İçeriğe Yönlendir

Neptün Mavi Opel Astra J

Metin Akbal

Recommended Posts

Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Dört abi dört abi dört

Sahur vakti mi?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Çağlar Bayur yazdı:

Enigma-8-rotor.jpg

Buna gerek yok abi yutupda var. yazınca çıkıyor 😄

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Subap değişiminden sonra geçen hafta sonu ilk uzun yolunu yaptı araba.

1249 km yol küsürat olan şehir içi, kalanı şehir dışı. 3 yetişkin 2 çocuk bagaj ağzına kadar dolu.

Seyir hızım giderken 120 dönüşte 110 civarı. Ortalama hız 96 falandı, yol bilgisayarı ortalama tüketim 6.6 diye hatırlıyorum. Fişleri topladım 98.59 litre lpg. 100 km de 7.89 litre lpg oluyor.  910.17 lira lpg tüketmişim. En çok tüketim yaptığım iftarda olmuş yarım saatte 630 lira yemeğe vermişim :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

Subap değişiminden sonra geçen hafta sonu ilk uzun yolunu yaptı araba.

1249 km yol küsürat olan şehir içi, kalanı şehir dışı. 3 yetişkin 2 çocuk bagaj ağzına kadar dolu.

Seyir hızım giderken 120 dönüşte 110 civarı. Ortalama hız 96 falandı, yol bilgisayarı ortalama tüketim 6.6 diye hatırlıyorum. Fişleri topladım 98.59 litre lpg. 100 km de 7.89 litre lpg oluyor.  910.17 lira lpg tüketmişim. En çok tüketim yaptığım iftarda olmuş yarım saatte 630 lira yemeğe vermişim :fiuw:

hala duruyormu 🤫 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

hala duruyormu 🤫 

Neydi Müslüman mahallesinde salyangoz satmak mıydı dinime küfreden müslüman olsa mıydı :D

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

Neydi Müslüman mahallesinde salyangoz satmak mıydı dinime küfreden müslüman olsa mıydı :D

Bak ben hızlı adamım bi anda, bi baktın konuyu acmisim..

yaya kalmamalıyım 😕 ondan ani degisiklik yapmam lazım. yoksa brodbey bakmak zorunda kalırız 😂 Normal vakit olsa püü 2 günde devir isini halletmistim.. ilandaki arabaları arayınca gercek satıcı yok bence..

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Bak ben hızlı adamım bi anda, bi baktın konuyu acmisim..

yaya kalmamalıyım 😕 ondan ani degisiklik yapmam lazım. yoksa brodbey bakmak zorunda kalırız 😂 Normal vakit olsa püü 2 günde devir isini halletmistim.. ilandaki arabaları arayınca gercek satıcı yok bence..

Benimde aynı durum yaya kalmamaliyim 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Satilmayinca fiyat yükselttik bu sefer sormaya başladılar ilan hakkım bitti 😁 Bu insanları anlamak hakikaten güç. Ne yapacağıma karar veremedigim için beklemedeyim. @Oğuzkan Erışık inanmayacaksin ama yıkadım. Bu guzelligi almayan da ne biliyim 😅

IMG_20230502_192104.jpg.7b6279b2e85a909fc74d79c2c679c332.jpg

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Abi klasik türk milleti diyebiliriz :) Ucuzsa vardır bir kusuru diyerekten fiyatı yükseltince arabasına güveniyor demek ki kusursuz diyerek almak istiyorlar :) En pahalısı en iyisi :) 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Satilmayinca fiyat yükselttik bu sefer sormaya başladılar ilan hakkım bitti 😁 Bu insanları anlamak hakikaten güç. Ne yapacağıma karar veremedigim için beklemedeyim. @Oğuzkan Erışık inanmayacaksin ama yıkadım. Bu guzelligi almayan da ne biliyim 😅

Mutfak ocağı gibi tüple çalışan arabalarınız 350ye alınır.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Mutfak ocağı gibi tüple çalışan arabalarınız 350ye alınır.

Pancar motoru gibi sesli çalışan arabalarınız üste 350 anlaştık sen zahmet etme ben hangi noter dersen oraya gelirim :)

Murat Sürmeli yazdı:

Duruyor mu hala? 350?

TOGG un üstüne de az olur 350 :)

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Metin Akbal yazdı:

Pancar motoru gibi sesli çalışan arabalarınız üste 350 anlaştık sen zahmet etme ben hangi noter dersen oraya gelirim :)

Altı üstü, elde ne varsa artık :D Nasıl olsa teslimi muamma :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

O pancar motoruyla yerim seni 😘😘

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

O pancar motoruyla yerim seni 😘😘

Nar ekşili acılı sosum da yanımda :)

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Metin Akbal yazdı:

Nar ekşili acılı sosum da yanımda :)

Turbosu olmayan da ne bileyim.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Ne

Metin Akbal yazdı:

Bu kalitede başka marka +200, 300 bin gördüğüm kadarıyla. Ne kadar yazdın ilana?

Başka bir kaşıntın yoksa binmeye devam derim. Oturaklı kaliteli araba. Bütçe çıkarabilsem 1.4 turbo otomatik sw alırım. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Erışık yazdı:

Turbosu olmayan da ne bileyim.

Tamam kabul ediyorum fakirim :)

Köksal Yılmaz yazdı:

Ne

Bu kalitede başka marka +200, 300 bin gördüğüm kadarıyla. Ne kadar yazdın ilana?

Başka bir kaşıntın yoksa binmeye devam derim. Oturaklı kaliteli araba. Bütçe çıkarabilsem 1.4 turbo otomatik sw alırım. 

549 yazmıştım 545 e düştüm bi ara sonra 554 e yükseltmiştim. Maksat model yükseltmek segment değişikliği idi, 8 seneyi devirdik biraz o yüzden yeterli diyorum.

1.4T güzel de piston kıran araba denk geldi ben supap yaptırdığım esnada 33 bin lira indirimli hali demişti usta :)

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Oğuzkan Erışık
Selçuk Bakış yazdı:

Tatilde :crazy: 1 ay sonra o bizi bulur.

Bekar tatiline çıkmış foruma mı bakar adam hem de mozaikli tişörtünü de almamış yanına :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Alpay Sumer yazdı:

Yengeden habersiz  gitmisti..

bitkisel hayatta olabilir..🤔 

Cenaze var diye çıkmış evden sonra gerçek olmuş mu :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...