Metin Akbal 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ameliyata girer gibi gergin sanırım? Narkoz az gelmiş ondandır Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Kapora verdim bugün. Araç fiyatı belli değil ne zaman geleceği belli değil ama ne geleceği belli Allah hayırla süreci yonetmemi ve tamamlamamı nasip etsin Konuyu bilmeyenler için, aracım satıldı 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Metin Akbal yazdı: Kapora verdim bugün. Araç fiyatı belli değil ne zaman geleceği belli değil ama ne geleceği belli Allah hayırla süreci yonetmemi ve tamamlamamı nasip etsin Konuyu bilmeyenler için, aracım satıldı Konuyu bilmeyenler için yerine ne geldi? Not, bende bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Alpay Sumer yazdı: Melebaaaa batan geminin malı mı yoksa 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: batan geminin malı mı yoksa Yok cok gerinmiş bu sefer Saplicak valla 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Konuyu bilmeyenler için yerine ne geldi? Not, bende bilmiyorum. Henüz olmayan arabaya kapora verdim o yüzden izlemeye devam edin. Çağlar abiden çok pis huylar edindim. O görüp sormadan alıyordu ben görmeden sormadan alıyorum 😂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: batan geminin malı mı yoksa Sen sevmezsin 😬 Alpay Sumer yazdı: Yok cok gerinmiş bu sefer Saplicak valla Yok yav ne saplamasi gerinme falan yok rahatım işime gelirse modunda takılıyorum aradığımı buldum yoldaymış daalın dedim 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Metin Akbal yazdı: 😂 Sen sevmezsin 😬 Yok yav ne saplamasi gerinme falan yok rahatım işime gelirse modunda takılıyorum aradığımı buldum yoldaymış daalın dedim aha gemide kesin 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Alpay Sumer yazdı: aha gemide kesin Gemilerde Talim var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Alpay Sumer yazdı: aha gemide kesin gemide mi? Oo meksikadan mı vergi geliyor onlara. Aman aman Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: gemide mi? Oo meksikadan mı vergi geliyor onlara. Aman aman Senin 2 MTV yeni arabamın ÖTV sinden pahalı onu demiyon 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Metin Akbal yazdı: Senin 2 MTV yeni arabamın ÖTV sinden pahalı onu demiyon 😂 bak bak hareketlere bak 🤣 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: gemide mi? Oo meksikadan mı vergi geliyor onlara. Aman aman mtv zamanı da yaklaşıyor mu ne Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Çağlar Bayur yazdı: mtv zamanı da yaklaşıyor mu ne ben grammyciyim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Alpay Sumer yazdı: gemi yanasmadı mı hala ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Alpay Sumer yazdı: gemi yanasmadı mı hala ? Arabanın bi 15 20 gunu var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Metin Akbal yazdı: Arabanın bi 15 20 gunu var Darbe mi sıkıntı oldu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: Darbe mi sıkıntı oldu Yok memuriyet sıkıntı oldu maaştan takviye yapcaz kartimizda 12 sinde kesiliyor o şekilde anlaştık 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Ben kartı ay başı makasla kestim. Bir daha kredi kartı kullanmayacağıma yemin ettim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Aralık Yazar Paylaş 4 Aralık Ali Darbaz yazdı: Ben kartı ay başı makasla kestim. Bir daha kredi kartı kullanmayacağıma yemin ettim. Affetmem bende dibini sıyırırım. Bilerek yüksek tutmuştum limiti hiç düşürmedim. Şimdi lazım oldu kartla araba almak kimin aklına gelirdi 😬 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Ali Darbaz yazdı: Ben kartı ay başı makasla kestim. Bir daha kredi kartı kullanmayacağıma yemin ettim. çocuk kursa da mı gitmeyecek? vergileri atm den yatırabilirsin de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık Paylaş 4 Aralık vesile ile trafik sigortasız gezmek hem suç hem cezası var kart yok ise Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Aralık Paylaş 7 Aralık @Metin Akbal Ahaa fosfagın geliyor.. Gizli özellikçi arayacakmısın? Doldurulacakmı yoksa gırtlağa kadar dolu mu? @Tansu Kalafatoğlu battaniyeni kap gel film başlayii 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts