Batuhan Yüksel 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 2 aracınızda efsaneymiş fakat bora dahada efsaneymiş maşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, rengi çok hoş Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Güle güle kullanın... Teşekkür ederim Aracınız hayırlı olsun, bildiğimiz Opel işte ama Kaymakamlık binasına bayıldım.. Teşekkürler. Orası kaymakamlık binası değil lakin yöresel ürünlerin sergilendiği müze diyeyim Tampona ufak bi delik açarak içeri rahat alabilirsiniz Plakalık için bile bayiye ısrarla belirttim delmeyin diye o yüzden böyle kalmasını tercih ediyorum teşekkürler Metin abi maşallah . Teşekkürler Sami 2 aracınızda efsaneymiş fakat bora dahada efsaneymiş maşallah Çok teşekkürler. Bora gerçekten efsaneydi satılığa çıkarttığımda galericiler değil Rize, Samsun dan bu tarafa böyle temizini görmediklerini belirtmişlerdi Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, rengi çok hoş Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Vites altı ledimizi temin ettik şu sıralar müsait değilim elimde iki takım mercek modifiyesi bekleyen far ve haftasonu uzun yolum var Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 (düzenlendi) Ömer Turkşanlı ve E.Ozlem Kaya ya yardımları içinde teşekkürler 26 Mayıs 2016 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Maşallah güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Aracınız hayırlı olsun, bildiğimiz Opel işte ama Kaymakamlık binasına bayıldım.. Bizim memlekette son zamanlarda kamu binaları genellikle o ve benzer şekillerde üretiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Haziran 2016 Yazar Paylaş 2 Haziran 2016 Tekrardan teşekkürler arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Haziran 2016 Yazar Paylaş 12 Haziran 2016 Bugün vites altı ledimizi taktık. Vitesin önündeki konsolun üst kısmına kırmızı şerit led ekledik. Navigasyon-kameradan gelen kablo dağınıklığını ortadan kaldırdık. Vites altı ledimizi takmak için ön göğüsteki kaplama teyp vs ne varsa söktük. Gerekli ölçümleri yaptıktan sonra kapı açıldığından hangi kabloya elektrik geldiğini bulduk. Bu arabada kapı açıldığı zaman teyp-klima aydınlatmaları da çalışıyor o yüzden bu kısmı tercih ettik. Normalde 2013 e kadar alt donanımlarda sokete kadar kablo geliyormuş, hatta vites alt led bile takılı imiş kablo bağı yapılarak aktif hale getiriliyormuş. Teybe gelen sürücü tarafındaki ESP düğmesine gelen kablodan sarı olana + siyah kabloya - bağladık. Bez banta sardık ki tıkırtı yapmasın. Alt konsola ledimizi ekleyebilmek için kablonun çıkabileceği şekilde rötuş yaptık. Dişi erkek fiş ile bağlantımızı yaptık. Test deneme 1-2-3. Başka işlerimde vardı o yüzden ön tarafı toplamamıştım gece denemesini yaptım sıkıntı yok. Konsoldaki ledin görüntüsüne takılmayın konsolun kaplamasını takınca orası da kapanıyor. Işık şiddeti biraz fazla dediler uygun direnç bulamayınca Türk işi çözüm. Tükenmez kalem ile karaladım Temelli işe başlamışken navigasyondan auxa çektiğim kabloyu alta aldım. Çakmaklığı da tavan lambasının oraya bağladım. Bu geceden son hali. Geçenlerde yağmur yağınca arka cam sileceği çalıştırayım dedim kıyır kuyur ses. Acı tablo. Biri sileceğimi kırmış, kırık sileceği de yay tutmuş yoksa düşecekmiş. Söktüm eve getirdim. İki parçayı deldim önce Patex ile yapıştırdım sonra vidaladım. Çatlak biraz belli ama sırıtmıyor 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 O zaman bana hayırlı olsun OEM Sport donanım jant Kısmetse bugün takılacak. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Haziran 2016 Yazar Paylaş 21 Haziran 2016 (düzenlendi) Böyle idik (kapak janttır kendilerini birçok insanı iyi aldattı ) Böyle olduk: 21 Haziran 2016 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Güzel dokunuşlar [emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 yıllarca beni de kaldırdı o jantlar. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Böyle idik (kapak janttır kendilerini birçok insanı iyi aldattı ) evet bende yıllar önce öğrendiğimde çok şaşırmıştım. focusta da bunun gibi kapak jant var mıydı? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 evet bende yıllar önce öğrendiğimde çok şaşırmıştım. focusta da bunun gibi kapak jant var mıydı?Trend x lerdeki kapak da nu şekilde Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran 2016 Yazar Paylaş 22 Haziran 2016 Çok teşekkür ederim abiler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 Opelde aksesuar olarak orta konsola kulluk tiryaki seti bulunuyor. Bu tiryaki setine alakasiz paralar istenince nette kargo odememek icin kargo parasi yerine ekstra birde Space marka krom kulluk aldim onun kadar olmasada yakin derecede sık durdu ve tam oturdu. Mavi ledi de degistirecegim kirmizi veya beyaz yapacagim ic aydinlatma uyumlu olmasi icin. Sis fari da takildi hat cekilecek. Goruntu degisti aracin sadece sis fotosu yok Dipnot: Sİgara kullanmıyorum A7 with Tapatalk Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Eylül 2016 Yazar Paylaş 28 Eylül 2016 Yavaş yavaş ilerlemeye devam. Orijinal kasa bulamayınca Corsa E nin far anahtarina denk geldim aldım. Kasasında ufak bir rötuş yapıldıktan sonra orijinal duruma gelecek inşallah Arka kısımdan aynı çizgilere sahip, o çizgilerden rötuş olacak. Baktım çalışıyor, otomatik sensör siparişini de verdim. Tam orijinal kasada aliexpress te vs yok. Cruze icin olanlar ayni fakat ambiyans led kirmizi degil. Su an kullandigim far anahtari: Takilacak olan: A7 with Tapatalk Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Ekim 2016 Yazar Paylaş 1 Ekim 2016 Enjoy Active den hallice, Sport tan eksice A7 with Tapatalk Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 Kışlık spec. Kapak jantimiz ve kisliga gecis. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 En çokta elinizden bu tarz işlerin geliyor olması mükemmel. Hoş opel'de oyuncak gibi araba, alt yapı olarak hiç ford gibi zorlamaz sök tak devam et. H kasadan bilirim, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Güle güle kullan Metin hocam. Maşallah. Araç Bi-xenon diye ağlıyor. Acilen geçmelisin Yorum bağlantısı
Recommended Posts