Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 Kapılara ne zaman ne oldu?Kamyon doner kavsakta arka tekerini gobege sikistirdi donemedi direksiyonu benden tarafi kirdi aynama carpti 2 adette kapiya gamze birakti. Aynayi degistirdik gamzeye dokunmadik 19 Temmuzda oldu paylasmamistim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 Yay diye bağırıyor [emoji16][emoji85]der kaçarım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 4 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Kamyon doner kavsakta arka tekerini gobege sikistirdi donemedi direksiyonu benden tarafi kirdi aynama carpti 2 adette kapiya gamze birakti. Aynayi degistirdik gamzeye dokunmadik 19 Temmuzda oldu paylasmamistim Çok geçmiş olsun. Tutanak vs tutuldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 1 dakika önce, Uğur Çınar yazdı: Yay diye bağırıyor der kaçarım Yay olmasi icin jantlarinda 18 olmasi lazim ? Boyle iyi araba zaten yeterince sert ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 Yay olmasi icin jantlarinda 18 olmasi lazim [emoji16] Boyle iyi araba zaten yeterince sert [emoji4]Abi 17yle de güzel olur yay okadar sertlestirmiyo [emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 Çok geçmiş olsun. Tutanak vs tutuldu mu?Cok tesekkur ederim ustad. Evet tutuldu kamyonun surucusu sahibi degil calisani idi karsi taraf %100 kusurlu cikti. Sonra anlasmaya gittim kendi ilcemizdeki benzin istasyonunun sirket araci imis ayni zamanda sigorta sirketleri varmis gittigimde ogrendim. Anlasalim bana hasar kaydi islemesin sizin sigorta artmasin cikma ayna 200 lira dedim. Biz zaten sigortaciyiz bize birsey olmaz senin hasarin seni ilgilendirir gibi bir tavirla karsilastim. Sonra da yine de aklinda birsey kalmasin karsilayalim deyince bende tersledim buraya dilencilige gelmedim anlasmaya gelmistim artik gerek kalmadi diye tersleyip ayrildim. Yetkili servise gittim orada ayna govdesi ve cami degisti kapak ve motor saglamdi. 700 lira hasar kaydi oldu. Abi 17yle de güzel olur yay okadar sertlestirmiyo [emoji16]Yayda sikinti yok sikinti arabada. Araba sert [emoji16] Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 Kapıyı yaptırmayacak mısınız peki?Servis danismanim tanidik yaotirma buna gerek yok dedi. Gamzeli geziyorum nazarlik kalsin. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Mart 2018 Paylaş 23 Mart 2018 2 dakika önce, Metin Akbal yazdı: 9 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kapıyı yaptırmayacak mısınız peki? Servis danismanim tanidik yaotirma buna gerek yok dedi. Gamzeli geziyorum nazarlik kalsin. Çizik ya da boya patlaması yoksa göçül düzeltme belki? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 Çizik ya da boya patlaması yoksa göçül düzeltme belki?Cizik var rotus yaptik. Istanbulda olsam su meshur ustaya giderim Melih in babasi Metin ustaya. Kaportada damarlanma oldugu icin basarisiz olabilir. Bakalim bir yol buluruz insallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mart 2018 Yazar Paylaş 23 Mart 2018 Lpg ruhsata isli degildi araba sifir olunca 3 yil muayene suremiz vardi. Lpg yi taktirdim 2 yil suremiz daha vardi bekledik. Ilk arabamda da aynini yapmistim. Neyse dolum agzimiz tampon altinda idi yeni kanun ya depo agzina ya da tamponda gorunur bir yerde olacak diyor. Taktirdigim yer Ozencler Otogaz a gittim gerekli islemler yapildi sizdirmazligi aldik dolum agzni depo kapagina koydurdum. Emniyetten ruhsati almak icin gittigimde ceza kesilmesi gerektigini, tadilatin 1 ay icerisinde yapilmasi gerektigini aktardi. Eski aracimda basima gelmemisti boyle bir olay neyse cezayi kestirdim mudurlukte 95 kusur lira yatirdim hemen %25 indirimli 72 kusur lira ruhsati yeniledim. Bu dolum agzi yeri muhabbeti ruhsati isli araclarda gecerli degil ilk kez isletecek araclarda gecerli. Kafa karisikligi olmasin. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 Arka kapilara hoparlor montajlarken bir citirt sesi gelmis, arka elektrik sisteminin sigortasini attirmistim Arka camlar calismiyordu sukur ki kilitleniyordu.Disi sigorta bulamadik bulundugum yerde. Sanayideki elektrikci pratik bir cozum bulmustu boyle zeki adamlari severim [emoji16]Sonra sigorta alip degistirdim. Cifti 17 lira.HGS etiketini cama yapistirmam genelde. Aynaya yapistiririm haricen ama oda kotu duruyordu.HGS kartlik aldim 16 lira imis 8 liraya dusmus baska yere de bakmadim. Sigortayla birlikte ekstradan urunler almistim hepsiburadadan buda yaninda geldi kargo odemedim. Onu da cama yapistirdim. Arabayi satinca ekstradan HGS almaya gerek kalmayacak plaka aktarilabiliyor diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 Hgs’de Plaka değilikliği yapılıyor. Ben yaptırmıştım. Hasarın sol kapıda olması kötü imiş. Her gün görürsün. Boyatsan renk tutmaz. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 Maşallah rengi çok güzel. Allah başka kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mart 2018 Yazar Paylaş 28 Mart 2018 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hgs’de Plaka değilikliği yapılıyor. Ben yaptırmıştım. Hasarın sol kapıda olması kötü imiş. Her gün görürsün. Boyatsan renk tutmaz. En azından ben gördükçe hergün benim nazarım değmez 9 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Maşallah rengi çok güzel. Allah başka kaza bela vermesin. Teşekkürler üstad 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ak 8 Nisan 2018 Paylaş 8 Nisan 2018 Kazasız belasız kullanman dileği ile. Plaka arabaya +10bin tl değer katmış 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Nisan 2018 Yazar Paylaş 8 Nisan 2018 Kazasız belasız kullanman dileği ile. Plaka arabaya +10bin tl değer katmış [emoji4] Satalim [emoji23] Arac Samsundan alinma memleket ve ikamet artik Corum arac Rize Ardeşen de 3, biz 4.5 yil kaldik [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2018 Yazar Paylaş 26 Nisan 2018 Mehmet abinin yolladigi ledi takma sansi buldum. Bagaj aydinlatmam gece yetersizde birde onu kapaninca aydinlatmanin degme keyfime. Telefon isigi yakmak zorunda kaliyorduk. Kabloyu alt bagaj dosemesinden goturemedim ust kismi baska bir is icin cikarmistik zaten oradan devam edelim dedik. Bagajımız şu an stadyum gibi Devamı gelecek bir kaç birşey daha mevcut. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 38 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Mehmet abinin yolladigi ledi takma sansi buldum. Bagaj aydinlatmam gece yetersizde birde onu kapaninca aydinlatmanin degme keyfime. Telefon isigi yakmak zorunda kaliyorduk. Kabloyu alt bagaj dosemesinden goturemedim ust kismi baska bir is icin cikarmistik zaten oradan devam edelim dedik. Bagajımız şu an stadyum gibi Devamı gelecek bir kaç birşey daha mevcut. Ellerinize saglik... ledler bagaj kapandiginda cok az dahi olsa yanmaya devam ediyor kontrol ettiniz mi ? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 Süper olmuş hocam. Güle güle kullan . 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Nisan 2018 Yazar Paylaş 26 Nisan 2018 1 saat önce, Alpay Sumer yazdı: Ellerinize saglik... ledler bagaj kapandiginda cok az dahi olsa yanmaya devam ediyor kontrol ettiniz mi ? Ben de o zaman diyorum ki yansın geceler Pelin Su Eceler bitince aküler nerdeler Montaj aşamasında araç bir süre sonra elektriği kestiği için ledlerde de ışık olmadı. 51 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Süper olmuş hocam. Güle güle kullan . Ben sana teşekkür ederim abi. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Nisan 2018 Paylaş 26 Nisan 2018 3 saat önce, Metin Akbal yazdı: Ben de o zaman diyorum ki yansın geceler Pelin Su Eceler bitince aküler nerdeler Montaj aşamasında araç bir süre sonra elektriği kestiği için ledlerde de ışık olmadı. hakkaten j.. varsa yoksa j... helal j...H kasa bizimle ugrasiyor resmen , musallat oldu ? ne takiyorsak bi kulp buluyor ?? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2018 Yazar Paylaş 28 Nisan 2018 On 26.04.2018 at 17:39, Alpay Sumer yazdı: hakkaten j.. varsa yoksa j... helal j...H kasa bizimle ugrasiyor resmen , musallat oldu ? ne takiyorsak bi kulp buluyor ?? Risk almak gerek kirilan bizden degildir ? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2018 Paylaş 28 Nisan 2018 17 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Risk almak gerek kirilan bizden degildir ? Tamamen kapatmis kapilarini... ? ic aydinlatmayi led yaptim aga hemen kesti korumaya aldi... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Haziran 2018 Yazar Paylaş 30 Haziran 2018 Biraz guncelleme. Dolgu direksiyonumuzvardi hafiften soyulmaya baslayinca netten siparis verdik orijinale yakin kesim el ile diktik. Tus takimi kisimlari zorladi biraz dikis hatasina ragmen gayet iyi oldu. @Ramazan Başkan dan hediye gelen egzoz agzini da baglattik. Tamponda rotus yapildi ve egzoz agzi takildi. Bana gore kibar oldu. Orijinal hali Islem gerceklestirilirken Yapili hali 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts