Metin Akbal 15 Nisan 2023 Yazar Paylaş 15 Nisan 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Dört abi dört abi dört Sahur vakti mi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Nisan 2023 Paylaş 15 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: Buna gerek yok abi yutupda var. yazınca çıkıyor 😄 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2023 Yazar Paylaş 27 Nisan 2023 Subap değişiminden sonra geçen hafta sonu ilk uzun yolunu yaptı araba. 1249 km yol küsürat olan şehir içi, kalanı şehir dışı. 3 yetişkin 2 çocuk bagaj ağzına kadar dolu. Seyir hızım giderken 120 dönüşte 110 civarı. Ortalama hız 96 falandı, yol bilgisayarı ortalama tüketim 6.6 diye hatırlıyorum. Fişleri topladım 98.59 litre lpg. 100 km de 7.89 litre lpg oluyor. 910.17 lira lpg tüketmişim. En çok tüketim yaptığım iftarda olmuş yarım saatte 630 lira yemeğe vermişim 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Metin Akbal yazdı: Subap değişiminden sonra geçen hafta sonu ilk uzun yolunu yaptı araba. 1249 km yol küsürat olan şehir içi, kalanı şehir dışı. 3 yetişkin 2 çocuk bagaj ağzına kadar dolu. Seyir hızım giderken 120 dönüşte 110 civarı. Ortalama hız 96 falandı, yol bilgisayarı ortalama tüketim 6.6 diye hatırlıyorum. Fişleri topladım 98.59 litre lpg. 100 km de 7.89 litre lpg oluyor. 910.17 lira lpg tüketmişim. En çok tüketim yaptığım iftarda olmuş yarım saatte 630 lira yemeğe vermişim hala duruyormu 🤫 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Nisan 2023 Yazar Paylaş 27 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: hala duruyormu 🤫 Neydi Müslüman mahallesinde salyangoz satmak mıydı dinime küfreden müslüman olsa mıydı 1 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Nisan 2023 Paylaş 27 Nisan 2023 Metin Akbal yazdı: Neydi Müslüman mahallesinde salyangoz satmak mıydı dinime küfreden müslüman olsa mıydı Bak ben hızlı adamım bi anda, bi baktın konuyu acmisim.. yaya kalmamalıyım 😕 ondan ani degisiklik yapmam lazım. yoksa brodbey bakmak zorunda kalırız 😂 Normal vakit olsa püü 2 günde devir isini halletmistim.. ilandaki arabaları arayınca gercek satıcı yok bence.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2023 Yazar Paylaş 28 Nisan 2023 Alpay Sumer yazdı: Bak ben hızlı adamım bi anda, bi baktın konuyu acmisim.. yaya kalmamalıyım 😕 ondan ani degisiklik yapmam lazım. yoksa brodbey bakmak zorunda kalırız 😂 Normal vakit olsa püü 2 günde devir isini halletmistim.. ilandaki arabaları arayınca gercek satıcı yok bence.. Benimde aynı durum yaya kalmamaliyim 😊 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Satilmayinca fiyat yükselttik bu sefer sormaya başladılar ilan hakkım bitti 😁 Bu insanları anlamak hakikaten güç. Ne yapacağıma karar veremedigim için beklemedeyim. @Oğuzkan Erışık inanmayacaksin ama yıkadım. Bu guzelligi almayan da ne biliyim 😅 1 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Abi klasik türk milleti diyebiliriz Ucuzsa vardır bir kusuru diyerekten fiyatı yükseltince arabasına güveniyor demek ki kusursuz diyerek almak istiyorlar En pahalısı en iyisi 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Satilmayinca fiyat yükselttik bu sefer sormaya başladılar ilan hakkım bitti 😁 Bu insanları anlamak hakikaten güç. Ne yapacağıma karar veremedigim için beklemedeyim. @Oğuzkan Erışık inanmayacaksin ama yıkadım. Bu guzelligi almayan da ne biliyim 😅 Mutfak ocağı gibi tüple çalışan arabalarınız 350ye alınır. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Mutfak ocağı gibi tüple çalışan arabalarınız 350ye alınır. Pancar motoru gibi sesli çalışan arabalarınız üste 350 anlaştık sen zahmet etme ben hangi noter dersen oraya gelirim Murat Sürmeli yazdı: Duruyor mu hala? 350? TOGG un üstüne de az olur 350 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Pancar motoru gibi sesli çalışan arabalarınız üste 350 anlaştık sen zahmet etme ben hangi noter dersen oraya gelirim TOGG un üstüne de az olur 350 Altı üstü, elde ne varsa artık Nasıl olsa teslimi muamma 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Pancar motoru gibi sesli çalışan arabalarınız üste 350 anlaştık sen zahmet etme ben hangi noter dersen oraya gelirim TOGG un üstüne de az olur 350 O pancar motoruyla yerim seni 😘😘 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: O pancar motoruyla yerim seni 😘😘 Nar ekşili acılı sosum da yanımda Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Metin Akbal yazdı: Nar ekşili acılı sosum da yanımda Turbosu olmayan da ne bileyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Ne Metin Akbal yazdı: Satilmayinca fiyat yükselttik bu sefer sormaya başladılar ilan hakkım bitti 😁 Bu insanları anlamak hakikaten güç. Ne yapacağıma karar veremedigim için beklemedeyim. @Oğuzkan Erışık inanmayacaksin ama yıkadım. Bu guzelligi almayan da ne biliyim 😅 Bu kalitede başka marka +200, 300 bin gördüğüm kadarıyla. Ne kadar yazdın ilana? Başka bir kaşıntın yoksa binmeye devam derim. Oturaklı kaliteli araba. Bütçe çıkarabilsem 1.4 turbo otomatik sw alırım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Turbosu olmayan da ne bileyim. Tamam kabul ediyorum fakirim Köksal Yılmaz yazdı: Ne Bu kalitede başka marka +200, 300 bin gördüğüm kadarıyla. Ne kadar yazdın ilana? Başka bir kaşıntın yoksa binmeye devam derim. Oturaklı kaliteli araba. Bütçe çıkarabilsem 1.4 turbo otomatik sw alırım. 549 yazmıştım 545 e düştüm bi ara sonra 554 e yükseltmiştim. Maksat model yükseltmek segment değişikliği idi, 8 seneyi devirdik biraz o yüzden yeterli diyorum. 1.4T güzel de piston kıran araba denk geldi ben supap yaptırdığım esnada 33 bin lira indirimli hali demişti usta 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Metin hocaya ne oldu gören duyan varmı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Ağustos 2023 Paylaş 1 Ağustos 2023 Tatilde 1 ay sonra o bizi bulur. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Selçuk Bakış yazdı: Tatilde 1 ay sonra o bizi bulur. Bekar tatiline çıkmış foruma mı bakar adam hem de mozaikli tişörtünü de almamış yanına 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Yengeden habersiz gitmisti.. bitkisel hayatta olabilir..🤔 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Alpay Sumer yazdı: Yengeden habersiz gitmisti.. bitkisel hayatta olabilir..🤔 Cenaze var diye çıkmış evden sonra gerçek olmuş mu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Ağustos 2023 Paylaş 2 Ağustos 2023 Ucuz olunca lpg’yi kafaya mı dikledi acaba 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts