Sani Gerşon 25 Şubat 2020 Paylaş 25 Şubat 2020 Metin Akbal yazdı: Gulmeyin gulmeyin bende moderatorsem bunu yaniniza komam 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 Gecen anaokulundan cocugu alacagim parkettim bir baktim manzara su sekil 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2020 Yazar Paylaş 2 Nisan 2020 Elalem arabasina fis gauge display ekran yapar biz ayak alti aydinlatma, ayak ambiyans aydinlatma ve kapi kolu aydinlatma yapariz. Eldeki malzemeleri degerlendirmece yine. Lehim isini hala beceremiyorum benim malzemeler dandik sanirim. Simdilik malzemeleri hazirlama asamasi. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2020 Paylaş 2 Nisan 2020 Alt tabla pcb alüminyum ise önceden ısıtma ile yapılır işlem. Üstten lehim yapılması çok zordur. En küçüğünden elektrik ocağı kafi. En düşük ısıda iken pcb üstüne konur ve lehim yapılır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2020 Paylaş 2 Nisan 2020 Üç kırmızı fazla.. Direnç koyup ışığı kısmalısın.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2020 Yazar Paylaş 2 Nisan 2020 Alt tabla pcb alüminyum ise önceden ısıtma ile yapılır işlem. Üstten lehim yapılması çok zordur. En küçüğünden elektrik ocağı kafi. En düşük ısıda iken pcb üstüne konur ve lehim yapılır Aluminyum tabanli olan kolay oluyor da serit ledi bir turlu istedigim gibi yapamiyorum. Bende elimdeki serit led baglanti aparatini kullandim. Üç kırmızı fazla.. Direnç koyup ışığı kısmalısın.. Karalarim, cakmaklik gozu aydinlatmasini da o sekil yapmistim. Turk isi cozum 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2020 Yazar Paylaş 2 Nisan 2020 Üç kırmızı fazla.. Direnç koyup ışığı kısmalısın.. Ha bu arada o serit led tek cipli abi cok aydinlatma yapacagini sanmam ayak altinda. Sadece apaci olur mu olmaz mi onu cok dusunuyorum. Benim gosterge ve ic konsol aydinlatmalari kirmizi beyaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan 2020 Paylaş 2 Nisan 2020 Normal şerit ledin lehim alanı falçata ile kazanacak. Bakır pcb illaki oksit yapıyor ve lehim tutmuyor. Isınıyor eriyor bişeyler oluyor 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Nisan 2020 Yazar Paylaş 17 Nisan 2020 Sukur kavusturana. Yazliklar takildi. Boyadigim kaliper kapaklari silikonla oturmadi vidalamak zorunda kaldim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Nisan 2020 Yazar Paylaş 18 Nisan 2020 Dun yazamadim tapatalk hata verdi. Hayvan lastikci nasil sikistirdiysa zor cikardim tekeri. Krikodan destek aldim.Korona icin ambiyans kapi koluna dedik bakalim ilk deneme sonucu gayet yeterli buldum isik siddetini falan. Konusunu acarim uygun vakit. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Elalem arabasina fis gauge display ekran yapar biz ayak alti aydinlatma, ayak ambiyans aydinlatma ve kapi kolu aydinlatma yapariz. Eldeki malzemeleri degerlendirmece yine. Lehim isini hala beceremiyorum benim malzemeler dandik sanirim. Simdilik malzemeleri hazirlama asamasi. Lehimleme dersleri verilir hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Nisan 2020 Yazar Paylaş 18 Nisan 2020 Lehimleme dersleri verilir hocam [emoji4] Benim acaba lehim teli mi dandik. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Lehimleme dersleri verilir hocam Benim acaba lehim teli mi dandik. Lehim teli ve havya kaliteli olacak. Yoksa saç baş yoldurur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Nisan 2020 Yazar Paylaş 18 Nisan 2020 Lehim teli ve havya kaliteli olacak. Yoksa saç baş yoldurur.Einhell havya dugmeli falan. Lehim teli ornegi alsam? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Nisan 2020 Paylaş 18 Nisan 2020 Soldex alabilirsin. 0.75mm yeterli senin için. Bir de bu havya ince işlere gelmez. Bununla kablo eki filan lehimle kaba işlere kullan. 40W kaliteli bir kalem havya al. İnce işlerde kalem havyayı kullan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan 2020 Yazar Paylaş 19 Nisan 2020 Soldex alabilirsin. 0.75mm yeterli senin için. Bir de bu havya ince işlere gelmez. Bununla kablo eki filan lehimle kaba işlere kullan. 40W kaliteli bir kalem havya al. İnce işlerde kalem havyayı kullan.O zaman havya tavsiyeside alayim Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Al bunun gibi birşey saha iyiside olabilir heryerde yap lehim işini😊Gazlı havya 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: O zaman havya tavsiyeside alayim İşte o konuda sınır yok. Bütçe önemli. Bana kalsa TS100 al derim 50-60 liralık bir kalem havya senin işlerin için yeterli hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Nisan 2020 Yazar Paylaş 19 Nisan 2020 Ben eniyisi Mehmet Cihat in makinasi gibi i havya yapayim [emoji16] Powerbankli. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 😀 Metin Akbal yazdı: Ben eniyisi Mehmet Cihat in makinasi gibi i havya yapayim Powerbankli. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Nisan 2020 Paylaş 19 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Elalem arabasina fis gauge display ekran yapar biz ayak alti aydinlatma, ayak ambiyans aydinlatma ve kapi kolu aydinlatma yapariz. Eldeki malzemeleri degerlendirmece yine. Lehim isini hala beceremiyorum benim malzemeler dandik sanirim. Simdilik malzemeleri hazirlama asamasi. Bende tam tersi, arabadaki ışık saçan herşeyi kapattım. Öndeki gündüz farını dahi elle kapatıp açmak istiyorum. Işıl ışıl havanın 25 derece olduğu bir öğle sıcağında , ben beyaz bir otomobilin gündüz farının çalışması yerine , klimasının çalışıp gerekli elektriğin burda harcanmasını istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2020 Yazar Paylaş 20 Nisan 2020 Bende tam tersi, arabadaki ışık saçan herşeyi kapattım. Öndeki gündüz farını dahi elle kapatıp açmak istiyorum. Işıl ışıl havanın 25 derece olduğu bir öğle sıcağında , ben beyaz bir otomobilin gündüz farının çalışması yerine , klimasının çalışıp gerekli elektriğin burda harcanmasını istiyorum. Estetik benim icin onemli. Gunduz farininda bir kac kaza atlattiktan sonra gerekliligine inaniyorum.Misal sen jantlari neden degistirdin ekonomik olacagi icin mi estetik olacagi icin mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Estetik benim icin onemli. Gunduz farininda bir kac kaza atlattiktan sonra gerekliligine inaniyorum. Misal sen jantlari neden degistirdin ekonomik olacagi icin mi estetik olacagi icin mi? Jantlar paslı, kapaklar çirkin ve aralarda pislik barındırıyor. Ağırlığı daha hafif olmasıda cabası. Alaşım janlar geldiğinden beri frenlerim ısınmıyor. Alaşım janta geçmemde bir çok sebeb var. hangi birini sayayımki. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Nisan 2020 Yazar Paylaş 20 Nisan 2020 Jantlar paslı, kapaklar çirkin ve aralarda pislik barındırıyor. Ağırlığı daha hafif olmasıda cabası. Alaşım janlar geldiğinden beri frenlerim ısınmıyor. Alaşım janta geçmemde bir çok sebeb var. hangi birini sayayımki. Iste birsuru sebep var ve hersey guc ekonomi tasarruf degil Ben estetik olmasini istiyorum, ekleyebildigim kadar donanim eklemeyi istiyorum vs vs. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Nisan 2020 Paylaş 20 Nisan 2020 Metin Akbal yazdı: Iste birsuru sebep var ve hersey guc ekonomi tasarruf degil Ben estetik olmasini istiyorum, ekleyebildigim kadar donanim eklemeyi istiyorum vs vs. Abi bende dijital klima uprade yapmak istiyorum. Sürekli klima tuşu ile uğraşıp ayar yapmak istemiyorum. 22 derece sabit kalsın tek derdim o . Yorum bağlantısı
Recommended Posts