İçeriğe Yönlendir

Neptün Mavi Opel Astra J

Metin Akbal

Recommended Posts

Sinan Akgöl

Bence gayet güzel bir extra. Göz yormayan bir işlem cidden çok beğendim. Bir de uygun olmayan renkte aydınlatma var nedir acaba? 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Bence gayet güzel bir extra. Göz yormayan bir işlem cidden çok beğendim. Bir de uygun olmayan renkte aydınlatma var nedir acaba? 
Cok tesekkurler. Uygun olmayan renkteki aydinlatmayi bi anlasam [emoji16] 3. stopta cakar vardi 10 cakar sonra sabit yanar belkide onu kastetti.
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

O olsa hadi diyeceğim yasal olmayan aydinlatma vs valla satir doldurmak için dolduruyorlar. Ama ledlere gerçekten bayildim 😂😁 gule gule kullanin kazasiz belasiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

@Metin Akbal abi maşallah az kusurlu ama çok başlıklı bir geçiş olmuş😊 bende yapacağım kedigözlerini eğer ayağımı yorganına göre uzatmayı öğrenebilirsem😊

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat

2 sene rahatlık cepte geçmiş olsun. bu arada ledlere bende bayıldım çok güzel olmuş maşallah diyelim Metin bey 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Alpay Sumer yazdı:

Cok şeeaapmayalim 😛

Benimde tshirt ihtiyacim var, Arabayada paspas lazim.Korkularimiz ortak 😵

Metin Akbal yazdı:

Ayağıma ayakkabı arıyorum istediğim gibi bir ayakkabı almadan alırsam hanım bana o spoileri giydirir :D

Bak bu kisim onemliydi unutulmasin.

Ben paspasi aldim😁

Fotolardan gordugum kadariyla sen ayakkabinla mutlusun 😁😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
O olsa hadi diyeceğim yasal olmayan aydinlatma vs valla satir doldurmak için dolduruyorlar. Ama ledlere gerçekten bayildim [emoji23][emoji16] gule gule kullanin kazasiz belasiz.

Cok tesekkurler eyvallah :)
[mention=76937]Metin Akbal[/mention] abi maşallah az kusurlu ama çok başlıklı bir geçiş olmuş[emoji4] bende yapacağım kedigözlerini eğer ayağımı yorganına göre uzatmayı öğrenebilirsem[emoji4]

Yorganlik bi durum yokki sanirim tek taraf icin 15 cm lik 3 cipli serit led yetiyor :) Onemli olan cami catlatmadan ayirmak.

2 sene rahatlık cepte geçmiş olsun. bu arada ledlere bende bayıldım çok güzel olmuş maşallah diyelim Metin bey 

Cok tesekkur ettim eyvallah :) Valla goz acip kapayana kadar gecmis 2 sene :)
Bak bu kisim onemliydi unutulmasin.
Ben paspasi aldim[emoji16]
Fotolardan gordugum kadariyla sen ayakkabinla mutlusun [emoji16][emoji16]
Cokomel daha onemli [emoji16]
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Metin Akbal yazdı:

Stop'larda niye led yok? Senkronizasyon yok şu an 4 lambada.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Dogrudur. Stoplarda led sikinti bence. Gunduz cok belli olmuyor buda buyum tehlike yaratir.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Metin Akbal yazdı:
Sani Gerşon yazdı:

Dogrudur. Stoplarda led sikinti bence. Gunduz cok belli olmuyor buda buyum tehlike yaratir.

Aliexpress'ten aldıklarım epilepsi hastasını krize sokabilirdi :)

Doğru ürünle karşılaşmamış olmanız muhtemel.

https://www.aliexpress.com/item/32300877921.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2dd83aac0By8d6&algo_pvid=f0d2666c-3096-4d14-9185-d53ce5d375d5&algo_expid=f0d2666c-3096-4d14-9185-d53ce5d375d5-5&btsid=642fbf54-0ff9-41a4-9d1d-89aa91389c79&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_55

Bunun çok daha ucuzları da mevcut. Mesela forumdan bir arkadaşımız şu üründen almıştı:

https://www.aliexpress.com/item/32716548394.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6db64c4dKNqTet

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Metin Akbal yazdı:
Sani Gerşon yazdı:

Bizimki T15

t15 için bakalım dilerseniz? Denemekten zarar gelmez. Yani gelir de, en fazla sigorta yakarız :)

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
t15 için bakalım dilerseniz? Denemekten zarar gelmez. Yani gelir de, en fazla sigorta yakarız [emoji4]
Elimi korkak alistirmam kirilan bizden degildir [emoji16] link bulunsun lazim olur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Ozyurek

Qaahqaide harici gündüz farı vardı, parklar da beyazdı. Bir şey yazmamışlar bunlara.
Reflektör sordu. Elime aldım Gösterdim, buna rağmen yok yazmış. [emoji23]

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Qaahqaide harici gündüz farı vardı, parklar da beyazdı. Bir şey yazmamışlar bunlara.
Reflektör sordu. Elime aldım Gösterdim, buna rağmen yok yazmış. [emoji23]
Eski arabada abi bak motor no burda o kagida birsey yazma dememe ragmen baktim yine motor no okunamiyor diye yazmis.
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Alpay Sumer yazdı:

Motor numarasini okuyabilen daha cikmadi😊

O motor numaralarını okunamayacak yerlere yazan tüm mühendisler ya kör olmuş yada ölmüş zaten😆

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Arif Aykın yazdı:

O motor numaralarını okunamayacak yerlere yazan tüm mühendisler ya kör olmuş yada ölmüş zaten😆

Yan koltukta paspas kismina yangin tupunu ve ilkyardim setini biraktim bak burda diye de tembihledim ama  arabada eksik diye yazdilar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Alpay Sumer yazdı:

Yan koltukta paspas kismina yangin tupunu ve ilkyardim setini biraktim bak burda diye de tembihledim ama  arabada eksik diye yazdilar.

Acaba bunların ok dedikleri yok gerçekten, yok dedikleri mi var arabada biz nasıl arabalara biniyoruz😆😆

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Önder Özcan
Metin Akbal yazdı:
Önder Özcan yazdı:
Merhaba araç satılık mı acaba?

Teklifin nedir?

Satma :)  

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...