İçeriğe Yönlendir

Neptün Mavi Opel Astra J

Metin Akbal

Recommended Posts

Metin Akbal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bende olsa yarıya inmişti lastikler. maşallah.. 

Bana kışlık lastik lazım.. 225/55/17 

Favori aramalarımda var ama abi düşmedi henüz 😊 Ebat sıkıntı kolay bulunmuyor ki 😅 Teşekkür ettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bana kışlık lastik lazım.. 225/55/17 

Alternatif ölçüde bak, mondeoda 235 50 17 yerine 215 55 17 almıştım daha hesaplıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

İyide cano amacımız nem almak değil ki sızıntı bcm ye gelmesin diye muhafaza etmek koruma altına almak. Şemsiye vazifesi yani. Şemsiyeyi geniş çapta düşün muhafaza olmazsa açılmaz 😅

Su gelirse damdan akar gibi üzerine akmaz.. kabloyu takip eder.. Kabloya zincir - ip vs  bagla salla dikine asagı.. Kabloyu takip etmesin.. Hadi bisey yaptın tam yap bari 😄

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Uzunoğlu yazdı:

Alternatif ölçüde bak, mondeoda 235 50 17 yerine 215 55 17 almıştım daha hesaplıydı.

Almıyor bende dedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Alternatif ama kapı etiketinde yazan ölçü.

Metin Akbal yazdı:

Almıyor bende dedim.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yağ bakımı yapıldı.

Lm top tec 4600

Mann filtre buji takımı değişti.

Ustayla bayramlaştım 150 lira aldı 😅

Km 114970. Yağda eksilme yok amortisör yürüyen yürümeyen balata disk iyi durumda gerekli kontroller yapıldı bayrama.haziriz.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Yağ bakımı yapıldı.

Lm top tec 4600

Ustayla bayramlaştım 150 lira aldı 😅

Km 114970. Yağda eksilme yok amortisör yürüyen yürümeyen balata disk iyi durumda gerekli kontroller yapıldı bayrama.haziriz.

akrabaları ziyaret için bu kadar bakıma gerek yoktu yav 😁😁

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

akrabaları ziyaret için bu kadar bakıma gerek yoktu yav 😁😁

Km geldi 15 bin oldu 30 km kalmıştı bayramda 1000 km yol yaparım 😊

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Metin Akbal yazdı:

Hemen hemen 15k km den fazla yol yapan 1220 tarihli ilk 2020 Aralık'ta kullanılan Nokian lastiklerin durumu. Belki kullanım ile alakalı ama çatlama vs birşey göremedim birde yorum alayım diye buraya atıyorum.

Lassa’nın üstüne tanımam :) 40.000km yaptım 4 yıl oldu daha dişleri yarı olmadı :) Ama lastik taş oldu :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Arıkan yazdı:

Lassa’nın üstüne tanımam :) 40.000km yaptım 4 yıl oldu daha dişleri yarı olmadı :) Ama lastik taş oldu :) 

esas good year eg lastiklere sormalı onu. Bende 3.senede taş gibi oldu da, yorumlarda 80.000 yaptım hala dişler eskisi gibi diyen var :) 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mustafa Arıkan yazdı:

Lassa canavar canım. Eski arabada sıfır aldım 35 bin km yol yaptım daha 5 mm derinlik vardı.

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

150 lira

Bedava. Burda yağ değişimine almıyorlar o parayı

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
Yağ bakımı yapıldı.

Lm top tec 4600

Ustayla bayramlaştım 150 lira aldı [emoji28]

Kesene bereket. Sağlıklı günlerde eskit
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Bedava. Burda yağ değişimine almıyorlar o parayı

250 lira alıyordu da polen filtre değişmedi hava filtresi de zaten kutu içi filtre. Birde bayram arefesi elini öptüm. Normal 😊

Arda Bülent Güzel yazdı:

Kesene bereket. Sağlıklı günlerde eskit

Sağol abey 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Metin Akbal

Bayram öncesi yağ bakımında orijinal GM buji takmistik. Rölanti de ve düşük sabit hızlarda vuruntu oluyordu. Bosch buji ile değişim yapıldı. 2 gündür bir sorun farketmedim. Satıcı servis teşhis fişi ile yeni ürün göndereceğini belirtti. Ben iade istemeyi düşünüyorum. İnşallah iade olur. Olmazsa yeni gelen takımı satılığa cikaririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Buji bobin sağlam olmalı lpg’de. Hatta normalden daha iyi olmalı. Gm ile olmazdı o iş

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tevfik Işık yazdı:

Ngk da takilabilirmiş...

Bekleyemezdim ustanın elinde olanı taktırdım. Yoksa hep kendim aldım bujilerimi.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Buji bobin sağlam olmalı lpg’de. Hatta normalden daha iyi olmalı. Gm ile olmazdı o iş

İlk kez başıma geldi. Bobini daha önce degistirdigim için tek ihtimal buji idi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Bekleyemezdim ustanın elinde olanı taktırdım. Yoksa hep kendim aldım bujilerimi.

İlk kez başıma geldi. Bobini daha önce degistirdigim için tek ihtimal buji idi.

lpg tutuşması zor galiba. Normal şartlarda lpg 400, benzin 300 derecede tutuşuyor. ondan dediydim. Kıvılcım kuvvetli olsa çok iyi. Bi de yanma süresi olayı var. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

lpg tutuşması zor galiba. Normal şartlarda lpg 400, benzin 300 derecede tutuşuyor. ondan dediydim. Kıvılcım kuvvetli olsa çok iyi. Bi de yanma süresi olayı var. 

Benzinde de yaptığı için değiştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Metin Akbal

Bı Antalya Eskişehir Çorum yaptık geldik 😊 Yolun 500 km sinde klima açıktı. Seyir hızım ortalama olarak 100 km idi 110 km 90 km hızlarla devam ettim.. Antalya şehir içinde çok dolandım. Giderken Kırıkkale Konya Seydişehir Akseki yolunu tercih ettim. Dönüşte Afyon dan Eskişehir e geldim.. Bu araba 110 la giderken 90 la gidiyormuş gibi yakıyor diye düşünüyorum. Bu arada bu araç LPG ile 100k. yi geçmiş oldu şükürler olsun nice 100 lere diyeyim 😊 Fotoyu az önce çektim.

IMG_20220813_175034.jpg.addc92f8135cbc8d38fcf93445210ff7.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Bı Antalya Eskişehir Çorum yaptık geldik 😊 Yolun 500 km sinde klima açıktı. Seyir hızım ortalama olarak 100 km idi 110 km 90 km hızlarla devam ettim.. Antalya şehir içinde çok dolandım. Giderken Kırıkkale Konya Seydişehir Akseki yolunu tercih ettim. Dönüşte Afyon dan Eskişehir e geldim.. Bu araba 110 la giderken 90 la gidiyormuş gibi yakıyor diye düşünüyorum. Bu arada bu araç LPG ile 100k. yi geçmiş oldu şükürler olsun nice 100 lere diyeyim 😊 Fotoyu az önce çektim.

IMG_20220813_175034.jpg.addc92f8135cbc8d38fcf93445210ff7.jpg

Gösterge bozuk

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alpay Sumer yazdı:

Tatil yaramış Ağama 🧿

ama 90 ile 110 olayını anlamadım 🤔

Yokuş aşağı 110a çıkmış abi işte vitesi boşa salıp 😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...