Metin Akbal 17 Şubat 2019 Yazar Paylaş 17 Şubat 2019 Agir bakim apagir bakim cok agir bakim yaklasiyor. Yavastan malzemeleri topluyorum. Yazin triger devirdaim arka amortisorler ve balatalarim degisecek. Yillik yag bakimi da yapilacak. Internette parca bakinirken KN kutu ici filtre ve temizlik seti 325 liraya denk geldi. Omer Turksanli nin tanidigi cikinca satici sagolsun 250 ye birakti. Normal hava filtremiz 70 lira. Bu sekilde daha ekonomik olacak. 10 bin km kullanilmis filtremi taktim. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Şubat 2019 Paylaş 17 Şubat 2019 On 17.02.2019 at 16:03, Metin Akbal yazdı: Agir bakim apagir bakim... Bende metin akbal in tanidigiyim desem bana kaca gelir😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Şubat 2019 Yazar Paylaş 17 Şubat 2019 Bende metin akbal in tanidigiyim desem bana kaca gelir[emoji16]Çay bitti agam yoksa Şakire çay verirdik [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan 2019 Yazar Paylaş 3 Nisan 2019 Havalar isinmaya basladi. Yazliklara gectim. Silecek supurgelerini yeniledim. Gecmeden once de konusunu actigim balata degisimini de gerceklestirdik. Konusu: https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/299042-opel-astra-j-balataları-değiştirdim-kendin-yap-diy/?page=2&tab=comments#comment-3381933 Arabayi evin otoparkina aldim. Yazlik jant lastikleri Billbery ile guzelce temizledim Ozlemisim valla goruntu hemen degisiyor [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Nisan 2019 Paylaş 3 Nisan 2019 16 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Jant temizleyiciden ötürü bea Ciddi olamazsin 😛 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan 2019 Yazar Paylaş 3 Nisan 2019 Valla cok ciddiyim [emoji14] Janttaki balata tozlari kizartmadi bilberry nin kendisi kan kusuyor [emoji16] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Nisan 2019 Paylaş 3 Nisan 2019 32 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Valla cok ciddiyim Janttaki balata tozlari kizartmadi bilberry nin kendisi kan kusuyor Normalde tozlar kizartmali😊 urun kirmzi ki is yapiyor sanilsin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Neydi bu jant temizleyici.. Profesyonel bir ürün galiba, bazı videolarda da görüyorum.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Nisan 2019 Yazar Paylaş 4 Nisan 2019 Neydi bu jant temizleyici.. Profesyonel bir ürün galiba, bazı videolarda da görüyorum..Valet Pro Billberry abi. Turtle Wax inki cok kotu kokuyor Billbery yumusatici gibi kokuyor Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 4 Nisan 2019 Paylaş 4 Nisan 2019 Bu araba kesinlikle spoyler hak ediyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Nisan 2019 Yazar Paylaş 5 Nisan 2019 10 saat önce, Murat Atagenç yazdı: Bu araba kesinlikle spoyler hak ediyor. Ayağıma ayakkabı arıyorum istediğim gibi bir ayakkabı almadan alırsam hanım bana o spoileri giydirir Spoiler üst kısma taşıyor ya o yüzden çok hoşuma gitmiyor, tavanla aynı hizada olup biraz geriye gidenler olsa olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 8 saat önce, Metin Akbal yazdı: Ayağıma ayakkabı arıyorum istediğim gibi bir ayakkabı almadan alırsam hanım bana o spoileri giydirir Cok şeeaapmayalim 😛 Benimde tshirt ihtiyacim var, Arabayada paspas lazim.Korkularimiz ortak 😵 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Nisan 2019 Yazar Paylaş 5 Nisan 2019 Cok şeeaapmayalim [emoji14] Benimde tshirt ihtiyacim var, Arabayada paspas lazim.Korkularimiz ortak [emoji43] Paspas onemli [emoji23] Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Nisan 2019 Paylaş 5 Nisan 2019 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Paspas onemli Kafamda paralanmasi an meselesi 🙃 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Eylül 2019 Yazar Paylaş 15 Eylül 2019 Coktan guncellemedik. J kasanin anahtar problemi var. Butonlar kopuyor gocuyor iceri. Ali dayidan uyumlu farkli bir kap aldik. K kasaninkini takiyorlardi ama ben onu begenmiyordum bu cok iyi oldu. Belirsizlik belli olunca ani bir kararla Ankara ya gitme karari aldik. Sabah 5 te yola cikacaktim. Temiz temiz gitmek icin gece 11 de arabayi yikadim. 75 bin km olunca agir bakim icin Ankara da Vag profesoru Necati ustaya gittik. Triger degisti. Devirdaim degistirecektim ama sagolsun ustam devirdaime gerek olmadigini, bizim aracin devirdaiminin V kayisina bagli oldugunu, bozulana sizdirana kadar kullanmami soyleyince sevindirik oldum beni 500 600 liradan kurtardi sagolsun Yillik bakim yapildi. Kulbutor kapak kisminda hafif terleme vardi ustam kapagi cikardi contayi da hizlica cekerek cikardi bakti ki kopmadi degismesine gerek olmadigina karar verdi. Sivi conta ile destekleyerek kapagi kapatti. Sol arka amortisorde sizinti vardi sifirinin tanesi GM marka 400 500 lira idi. Amortisorleri 2 yillik orijinal cikma bulduk sag sol takim degistirdik. Motor suyu seviyesi azalmisti. Bariz bir kacak yoktu ama azalmisti. Cok hafif kacak vardi. Uzun suren bekleme sonrasi mars problemi yasiyorduk. Regulator tamir takimi almistim calisma problemi diyaframdan kaynakli oldugunu dusunuyordum. Lpg regulator flansinin hortum baglantisindan oksitlenmeyi gorduk. Regulatoru de soktuk. Diyaframda catlaklar vardi. Diyaframi degistirdik. Regulatorun kendi su flanslari plastikti. Tamir takimi ile gelen metal olanlarla degistirdik. Metal olanlar biraz ince oldugundan hortumlar sizdirma yapti. Yeni kelepce takarak sorunu hallettik. Bu arada lpg ye kuru yakit derler ya. Yalan. Regulatorun icinde yag vardi 😂 Regulatorun icindeki yagda temizlendi. Ben Necati usta Halit beybisi Is bitti artik donuse haziriz. Gelelim kalem kalem harcamalar Mobil ESP 5W 30 4.5 litre yag 180 lira (159+21 lira onceden alindi) GM yag filtresi 30 lira MANN karbonlu polen filtre 30 lira GM cikma amortisor takim 190 lira Dayco triger seti 500 lira BRC regulator ic tamir takimi 120 lira Iscilik 450 lira 820 km yol 175 lira 8 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Eylül 2019 Yazar Paylaş 15 Eylül 2019 Ekleme: Kulbutor kapak sokulunce motorun tertemiz oldugunu gorduk. Balciklasma vs yoktu. Motorda kalan yagda akiskanligini koruyordu. Tum bakimlarimiz hem servis kapsaminda hemde disarida hep 15 bin km de yapildi. O yuzden bazi arkadaslar 7 8 bin km de degiserek bosuna paranizi yeni yaglara dokmeyin Bu arada Servet abinin haberi olmasin dun bu dukkanda Passat tabela okuma sistemi vs yapildi. Detaylari eklemiyorum hatta kendini de etiketlemiyorum ki kulaklarim cinlamasin 😂 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 7-8 binde yag degisimi denmis, kulaklarimda cinlama bildirimi geldi 😌 Cillop gibi anahtar yapmissin. Ona Asili olan su cirkin anahtarlari cikar yaa😠 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Internette parca bakinirken KN kutu ici filtre ve temizlik seti 325 liraya denk geldi. Omer Turksanli nin tanidigi cikinca satici sagolsun 250 ye birakti. Normal hava filtremiz 70 lira. Bu sekilde daha ekonomik olacak. 10 bin km kullanilmis filtremi taktim. Satıcının telefonunu alsam mondeoya kn 33-5000 kutu içi filtre ve temizleme seti düşünüyorum bir şansımı deneyeyim. 15 Eylül 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Eylül 2019 Yazar Paylaş 16 Eylül 2019 7-8 binde yag degisimi denmis, kulaklarimda cinlama bildirimi geldi [emoji18] Cillop gibi anahtar yapmissin. Ona Asili olan su cirkin anahtarlari cikar yaa[emoji34]Selamimin ulasmasi kisa surmus [emoji16]Arabaya takili olanlar dukkanin anahtari karismamasi lazim Satıcının telefonunu alsam mondeoya kn 33-5000 kutu içi filtre ve temizleme seti düşünüyorum bir şansımı deneyeyim.Satici derken ben sahibinden 2. el aldim 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2019 Yazar Paylaş 7 Ekim 2019 Bugun gunlerden muayene.Persembe gunu egzoz muayenemizi yaptirdik 65 lira.Randevumuzu aldik ve muayene istasyonunda yerimizi aldik. Siramizi giris yaptik 279.66 lirayi odedik.Araci teslim ettik ve beklemeye basladik.Sonuc:2 sene rahatiz insallah. Bu arada lastikle alakali birsey soran olmadi. Herhalde aracin uygun ebatlarini istasyon biliyor. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 fren lambalari sayisi cok fazla nedir yaa 😁 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ekim 2019 Yazar Paylaş 7 Ekim 2019 Bu arada memlekete gelince yaptigim yol azalir diyordum memlekete geldigimde ilk muayene oldu 2 senede 27 bini gecmisiz. fren lambalari sayisi cok fazla nedir yaa [emoji16]Kedigozlerde led var 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts