Metin Akbal 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık Alpay Sumer yazdı: @Metin Akbal Ahaa fosfagın geliyor.. Gizli özellikçi arayacakmısın? Doldurulacakmı yoksa gırtlağa kadar dolu mu? @Tansu Kalafatoğlu battaniyeni kap gel film başlayii Gizli özellik sadece uzun far asistanı için lazım olacak galiba. Araçta herşey var Daha 10 gün falan var durun acele etmeyin. Beni izlemeye devam edin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Alpay Sumer yazdı: @Metin Akbal Ahaa fosfagın geliyor.. Gizli özellikçi arayacakmısın? Doldurulacakmı yoksa gırtlağa kadar dolu mu? @Tansu Kalafatoğlu battaniyeni kap gel film başlayii neptün yaaaaa! Bütün sırrı bozdun işte 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: neptün yaaaaa! Bütün sırrı bozdun işte O sırrı biliyor ona birşey danışmak için birşey sordum yeni aracımda opsiyon olarak geliyormuş 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: neptün yaaaaa! Bütün sırrı bozdun işte ne bozcam ? Diger konuda yazmıştıya fosfagın diye Metin Akbal yazdı: Araçta herşey var Yok artık masaj ve koltuk ısıtma da mı var vaaaooov Pardon tansu sandım bian 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Aralık Yazar Paylaş 7 Aralık Alpay Sumer yazdı: ne bozcam ? Diger konuda yazmıştıya fosfagın diye Yok artık masaj ve koltuk ısıtma da mı var vaaaooov Pardon tansu sandım bian Enteresan olaylar var. Üst donanımda koltuk ısıtma var ACC yok. Mercek LED far var yarı otonom yok. Sunroof a karşı gelecek birşey bulamadım 😅 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Aralık Paylaş 7 Aralık Metin Akbal yazdı: Enteresan olaylar var. Üst donanımda koltuk ısıtma var ACC yok. Mercek LED far var yarı otonom yok. Sunroof a karşı gelecek birşey bulamadım 😅 Tamam fazla spoiler vermeyelim.. Arac gelince bol bol saplarım 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Çağlar Bayur yazdı: üretim planlama derken? özel sipariş mi Koltuklar ceylan derisi. Koltuk kafalıkları kaz tüyü. Camlar Şişecam. Lastik havaları Alplerden demeyi çok isterdim 😅 Abi özel sipariş degilde aradığım renk ile ACC+yarı otonom sürüş asistanını özellikle istedim. Rengi bulamasaydim alternatif başka renklere yönelecektim. Bu nitelikleri taşıyan aracınız varsa haber edin demiştim bayilere. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Metin Akbal yazdı: 😅 Abi özel sipariş degilde aradığım renk ile ACC+yarı otonom sürüş asistanını özellikle istedim. Biz yaptıkya 😂 hani olmasa basına neler gelecegini tahmin ettiginden mütevellit Bak tansuya simdi araba alsa ilk kalorifer ısıtma özellikli siparis ettirir 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Metin Akbal yazdı: 😎 bu ne? Cnc makinesi mi? Araba değildir heralde. Teknoloji o kadar gelişmedi almanlar batıyor Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu ne? Cnc makinesi mi? Araba değildir heralde. Teknoloji o kadar gelişmedi almanlar batıyor Arabayı aliexpressten sipariş vermişler 😬 Almanlar Japonları kıskanıyor. Bizi kıskanıyorlar sanıyordum ama öyle değilmiş 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Alpay Sumer yazdı: Biz yaptıkya 😂 hani olmasa basına neler gelecegini tahmin ettiginden mütevellit Bak tansuya simdi araba alsa ilk kalorifer ısıtma özellikli siparis ettirir Bizde yapilmisini alıyoruz işte 😬 Şimdiye kadar yaptığım en çakma iş tukenmez kalem oldu 😂 Bi gelsin de kimin arabası kimin arabasını döver yapalım 😎 Senin elin fazla açık çünkü 😘 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Metin Akbal yazdı: Bizde yapilmisini alıyoruz işte 😬 Şimdiye kadar yaptığım en çakma iş tukenmez kalem oldu 😂 Bi gelsin de kimin arabası kimin arabasını döver yapalım 😎 Senin elin fazla açık çünkü 😘 Kimin arabası kimin arabasını dövermi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Alpay Sumer yazdı: Kimin arabası kimin arabasını dövermi Mağrur olma Padişahım senden büyük Allah var 😘 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Metin Akbal yazdı: Mağrur olma Padişahım senden büyük Allah var 😘 haşaaa 😟 ne haddimize.. Şakadan Dirhem öteye geçmez niyetimiz.. Bizimkisi Komiklikler şakalar vs vs... Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Alpay Sumer yazdı: haşaaa 😟 ne haddimize.. Şakadan Dirhem öteye geçmez niyetimiz.. Bizimkisi Komiklikler şakalar vs vs... Gelsene Güngören e 😬 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Anaaam. Büyük gün yaklaşıyor. Aliexpressten bildirim geldi. Vekaleti verdik. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 Aralık Yazar Paylaş 13 Aralık Alpay Sumer yazdı: kunduz seniiiii Saplama hazırlıklarına başladın mı kozlar birikiyor da 😬 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Metin Akbal yazdı: Saplama hazırlıklarına başladın mı kozlar birikiyor da 😬 bakma caktırmıyorum ama ben senden daha heyecanlıyım Saplicaz saplicaz helebi gelsin foruma.. oy yerim ben onuuuuu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Cavit Çırakoğlu yazdı: Renk?? 5 fazla olsun 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Dışını bilmem ama İceride bol bol yeşil jelatinler vardır 😂 Kocaman el freni cizilmesin diye file bile takmışlardır 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Bakacaaaaz. Benim bayi Vezirköprü bölge distribütörü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts