Alpay Sumer 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Heralde döver en güzel araba benim en mavi araba benim diğer maviler bunun çakması bana laf sokulmaya calısılmıs komiklikler şakalar falan filan.. 😏 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 bana laf sokulmaya calısılmıs komiklikler şakalar falan filan.. [emoji57]Sende bunu yedin. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: bana laf sokulmaya calısılmıs komiklikler şakalar falan filan.. Sende bunu yedin. he yedim körmisin 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Alpay Sumer yazdı: Naptın sen yaa.. Sebebi neydi ki 😂 Bu yaz adana buluşması yapılmalıydı, unutuldu 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2021 Yazar Paylaş 26 Aralık 2021 Bu yaz adana buluşması yapılmalıydı, unutuldu [emoji4] Yaz ve Adana. Kibrit zaten ısınmıyor birde nasıl soğutacak? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Aralık 2021 Paylaş 26 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu yaz adana buluşması yapılmalıydı, unutuldu Yaz ve Adana. Kibrit zaten ısınmıyor birde nasıl soğutacak? Soğutma kolay. Kayışla çalışmıyor nasılsa 😂😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Aralık 2021 Yazar Paylaş 27 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soğutma kolay. Kayışla çalışmıyor nasılsa 😂😂 Bunun dış ünitesi nerde ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Bunun dış ünitesi nerde ? İçinde içinde. Kdv ötv mtv hepsi içinde 🥰 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Aralık 2021 Yazar Paylaş 27 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İçinde içinde. Kdv ötv mtv hepsi içinde 🥰 Organik filtrenin diyarı Asakashi den selamlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Organik filtrenin diyarı Asakashi den selamlar Tabi. Kutudan çıkarınca orana burana sürülmesi elzemmiş diyolar 😃 doğruyu söyle, markayı doğru yazmak için google’dan tam ismini arattın mı aratmadın mı 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Aralık 2021 Yazar Paylaş 27 Aralık 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tabi. Kutudan çıkarınca orana burana sürülmesi elzemmiş diyolar 😃 doğruyu söyle, markayı doğru yazmak için google’dan tam ismini arattın mı aratmadın mı 😂 Aklıma hep Asakishi diye geliyordu Asakashi olduğunu görmek için google a baktığım doğrudur 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2022 Geçtiğimiz hafta arabayı yikamistim hatırlayacaksınız. Gören yeni mi aldın sıfır mı diye kafa buldu benle 😅 Nazar edeceniz dedim her zaman ki arabam 😅 Nazar çıktı sanırım korkacak bir durum yok 😀. Köyde idim arabayı stop edince tislama sesi duydum ve gaz kokusu aldım. Gaz kesicinin oring iptal olmuş. Kayinpederde oring varmış Allah'tan. Alet çantam da yanımda idi hemen değiştirdim. Filtreyi de değiştirme fırsatı oldu elim degmiyordu 1000 km kadar geçmişti. 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Varan 2. O günden beridir arabada bazen tekleme oluyordu. Arıza kaydı da vermiyordu. Tekleme anlık oluyordu. Bir sefer uzun sürdü o da 4. silindir ateşleme hatası dedi. Muhtemelen bobin arızası eski değişimde de aynısı olmuştu. 50 bin km de bir bobin değiştireceğiz galiba 😀 İlk bobin değişimi 56 bin km de olmuştu. Bu da 57 bin km dayandı. 17 bin km den beri LPG liyiz. Bobin aldım 1000 lira Delphi marka. Mavi kutulu olan iyi oluyormuş diye duydum kırmızı kutulu olanla aynı fiyata geliyordu 😊 Bu söktüğüm eski kırmızı kutudan çıkan Delphi bobin. Buda yeni olan mavi kutulu Delphi bobin 6 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Geçen sene Mayıstan beri akü değişti yağ soğutucu triger değişti yazlık kışlık lastikler değişti bobin değişti arada bir satsam mi diye düşünüyorum ama nasıl kıyarım bu yapılanlara onu düşünüyorum 😅 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 termostat bobin. Daha bilmediklerim. Yav kaç yaşında bu araba kaç km’de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Geçen sene Mayıstan beri akü değişti yağ soğutucu triger değişti yazlık kışlık lastikler değişti bobin değişti arada bir satsam mi diye düşünüyorum ama nasıl kıyarım bu yapılanlara onu düşünüyorum 😅 japon al. kafan rahatlasın birkaç sene Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: termostat bobin. Daha bilmediklerim. Yav kaç yaşında bu araba kaç km’de Bora varken de bobin hararet müşiri değişmişti yağ soğutucu değişmemişti 😊 8 yaşında Astra. Borada aynı masrafları 5 ve 8. yılında yapmıştı 😊 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Abi bu tekleme nasıl araba ilk kalkıp harekete geçtikten sonra mı yoksa ki ilk çalıştırma esnasında mı oluyordu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: japon al. kafan rahatlasın birkaç sene Valla kayınbirader 2 sene içerisinde 2010 Auris 2015 Auris 2015 Corolla sattı. Tamam masrafsız iyi güzel araba ama tatsız tuzsuz ruhsuz cansız bı araba diyordu. 2012 Golf ten beridir hiçbir arabadan keyif almadı oda 😊 Arif Aykın yazdı: Abi bu tekleme nasıl araba ilk kalkıp harekete geçtikten sonra mı yoksa ki ilk çalıştırma esnasında mı oluyordu Anlık tekleme kalkışta sürerken vs. Zamansız kayıtsız şartsız 😅 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Metin Akbal yazdı: Bora varken de bobin hararet müşiri değişmişti yağ soğutucu değişmemişti 😊 8 yaşında Astra. Borada aynı masrafları 5 ve 8. yılında yapmıştı 😊 Tamam işte onu diyorum. Japon al ilk 15 sene kafa rahat. Size de yazık ya hu. Almanlar biraz şey 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Geçmiş olsun diyelim. Geçmiştir inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tamam işte onu diyorum. Japon al ilk 15 sene kafa rahat. Size de yazık ya hu. Almanlar biraz şey İban atayım mı 😊 Cavit Çırakoğlu yazdı: Geçmiş olsun diyelim. Geçmiştir inşallah. Sağol ağam inşallah geçmiştir 😊 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Hocam geçmiş olsun, bu Opellerden çektiğimiz nedir yahu... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Mayıs 2022 Paylaş 24 Mayıs 2022 Candan az önce video yayınladı sonra kaldırdı. Bayiden lpg’li satılan fabrika çıkışlı civic 5 sene sonunda supap yakmış. dikkatli olun Yorum bağlantısı
Recommended Posts