Metin Akbal 20 Nisan 2020 Yazar Paylaş 20 Nisan 2020 Abi bende dijital klima uprade yapmak istiyorum. Sürekli klima tuşu ile uğraşıp ayar yapmak istemiyorum. 22 derece sabit kalsın tek derdim o . Mumkun olan donanimi eklemek amac arabayi guzellestirmek. Ben eski aracima CC montaji yapmistim sende buna yaptin. Bircok sey ekledim eski aracimada yeni aracimada. Keyifli kilan bu benide. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Nisan 2020 Yazar Paylaş 29 Nisan 2020 Haftasonu ilcedeki evimdeydim uzun suredir yikanmadi bi el attim. Çorum Merkez ile ilçe Osmancık arasi yol yapim calismalari sebebi ile servis yolu kullaniyoruz. Koylere giden dag yolu. Guzel manzara semaverlik mangallik Evin otoparkina dinlenmek ve projelere devam etmek uzere park ettik. 7 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 7 Haziran 2020 Paylaş 7 Haziran 2020 Araç da güzel, konu da.. Rastlamam biraz uzun sürmüş olabilir Bundan sonra da, kazasız yolları ve nice projeleri olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Haziran 2020 Yazar Paylaş 7 Haziran 2020 Araç da güzel, konu da.. Rastlamam biraz uzun sürmüş olabilir [emoji4] Bundan sonra da, kazasız yolları ve nice projeleri olsun.Amin ustad cok sagol Eklenen bir kac sey daha var da onlara konu actim. Buraya eklemedim. Kapi tutamak aydinlatma ayak aydinlatma multimedyaya 2. ekran arkaya cocuklar icin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Haziran 2020 Paylaş 7 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Amin ustad cok sagol Eklenen bir kac sey daha var da onlara konu actim. Buraya eklemedim. Kapi tutamak aydinlatma ayak aydinlatma multimedyaya 2. ekran arkaya cocuklar icin otobus tipi yapma da naparsan yap 😄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Haziran 2020 Yazar Paylaş 7 Haziran 2020 otobus tipi yapma da naparsan yap [emoji1]Gerektiginde sokulup takilacak sekilde oldu uygun is gorur [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Gerektiginde sokulup takilacak sekilde oldu uygun is gorur İyiymiş abi bu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 İyiymiş abi bu [emoji4]On tarafa bakmanin kavgasi vardi cocuklarda simdi de yok navigasyon acik kalsin yok muzik sayfasi acik kalsin yok cizgi film acik kalsin [emoji16] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: On tarafa bakmanin kavgasi vardi cocuklarda simdi de yok navigasyon acik kalsin yok muzik sayfasi acik kalsin yok cizgi film acik kalsin Benim çocukta bana navigasyon açık olmadığı halde (telefonda) müzik falan açıksa eğer kapattırıyor kendisi söylüyor yolu biliyorsa lütfen sağa dönün diyor Fakat kendisinde sağ sol kavramı daha oturmadı Herhalde bende alsam navigasyon hep açık kalsın der Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Haziran 2020 Yazar Paylaş 8 Haziran 2020 Benim çocukta bana navigasyon açık olmadığı halde (telefonda) müzik falan açıksa eğer kapattırıyor kendisi söylüyor yolu biliyorsa lütfen sağa dönün diyor [emoji4] Fakat kendisinde sağ sol kavramı daha oturmadı [emoji4] Herhalde bende alsam navigasyon hep açık kalsın der [emoji4] Haftasonu ilceye gectim. Arac solluyordum kirmizi hiz ekrani cikti. Navigasyondaki sesli ikazi kapatmistim arabadaki sesli ikaz baba hizli gidiyon galiba kirmizi cikti diye uyardi [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Haziran 2020 Paylaş 8 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Haftasonu ilceye gectim. Arac solluyordum kirmizi hiz ekrani cikti. Navigasyondaki sesli ikazi kapatmistim arabadaki sesli ikaz baba hizli gidiyon galiba kirmizi cikti diye uyardi yeni nesilin maşallahı var valla benimki de direksiyonu tek elle sürdüğümde düz yollarda genellikle çıldırıyor, -Ben sana ne diyorum baba tek elle kullanılmaz arabalar iki elle kullanılır sen bana benim arabamı kullanırken böyle öğretmedin mi diye fırça kayıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Haziran 2020 Yazar Paylaş 10 Haziran 2020 Arka plaka aydinlatmalarina t10 park ampullerini paralel baglamistim ama disardan. O da zamanla curuyor. Hem aydinlatma guzel olsun hem de ariza kesicimizi [emoji16] de iceri alalim diye ise koyuldum. Serit ledden T10 park ampulu yaptim. Halojen T10 ampulu de ariza kesici modul yaptim [emoji23] Sonic tatmin edici. Fotoda aydinlik cikti stoplardan belli gercekte daha los bir aydinlatma var. Flasli cekimi de atalim. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Haziran 2020 Yazar Paylaş 18 Haziran 2020 Bugun dogum gunum ama hediye Astra ya oldu C5 konusundan ilham aldim aslinda aklimda olan uygulama. Stop cercevesi yaptim. Evde piano black folyo vardi. Kesme ipi yardimi ile cerceveyi yaptim. Yakita ne kadar etki edecek onumuzdeki gunlerde gorecegiz. Eski hali Su an. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Haziran 2020 Yazar Paylaş 19 Haziran 2020 cok yakar boyle.Gorecez bakalim. Surtunme katsayisi artar sanirim. Birde gunes siyaha cok etki ettiginden olusan isinin kabin sicakligini artiracagindan klima kullanimi artacak. Dusununce cok gereksiz geldi simdi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: cok yakar boyle. Gorecez bakalim. Surtunme katsayisi artar sanirim. Birde gunes siyaha cok etki ettiginden olusan isinin kabin sicakligini artiracagindan klima kullanimi artacak. Dusununce cok gereksiz geldi simdi. Piyanoblacki sök bence.. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Abi eline sağlık ama gereksiz mi olmuş acaba zevk tabi ama bana öyle geldi yanlış anlama. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Arif Aykın yazdı: Abi eline sağlık ama gereksiz mi olmuş acaba zevk tabi ama bana öyle geldi yanlış anlama. Sebebi neydi ki de tam olsun 🤪 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Haziran 2020 Yazar Paylaş 19 Haziran 2020 Abi eline sağlık ama gereksiz mi olmuş acaba zevk tabi ama bana öyle geldi yanlış anlama.Yok yav niye yanlis anlayim goruyordum sagda solda. Hatta ilham kaynagim Skoda Fabia idi [emoji16] Sebebi neydi ki de tam olsun [emoji2957][emoji8] [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Haziran 2020 Paylaş 19 Haziran 2020 Metin Akbal yazdı: Yok yav niye yanlis anlayim goruyordum sagda solda. Hatta ilham kaynagim Skoda Fabia idi Bence o ilhamı çıkart aklından😃 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 Niye söktüm ki simdi bunu [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Metin Akbal yazdı: Niye söktüm ki simdi bunu Tozlanmis olabilir. 🙄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 Tozlanmis olabilir. [emoji849]Bi planim daha var 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2020 Kadrani sokmusken birsey kesfettim ama donanim altyapisi var birsey yapamiyorum sinir oldum.Normalde benim aracin kadrani asagidaki sekilde:Sport donanimda ise sport dugmesi ve modu vardir, sport moda alinca kadran kizarir sekildeki gibi:Kadrani tozlardan arindirmak icin söktüm ve inceledim baktim beyaz kare icerisinde cift led var olcu aleti ile baktim biri beyaz biri kirmizi.Velhasiz kaldik oyle [emoji16]Neyse tozlari temizledik ve toz girebilecek yerleri yalittik.Sifirlama dugmesini de sardim bez bantla.Citirtilara karsi her yer bez sunger yapistirilmis ama kadranin alt kisminda yoktu oraya da ben bez bant koydum. 6 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 Temmuz 2020 Paylaş 16 Temmuz 2020 Velhasıl kaldık öyle kısmı efsane. Elinize sağlık. Var mıymış varmış 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts