Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Googlede bulamadım, link ver bakayım. https://www.x-tremetuning.com/chevrolet-opel-vauxhall-k-n-kutu-ici-hava-filtresi-33-2966/ Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Temmuz 2021 Paylaş 29 Temmuz 2021 Benzine indirim lpg’ye yine zam. 15 kuruş daha yaz hesaba hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzine indirim lpg’ye yine zam. 15 kuruş daha yaz hesaba hocam Benzinli arabaya binen karşısına beni mi alıyor anlamadım ki geldiğiniz yeri ne çabuk unuttunuz arkadaş 🤣 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benzine indirim lpg’ye yine zam. 15 kuruş daha yaz hesaba hocam Ben bulamadım haber . Akit'de felanmı yazmışlar. 30 Temmuz 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Benzinli arabaya binen karşısına beni mi alıyor anlamadım ki geldiğiniz yeri ne çabuk unuttunuz arkadaş 🤣 LPG nedir ya hu. Havayla araba mı gider. Yok ltft yok stft, yok pls yok asl 😁😁 Bagaja bomba koysam daha iyi. Ben anlamıyorum gerçekten 😂😂 Ali Darbaz yazdı: Ben bulamadım haber piyasa beklentisi oluştu. Şu an zam yok ama bekleniyor. Kit fiyatları da malum. Millet isyanda 30 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok ltft yok stft, yok pls yok asl 😁😁😂😂 Bu msjı okurken kulağıma 146 bağlantı sesi niye geldiki 😨 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2021 LPG nedir ya hu. Havayla araba mı gider. Yok ltft yok stft, yok pls yok asl [emoji16][emoji16] Bagaja bomba koysam daha iyi. Ben anlamıyorum gerçekten [emoji23][emoji23]Bataryan bozula emi [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Bataryan bozula emi 120 sonrası o bağırtı ona yetiyodur 😂 1 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: 120 sonrası o bağırtı ona yetiyodur 😂 4500rpm rampa 😂 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Lpg temizmiş diyolar. Çevre dostuymuş. Çok da şaapmamak lazım yani 🙈 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: 120 sonrası o bağırtı ona yetiyodur 😂 allahtan şu üstünde labirent gibi işaretler olan kollu parça yok da elimiz kolumuz başka şeylerle meşgul olabiliyor 🙈😁😁 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: allahtan şu üstünde labirent gibi işaretler olan kollu parça yok da elimiz kolumuz başka şeylerle meşgul olabiliyor 🙈😁😁 Gardaşım benim ! hemde gitmiş benim arabanın fottosunu bulmuş 😂 Valla bizim hanım kamyoncu usulü araç kullanıyor, Naptıysam otm vitesli aracı sevdiremedim.. Bu arada napııp edip konuyu yine bana getirmişsiniz 😂 metin hocanın göstergesinde toz varmı yokmu? Tükenmez kalem ihtiyacı var mı onu sorun yaa😒 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Gardaşım benim ! hemde gitmiş benim arabanın fottosunu bulmuş 😂 Valla bizim hanım kamyoncu usulü araç kullanıyor, Naptıysam otm vitesli aracı sevdiremedim.. Bu arada napııp edip konuyu yine bana getirmişsiniz 😂 metin hocanın göstergesinde toz varmı yokmu? Tükenmez kalem ihtiyacı var mı onu sorun yaa😒 Kambersiz düğün olmaz 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2021 Lpg temizmiş diyolar. Çevre dostuymuş. Çok da şaapmamak lazım yani [emoji85]Taam taam bataryan hep dolu kalsın hiç benzin kullanma [emoji16] Gardaşım benim ! hemde gitmiş benim arabanın fottosunu bulmuş [emoji23] Valla bizim hanım kamyoncu usulü araç kullanıyor, Naptıysam otm vitesli aracı sevdiremedim.. Bu arada napııp edip konuyu yine bana getirmişsiniz [emoji23] metin hocanın göstergesinde toz varmı yokmu? Tükenmez kalem ihtiyacı var mı onu sorun yaa[emoji19]Desene ki sende 37 ekran tv yi multimedya diye yutturmuşlar bari ekranı tv ayağı ile tavandan sarkıtsalardı diye [emoji16]Bu arada napııp edip konuyu yine bana getirmişsiniz [emoji23] metin hocanın göstergesinde toz varmı yokmu? Tükenmez kalem ihtiyacı var mı onu sorun yaa[emoji19]Bi karikatür vardı "sonra ödevi anlamadım haçen duymadım" lı falan [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: bizim hanım kamyoncu usulü Bizimki de manuel isteyip duruyor 😁 versene bişi denicem 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kambersiz düğün olmaz 😁 Sahi kamber nerde 😂 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Selçuk Bakış yazdı: Bizimki de manuel isteyip duruyor 😁 versene bişi denicem Dsg övüyodunuz noooldi 😂 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Alpay Sumer yazdı: Dsg övüyodunuz noooldi 😂 Bende ETG5 var, otomatik seviyorum zaten 😁 DSG de olsa yok demem 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Desene ki sende 37 ekran tv yi multimedya diye yutturmuşlar bari ekranı tv ayağı ile tavandan sarkıtsalardı diye Bi karikatür vardı "sonra ödevi anlamadım haçen duymadım" lı falan Travego usulü yaptıracam.. iki de kol. saati 5 tele 😂 Aman karikatür deme emmi tek ayak bekletiyor sonra 🙄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2021 Sahi kamber nerde [emoji23]Evin banyosuna tadilat yaptırıyor aşağı 20 çuval pislik indirdi. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: Sahi kamber nerde Evin banyosuna tadilat yaptırıyor aşağı 20 çuval pislik indirdi. Senin bagaj 4 tanesini alırdı 😂 Selçuk Bakış yazdı: Bende ETG5 var, otomatik seviyorum zaten 😁 DSG de olsa yok demem Bana farketmez. tekeri olsun yeter bana 🤗 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Maalesef Tansu Kalafatoğlu yazdı: 17 kuruş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2021 Paylaş 9 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Maalesef Lpg x 2 = benzindi. Şimdi en ucuz lpg 4,5₺ oldu sanırım. Benzin 7,75 hala. Lpg kitleri de pahalı. Motorlar da artık çok alengirli. Bu işin sonu iyi değil. Benzinlikte ev tüpü dolduruyorlar diye olay nereye geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts