İçeriğe Yönlendir

Neptün Mavi Opel Astra J

Metin Akbal

Recommended Posts

Arif Aykın
Metin Akbal yazdı:

Araç sabah akşam kullanılıyor. 18 gün olmuş çıkalı. Stop etme yok. Marş daha stabil. Yaptırdıktan sonra biraz kullanayım sorun problem gözlemleyeyim satarım diyordum ama bi hoş gelmeye başladı araba niyeyse :D İşin aslı baktığım arabalara da %30 dan fazla finans sağlanamıyor :fiuw:

Valla abi çok zor duruyor artık arabayı satıp yenisini almak vs zor iş. Kredi ile alayım desem 100 çeksen 250 geri ödüyorsun  bir anlamı olmuyor.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Arif Aykın yazdı:

Valla abi çok zor duruyor artık arabayı satıp yenisini almak vs zor iş. Kredi ile alayım desem 100 çeksen 250 geri ödüyorsun  bir anlamı olmuyor.

2021 de 235 bin lira olan sıfır otomatik Arona şu an 800 binden fazla hemde ikinci el :) Valla gayet anlamlı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

61965f5945d2a07ffcb13f86.jpg

boynu bükük kalmış resmen dışlanmış bu gezegen

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bi hoş gelmeye başladı derken. Biz bu cümleyi halk arasında pek olumlu şeylerde kullanmayız :) 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bi hoş gelmeye başladı derken. Biz bu cümleyi halk arasında pek olumlu şeylerde kullanmayız :) 

Kurtuluşumuz yok işte niye kötü kötü konusturuyon halk arasında 😅

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Kurtuluşumuz yok işte niye kötü kötü konusturuyon halk arasında 😅

Çorumda lpg çıksa rizede üşiyr… yok öyle değildi. Gaz bütan propan, halin duman. Yok bu da değil.  Motor dikenli bir hayat, pilde mi kabahat. Hah bu 😁😁

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çorumda lpg çıksa rizede üşiyr… yok öyle değildi. Gaz bütan propan, halin duman. Yok bu da değil.  Motor dikenli bir hayat, pilde mi kabahat. Hah bu 😁😁

Bak aslı bu

Alma LPG nin ahını piller patlar aheste aheste 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Metin Akbal yazdı:

Araç sabah akşam kullanılıyor. 18 gün olmuş çıkalı. Stop etme yok. Marş daha stabil. Yaptırdıktan sonra biraz kullanayım sorun problem gözlemleyeyim satarım diyordum ama bi hoş gelmeye başladı araba niyeyse :D İşin aslı baktığım arabalara da %30 dan fazla finans sağlanamıyor :fiuw:

genelde bu psikoloji herhalde motor yaptran arabayı satmaya karar veriyor

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Okay Kaygusuz yazdı:

genelde bu psikoloji herhalde motor yaptran arabayı satmaya karar veriyor

Yok hacı 8 sene bitti artık bi değişiklik iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Supaplardan önce çok nadiren anlık vuruntu tekleme yapıyordu. Hatta bir kere P0301 hatası almıştım. Bujiler ve bobin yeniydi supap değişiminde bujiler tekrar yenilendi. Supaplar değiştikten sonra bu vuruntuyu haftada 1 2 sefer yapıyordu. LPG enjektorleri 100 bin km den fazla yol yaptığı için problemi burada aramam gerektigini düşündüm. Orijinal BRC enjektörler tanesi 1000 lira idi 4 adet Albien turuncu enjektöre 1120 lira para verdim haftasonu kendim değiştirdim. lpgyedekparca sitesinden aldım normalde takım fiyatı 1150+kargo idi ve takım içinde hediye olarak 2 dolum kapağı ve 1 filtre vardı. Ayrı ayrı alınca 4 adet 1116 lira ödedim. Yine hediye yollamışlar. Bir tane segman yoktu segman için iletişime geçtim ilgilendiler şu an kargoda.

Ürün hakkındaki yorumum orijinalinden farkı yok bunlarda 60 bin km gitse yine iyi. Arabanın herseyini sıfırladım. İlan verdim biraz pahalı yazdım LPG de uygun oldu iyice tam binmelik kıvama geldi satasim da yok açıkçası 😅

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

İlana mı koydun bu kadar bakımdan sonra? Ben en az 2 yok binip sonrası için düşünüyorum kafam rahat durumda şu an birazdaha sadece lastik masrafım var lastik alacağım. Gördüm ilanı iyi fiyat yazmışsın 😌

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Arif Aykın yazdı:

İlana mı koydun bu kadar bakımdan sonra? Ben en az 2 yok binip sonrası için düşünüyorum kafam rahat durumda şu an birazdaha sadece lastik masrafım var lastik alacağım. Gördüm ilanı iyi fiyat yazmışsın 😌

Tamir olmadan zaten satılığa gönlüm razı değildi yaptırdım eksikleri hataları giderdim güzel bir fiyat yazdım olursa değişiklik istiyorum olmazsa binmeye devam 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

Tamir olmadan zaten satılığa gönlüm razı değildi yaptırdım eksikleri hataları giderdim güzel bir fiyat yazdım olursa değişiklik istiyorum olmazsa binmeye devam 😊

Ne geliyor yerine ? 

İlk kez sana ciddi bisey soruyorum heyecan yaptım 😄 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Ne geliyor yerine ? 

İlk kez sana ciddi bisey soruyorum heyecan yaptım 😄 

Valla bir tane burnumun dibindr Amasya da Mokka X 120. Yıl 2019 1.6 CDTI AT6 38k km kaçırdım.

Şu an yelpaze çok geniş ne ararsan var Scania bile olabilir 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

Valla bir tane burnumun dibindr Amasya da Mokka X 120. Yıl 2019 1.6 CDTI AT6 38k km kaçırdım.

Şu an yelpaze çok geniş ne ararsan var Scania bile olabilir 😂

Bir arkadaş toog sırası gelince satacak mok rengi mokka x dizel otomatik 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bir arkadaş toog sırası gelince satacak mok rengi mokka x dizel otomatik 

Model donanım km?

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tekleme gitti mi?

Şu an yok 4 gün oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Model donanım km?

Şu an yok 4 gün oldu.

enjektörler temizlense çözülür müydü?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Zaten sürekli yapmıyordu.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

enjektörler temizlense çözülür müydü?

Temizledim. Bir kere daha yaptı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

Model donanım km?

Öğrenince haber veririm. 

Metin Uzunoğlu yazdı:

Öğrenince haber veririm. 

Excellence 2016 lansman rengi 180k km

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Metin Uzunoğlu yazdı:

Öğrenince haber veririm. 

Excellence 2016 lansman rengi 180k km

Abey 2 sene için açıkçası model yükseltmek mantıklı gelmiyor 😊

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Metin Akbal

Yazlıkları taktım uzun yola çıktım temiz temiz 😊 350 olmaz şimdiden yazayım heveslenmesinler 😁

Ilgaz da iftar açtık. 

IMG_20230414_202806.jpg.8f51e8d152aa9cf1edc0d126baa0d298.jpg

• Beğen 5
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...