Sen de satamadin ben de satamadım baktım olmuyor aldım ben kardayim 😬 Benimki keyfiyetten denilebilir.. Kiminin tarzını begenmiyorum kiminin zamanlamasını.. Yoksa coktaaan gitmisti.. Bahacaaaz 😎 Metin Akbal yazdı: Yazlıklar takıldı araç yıkandı. Garaja çekildi bayram tatilini Clio ile geçireceğiz. Oo ne guzel jant böyle 😀 biz planstink kapanklı sanıyorduk.. megersem sport paket cantlıymış Böyle kımıl kımıl janjanlı 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Alpay Sumer yazdı: Benimki keyfiyetten denilebilir.. Kiminin tarzını begenmiyorum kiminin zamanlamasını.. Yoksa coktaaan gitmisti.. Bahacaaaz 😎 Oo ne guzel jant böyle 😀 biz planstink kapanklı sanıyorduk.. megersem sport paket cantlıymış Böyle kımıl kımıl janjanlı Satarız otomatik üst model takaslı Astra J 😬 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Satarız otomatik üst model takaslı Astra J 😬 K gider ciceaama Bosver, gel tansuya takilalim, vakit gecer malzeme vermis 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Yazlıklar takıldı araç yıkandı. Garaja çekildi bayram tatilini Clio ile geçireceğiz. Bu araba şu an kaç bin km oldu. Piyasası nedir, satış rakamın nedir. Bizim c3 talip çıktı. Yaz başı satın almak isteyen forumdan bir bankacı var. Bakarsın araca talip oluruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Metin Akbal yazdı: Okul zamanı 5 gün çalışıp 2 gün yattı abi yorulmuş 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: Bu araba şu an kaç bin km oldu. Piyasası nedir, satış rakamın nedir. Bizim c3 talip çıktı. Yaz başı satın almak isteyen forumdan bir bankacı var. Bakarsın araca talip oluruz. 151 bin km olduk. Şu an satışta değil benimkisi Alpay a takılmak 😊 Clio nun borcu bitince değişiklik niyetindeyim. Kasım Aralik. Yorum bağlantısı
Recommended Posts