Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Hocam geçmiş olsun, bu Opellerden çektiğimiz nedir yahu... [emoji3]Teşekkür ettim Allah bulunamayan arızadan korusun asıl [emoji3] Candan az önce video yayınladı sonra kaldırdı. Bayiden lpg’li satılan fabrika çıkışlı civic 5 sene sonunda supap yakmış. dikkatli olun [emoji4] Japon iyidir iyi benim 7 sene oldu LPG takılalı [emoji28] Maşallah diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Olur arada 😉 Gecmis olsun.. Bende ufaktan bakım yapacağim.. rutinler harici.. İhtiyac yok ama bakım olsun.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Candan az önce video yayınladı sonra kaldırdı. Bayiden lpg’li satılan fabrika çıkışlı civic 5 sene sonunda supap yakmış. dikkatli olun Ecolar fabrikasyon 6 yıl/150 bin km garantili değil miydi daha motoru bitik LPG’li Civic görmedim. Bunlar vakti zamanında anlatıldı 1 milyon km de gidebilir 20 bin km de. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Koray Demir yazdı: Ecolar fabrikasyon 6 yıl/150 bin km garantili değil miydi daha motoru bitik LPG’li Civic görmedim. Bunlar vakti zamanında anlatıldı 1 milyon km de gidebilir 20 bin km de. garantili mi bilmiyorum. Tekrar koyarlar heralde videoyu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Candan az önce video yayınladı sonra kaldırdı. Bayiden lpg’li satılan fabrika çıkışlı civic 5 sene sonunda supap yakmış. dikkatli olun arızadır olur, hatasız kul yok arızasız araba mı olacak , alevli pil videosu yoliim? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: arızadır olur, hatasız kul yok arızasız araba mı olacak , alevli pil videosu yoliim? Ben yolliim iyi aklıma getirdin abi. Gollük pası aldım. Şimdi der ki iyi de o Japon değil ki. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Ben yolliim iyi aklıma getirdin abi. Gollük pası aldım. Şimdi der ki iyi de o Japon değil ki. Japon değil ki Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Japon değil ki Metin Akbal yazdı: Şimdi der ki iyi de o Japon değil ki. Demiştim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 dedi naber. dedim iyidir. dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir. dedim ne dedin. dedi ne dedin. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi. 3 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Geçtiğimiz hafta arabayı yikamistim hatırlayacaksınız. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 abi ufak bi plaka ve plakalık müdahalesiyle de aynı etkiyi yaratabilirsin bence, ilk görüşte +3 yaş bende bıraktığı intiba. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dedi naber. dedim iyidir. dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir. dedim ne dedin. dedi ne dedin. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi. Kafamız aynı ilerliyor.. Bi cay icip Bisiklete binelimmi 😂 Baskasına bunu söyleyince boş bakıslarla karsılasıyordum.. İyi oldu 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: Kafamız aynı ilerliyor.. Bi cay icip Bisiklete binelimmi 😂 Baskasına bunu söyleyince boş bakıslarla karsılasıyordum.. İyi oldu 😂 Çayı boşver. Direkt binelim 😁😁 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dedi naber. dedim iyidir. dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir. dedim ne dedin. dedi ne dedin. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi. Ne dedi ne dedi? Deli Emin tükana geldi dedi Fikri abim dedi Git dedi Tükandan dedi İstediğin dedi Takımı al dedi Hani radyodan dolayı kendisine borcumuz vardı ya Ona mahsuben. Umut Taşlı yazdı: abi ufak bi plaka ve plakalık müdahalesiyle de aynı etkiyi yaratabilirsin bence, ilk görüşte +3 yaş bende bıraktığı intiba. Plakalıksız dolaştım ama Çorum a taşınınca geri taktım şehir merkezinde park edince bir kaç dokundular. Plakalık çıtırtısı duyulunca önüne parkeden araç hiç olmazsa Viyana kapısına dayanır gibi dayanmıyor Ama plaka karakterlerini siyahlaştırayım. Farklı öneri varsa da alabilirim plakalık vs gibi. O zamanlar bixenon yoktu 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dedi naber. dedim iyidir. dedi eee dedi dedim nee dedim iyidir. dedim ne dedin. dedi ne dedin. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi. Yıl 2010... 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Ne dedi ne dedi? Deli Emin tükana geldi dedi Fikri abim dedi Git dedi Tükandan dedi İstediğin dedi Takımı al dedi Hani radyodan dolayı kendisine borcumuz vardı ya Ona mahsuben. Plakalıksız dolaştım ama Çorum a taşınınca geri taktım şehir merkezinde park edince bir kaç dokundular. Plakalık çıtırtısı duyulunca önüne parkeden araç hiç olmazsa Viyana kapısına dayanır gibi dayanmıyor Ama plaka karakterlerini siyahlaştırayım. Farklı öneri varsa da alabilirim plakalık vs gibi. O zamanlar bixenon yoktu bi app de bana rici ediciğim 😎 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Alpay Sumer yazdı: bi app de bana rici ediciğim 😎 Sana kitap yazsak anlatamayız 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Sana kitap yazsak anlatamayız Kayınpederi anlatsın onu 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kayınpederi anlatsın onu Başlarda indir beni diğer arabaya geçecem diyordu.. zamanla bizim arabayla seyahat etmeyi sevdi herhalde 😂 Geriliyorum ama yine senin arabada rahatım diyor..Karar ver geriliyormusun rahatmısın dedim valla bilmiyorum kafam cok karısık diyor 😂 3 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Ne dedi ne dedi? Deli Emin tükana geldi dedi Fikri abim dedi Git dedi Tükandan dedi İstediğin dedi Takımı al dedi Hani radyodan dolayı kendisine borcumuz vardı ya Ona mahsuben. Plakalıksız dolaştım ama Çorum a taşınınca geri taktım şehir merkezinde park edince bir kaç dokundular. Plakalık çıtırtısı duyulunca önüne parkeden araç hiç olmazsa Viyana kapısına dayanır gibi dayanmıyor Ama plaka karakterlerini siyahlaştırayım. Farklı öneri varsa da alabilirim plakalık vs gibi. O zamanlar bixenon yoktu Plakayi değiştir:)) 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2022 Cavit Çırakoğlu yazdı: Plakayi değiştir:)) Valla bu Samsun baskı bu plakadan basmazlar Çorum baskısı çok kötü karakterler çok ince 😊 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 (düzenlendi) app yaptır geç abi zaten uğraşma oralarda, plakalık istiyorsan da psa, stellantis olayları hiç olmamış gibi wir leben autos derim. hem isim soyisimci kekolar gibi olmaz ama kişisel olur, hem de oem denebilir https://www.facebook.com/watch/?v=2975749339193469 ben yıllardır buradan yaptırırım plakalıkları, hiçbir şikayetim olmadı, kediye, köpeğe lazer baskılı tasmayı bile buraya yaptırıyorum: https://urun.n11.com/plaka-aksesuarlari/motor-plakaligilazer-kesim-pleksi-plakalikplakaliktakmatik-P272280612 27 Mayıs 2022 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi link 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2022 Umut Taşlı yazdı: app yaptır geç abi zaten uğraşma oralarda, plakalık istiyorsan da psa, stellantis olayları hiç olmamış gibi wir leben autos derim. hem isim soyisimci kekolar gibi olmaz ama kişisel olur, hem de oem denebilir https://www.facebook.com/watch/?v=2975749339193469 ben yıllardır buradan yaptırırım plakalıkları, hiçbir şikayetim olmadı, kediye, köpeğe lazer baskılı tasmayı bile buraya yaptırıyorum: https://urun.n11.com/plaka-aksesuarlari/motor-plakaligilazer-kesim-pleksi-plakalikplakaliktakmatik-P272280612 Plakalık olabilir doğru dedin. Eyvallah. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 1 Temmuz 2022 Paylaş 1 Temmuz 2022 Metin Akbal yazdı: Tükenmez kalem ile karaladım @Alpay Sumer 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts