Alpay Sumer 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 😁😁 😁 Çok iyi araba kabul ettin yani 😁 Ses oluyor ses. Al 3’e bağırta bağırta rampa in. Pöfff. 2021’deyiz yav. Az medeni olun 😁 Test ettim yahu.. uzun zaman Opel kullandım.Ses güzeldir severim ben. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Ses oluyor ses. Al 3’e bağırta bağırta rampa in. Pöfff. 2021’deyiz yav. Az medeni olun [emoji16] En sevdiğim. Frensiz rampa iniyorum klima da açıyorum. Balataların ömrü uzuyor, termal verim rampa aşağı mükemmel oluyor. Hibrit sıkıntı hacı ağbi az kaldı bi BMW nin altında kalıyordum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Babam bombayı patlattı, tatilden geldi, evin birini satacam diyo. Corolla alacam 1,5 motor Termal verimi %40 olanlardan. ha ha ha . O paraya hybrid var. Onu da söyle peder beye öyle dsg gibi de 90’la 2000 devirde gitmiyoruz bu arada 😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Test ettim yahu.. uzun zaman Opel kullandım.Ses güzeldir severim ben.Pancar motorlu go kart kırmızı çizgimizdir. Tesla Taycan E-Tron bize gelmez. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ses oluyor ses. Al 3’e bağırta bağırta rampa in. Pöfff. 2021’deyiz yav. Az medeni olun En sevdiğim. Frensiz rampa iniyorum klima da açıyorum. Balataların ömrü uzuyor, termal verim rampa aşağı mükemmel oluyor. Hibrit sıkıntı hacı ağbi az kaldı bi BMW nin altında kalıyordum. Hayırdır? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Haziran 2021 Yazar Paylaş 30 Haziran 2021 Hayırdır?BMW B-suv sanırım bi modeli var. Ayağımı sokağa atmamla çekmem bir oldu. Tanımlanamayan bir cisim yaklaşıyor bile diyemiyorsun. Çünkü cismi farketmek için cismin çarpması gerekiyor [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: O paraya hybrid var. Onu da söyle peder beye Yok ben directh Shift CVT ve Yazlık istiyorum. Yazlık olsunki şöyle 4 saat uzakta, haftasonu akşamdan kaçayım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: BMW B-suv sanırım bi modeli var. Ayağımı sokağa atmamla çekmem bir oldu. Tanımlanamayan bir cisim yaklaşıyor bile diyemiyorsun. Çünkü cismi farketmek için cismin çarpması gerekiyor Haaa 😁 geçmiş olsun. Sokakta x3 dikkatle çok yavaş sürüyorum ben. Mecbur korna da çalıyorum. Gerçekten sanal motor sesi lazım. Yurt dışında bazı ülkelerde zorunlu. Corolla’da da altyapı var ama hoparlör takmamışlar. daha tehlikelisi var. Elektrikli bisiklet motorlar. Kaldırımda bile Ali Darbaz yazdı: Yok ben directh Shift CVT ve Yazlık istiyorum. Yazlık olsunki şöyle 4 saat uzakta, haftasonu akşamdan kaçayım. Yazlık bana da lazım. Otelde ok atma turnuvasında 2 kere üst üste birinci oldum. İlk kez attım hem de. Dedim bana bir yazlık bir de yay lazım. Çok eğlenceli 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bana da lazım. Otelde ok atma turnuvasında 2 kere üst üste birinci oldum. İlk kez attım hem de. Dedim bana bir yazlık bir de yay lazım. Çok eğlenceli Okla ne uğraşıyon ya, Ben otelde hergün kaydım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Metin Akbal yazdı: Alpay Sumer yazdı: Pancar motorlu go kart kırmızı çizgimizdir. Aklıma İlk kez gokart yaparken lastıklerin üstüne cıkmam geldi ( Depolamıslar. eskidikce ordan alir kullanırız diye.. Cizgi, yön vs icin olanlar degil belki 30 - 40 tane istiflemişler ) Gelip 3 kisi makinayı indirdi. abi burayı 3 senedir isletiyoruz buraya cıkanı bosverdik Bu alanı gören yoktu demisti. 😄 Taklam varmı dedim Sende yok ama makina da 2 var didiler 😂 Ben bi Yarım saat daha bineyim diyecekken sizi dısarı alalım dediler 😔 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Ali Darbaz yazdı: Okla ne uğraşıyon ya, Ben otelde hergün kaydım. Havuza girmiyorum. Günlerce değişmeyen suyu, klorun kokusu iğrenç. İnsanların derilerinden düşen zerreler. Ağız burun sıvıları. Diğer yerlere temas eden su… fiziksel süzme ve klorun mikrop kırması haricinde temizlik yok havuzda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Haziran 2021 Paylaş 30 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Havuza girmiyorum. Günlerce değişmeyen suyu, klorun kokusu iğrenç. İnsanların derilerinden düşen zerreler. Ağız burun sıvıları. Diğer yerlere temas eden su… fiziksel süzme ve klorun mikrop kırması haricinde temizlik yok havuzda. Ooo miss tam bir havuz aroması... Bağışıklık artar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Sorun videodaki arabada ama [emoji4] Ben sorunu buldum galiba. Adamın arabasındaki lpg enjektörleri, yeterince hızlı yakıt basamıyor. Yuksek devirde motora yetişemiyor. Bence sorun bu. Dediğin programı ekledim. Benim torque ile uyumlu çıkmadı halledemedim. Ama multimedyaya baktım. Rampa yukarı veya düzde %100 ü gördüğüm anlar oldu. O zaman benim araba lpg li degil [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Dediğin programı ekledim. Benim torque ile uyumlu çıkmadı halledemedim. Ama multimedyaya baktım. Rampa yukarı veya düzde %100 ü gördüğüm anlar oldu. O zaman benim araba lpg li degil Demekki adamın arabası bozuk. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Demekki adamın arabası bozuk. Videodaki arabanın bu şekilde hızlanması garip geldi çünkü benim arabam daha ağır normalde. Üstelik o yol hızlanmak için daha müsait. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Dediğin programı ekledim. Benim torque ile uyumlu çıkmadı halledemedim. Ama multimedyaya baktım. Rampa yukarı veya düzde %100 ü gördüğüm anlar oldu. O zaman benim araba lpg li degil Hybrid olabilir mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Hybrid olabilir mi [emoji4] Bi tane tank var elektrik depolanıyor herhal. Bende anlamadım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hybrid olabilir mi Bi tane tank var elektrik depolanıyor herhal. Bende anlamadım. Çakmakla bi denersin 😀 Uzun yola giderken nerden ucuz lpg buluruz, bulana kadar lpg biter mi diye strese girerdim. Dünya varmış yav Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Çakmakla bi denersin [emoji3] Uzun yola giderken nerden ucuz lpg buluruz, bulana kadar lpg biter mi diye strese girerdim. Dünya varmış yav [emoji4] Çakmak mı? Hangi devirdeyiz. Elektroşok varken.Uzun yolda önce bi planlama bakarım. Çorum İzmit güzergahında nerde uygun biliyorum o yönden sıkıntı yok. Hatta Rize ye kadar sorun yok [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Çakmak mı? Hangi devirdeyiz. Elektroşok varken. Uzun yolda önce bi planlama bakarım. Çorum İzmit güzergahında nerde uygun biliyorum o yönden sıkıntı yok. Hatta Rize ye kadar sorun yok Merzifon da ucuz Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Merzifon da ucuz Elektrik nerde ucuz 😁 Ona da zam geldi ya. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Elektrik nerde ucuz 😁 Ona da zam geldi ya. Bedava 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Bak ne buldum, Bunu arabaya takında 2800 devirdeki torku 9,8 newton artırıyor. En önemlisi ise yağ yakalama aparatı var. Nasıl monte edilceğide gösteriyor. Bunun aynısını sanayide yaptırırız. Miss https://www.knfilters.com/69-4522ts-performance-air-intake-system Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Bak ne buldum, Bunu arabaya takında 2800 devirdeki torku 9,8 newton artırıyor. En önemlisi ise yağ yakalama aparatı var. Nasıl monte edilceğide gösteriyor. Bunun aynısını sanayide yaptırırız. Miss https://www.knfilters.com/69-4522ts-performance-air-intake-system Bende KN kutu içi filtre var fazlası beni bozar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Metin Akbal yazdı: Bende KN kutu içi filtre var fazlası beni bozar. Googlede bulamadım, link ver bakayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts