Ali Darbaz 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Ankara da Kaygusuz Oto Necati usta Triger bakımında devirdaim ile V kayışını değiştirmedi, yeni takılan devirdaim bunun kadar gitmez, sızdırana kadar devam et, V kayışı da kolay yerde senin nasıl kullandığını bilirim sana kolay kolay iş çıkarmaz dedi ve değiştirmedi 10 yıllık araba alınca hiç bişeyini bilmiyorsun , ilk sahibinin telefonunu buldum arasammı aramasammı düşünüp durdum. İlk sahibi 8 sene ikinci sahibi 1 sene kullanmış arabayı. Bizde üçüncü sahibiyiz Şimdi zamanla keşfettiklerimi söylüyeyim Yağ soğutucunun değiştiğini son bakımda öğrendim. Trigerin değiştiğinin aldıktan 7 ay sonra öğrendim. İkinci bir kornası olduğunuda tamponu onarırıken öğrendim. Lastiklerinden birinin patlayıp yeni bir lastik alındığınıda son bakımda öğrendim. ( 3 lastik 2016 1 lastik 2017 model. ) Arka tamponun ve ön tamponun vidalarla tutturulmuş olduğunu , ön sis kapaklarının macunla boyatıldığını vidalandığını. Klima fanının çin malı ucuz bir modelle değiştirildiğini , Elektriğinin ise avize tesisat kablosuyla sigortaya gittiğini Hep yeni yeni öğreniyorum Bundan sonra 2 yaşından daha büyük araba almama konusunda tövbe ettim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Eylül 2020 Yazar Paylaş 14 Eylül 2020 10 yıllık araba alınca hiç bişeyini bilmiyorsun , ilk sahibinin telefonunu buldum arasammı aramasammı düşünüp durdum. İlk sahibi 8 sene ikinci sahibi 1 sene kullanmış arabayı. Bizde üçüncü sahibiyiz Şimdi zamanla keşfettiklerimi söylüyeyim Yağ soğutucunun değiştiğini son bakımda öğrendim. Trigerin değiştiğinin aldıktan 7 ay sonra öğrendim. İkinci bir kornası olduğunuda tamponu onarırıken öğrendim. Lastiklerinden birinin patlayıp yeni bir lastik alındığınıda son bakımda öğrendim. ( 3 lastik 2016 1 lastik 2017 model. ) Arka tamponun ve ön tamponun vidalarla tutturulmuş olduğunu , ön sis kapaklarının macunla boyatıldığını vidalandığını. Klima fanının çin malı ucuz bir modelle değiştirildiğini , Elektriğinin ise avize tesisat kablosuyla sigortaya gittiğini Hep yeni yeni öğreniyorum [emoji4] Bundan sonra 2 yaşından daha büyük araba almama konusunda tövbe ettim. Ben elimdekini satsam 2 yaşında araba alamıyorum şu an Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 (düzenlendi) 2 yaş araba alabilmek için çok çalışmak lazım Ben senin yerine olsam ararım @Ali Darbaz 14 Eylül 2020 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Eylül 2020 Yazar Paylaş 14 Eylül 2020 2 yaş araba alabilmek için çok çalışmak lazım [emoji4] Ben senin yerine olsam ararım [mention=19804]Ali Darbaz[/mention]Senin araba geçen sene bu zamandan 2 katı oldu 120 ye satsan 120 ye aynısını alamazsın:) 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 (düzenlendi) Arif Aykın yazdı: 2 yaş araba alabilmek için çok çalışmak lazım Ben senin yerine olsam ararım @Ali Darbaz Beklentileri düşürmek lazım. Aracın full olması şart değil. 2 Yaşında manual vitesli benzinli arabalar halen cazip. Mesela egea 1.4 diyecem , umarım taşlanmam 14 Eylül 2020 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Eylül 2020 Paylaş 14 Eylül 2020 Ali Darbaz yazdı: Beklentileri düşürmek lazım. Aracın full olması şart değil. 2 Yaşında manual vitesli benzinli arabalar halen cazip. Mesela egea 1.4 diyecem , umarım taşlanmam Bence şeytan taşlamaktan beter olursun 😂 yapma böyle şakalar. Metin Akbal yazdı: Arif Aykın yazdı: 2 yaş araba alabilmek için çok çalışmak lazım Ben senin yerine olsam ararım [mention=19804]Ali Darbaz[/mention] Senin araba geçen sene bu zamandan 2 katı oldu 120 ye satsan 120 ye aynısını alamazsın:) Senin araba derken sendeki araba farklı birşey mi abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Eylül 2020 Yazar Paylaş 14 Eylül 2020 Beklentileri düşürmek lazım. Aracın full olması şart değil. 2 Yaşında manual vitesli benzinli arabalar halen cazip. Mesela egea 1.4 diyecem , umarım taşlanmamDizel C Elysee yi 43 e almadım gittim 48be Astra J aldım Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Dizel C Elysee yi 43 e almadım gittim 48be Astra J aldım ana baba Duası başındaymış. ne şanzelizesi 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Eylül 2020 Yazar Paylaş 15 Eylül 2020 ana baba Duası başındaymış. ne şanzelizesi [emoji23]Dansöz olacakmışsın da son anda kurtarmışsın mı diyorsun [emoji23] 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 Lpg filtrelerini degistirdim. Gaz kesici filtre daha öncekilere göre temiz çıktı. Enjektör filtresi daha kirli idi. 10k km daha kafamız rahat. 5 Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 İşlem sonunda kaçak kontrolünü nasıl yapıyorsunuz cihaz mı var? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 İşlem sonunda kaçak kontrolünü nasıl yapıyorsunuz cihaz mı var?Köpükle 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Abi bu filtreler nerede bende bir filtre var sanırım diğerini göremedim. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Metin Akbal yazdı: Köpükle çakmakla yapıyorum dersin diye cok korktum 😵 Arif Aykın yazdı: Abi bu filtreler nerede bende bir filtre var sanırım diğerini göremedim. Arif gösterge de toz var mi senin? yoksa ikinci filtre yok sende 🙄 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Alpay Sumer yazdı: Arif gösterge de toz var mi senin? yoksa ikinci filtre yok sende 🙄 Valla ne demek istediğini anlamadım abi☺️ 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Eylül 2020 Yazar Paylaş 16 Eylül 2020 Abi bu filtreler nerede bende bir filtre var sanırım diğerini göremedim.Yarın atarım arabada gösteririm çakmakla yapıyorum dersin diye cok korktum [emoji43]Arif gösterge de toz var mi senin? yoksa ikinci filtre yok sende [emoji849]Pürmüz?Filtreler göstergedeki tozu engelleyememiş [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Arif Aykın yazdı: Valla ne demek istediğini anlamadım abi☺️ metin hoca anladı 😂 Sana geniş vakitte anlatırım. semaver de yakarız hem 🤗 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 metin hoca anladı [emoji23] Sana geniş vakitte anlatırım. semaver de yakarız hem [emoji847]Büryan? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Yemek mi dedi birisi [emoji4] Cevap gelmedi bu cevaba cevap gelir [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Arif Aykın yazdı: Yemek mi dedi birisi semafer yaa semafer 😂 Metin Akbal yazdı: Cevap gelmedi bu cevaba cevap gelir Semaver.. baskası kolestrerolümü yükseltiyor 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Semaver.. baskası kolestrerolümü yükseltiyor [emoji23]Semaverden başkası senin kolesterolünü yükseltiyor bizim değil [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Semaver de semaver diyor abi ille de ne yapacaz biz büryan diyoruz yemek diyoruz tatlı diyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts