Lokman Ceritlioğlu 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Var öndeki iki ehtiyar ı götürüyorum. Biri dağa biri bağa gidiyor gözkulak olmayınca. Tın tın geldik 4. Vitesten yukarı çıkamadım...ancak kendini kandırırsın, emmide video olması lazım seni itelerken Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 ancak kendini kandırırsın, emmide video olması lazım seni itelerkenEmmi de kamera mı vardi da video çeksin.. her tarafı tırt Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Ehtiyarların arkasından yetişmeye çabalıyom demez de.[emoji16] Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Emmi de kamera mı vardi da video çeksin.. her tarafı tırt delilleri ona verdim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 6 ileri bir geri yawrum. Sen sus. Büyükler konuşurken lafa girilmez. Kulaklarından tavana asarım seni. güneş gitti 8 ay bekle sen Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 Emmi de kamera mı vardi da video çeksin.. her tarafı tırtEn önde giden ne çekecek len. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 En önde giden ne çekecek len. Karar ver önden mi gittin benim arkamdan mı geldin.Hafıza da gidiyor sende. Acilen nisanı terket... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 Karar ver önden mi gittin benim arkamdan mı geldin. Hafıza da gidiyor sende. Acilen nisanı terket... Hep öndeydim... Bir kaç defa da dönüp aradım seni... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hep öndeydim... Bir kaç defa da dönüp aradım seni... Bir defa geldin dönüp.Sonrasında arkadan geldin hep. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hep öndeydim... Bir kaç defa da dönüp aradım seni... bana böyle cevap verseler insan içine çıkamazdım 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Şahidim hep öndeydi arkandan ben itiyordum az hızlı gitsin diye Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 bana böyle cevap verseler insan içine çıkamazdımSürat felakettir .Kurallara saygılıyım. Saygısız bunlar... Şahidim hep öndeydi arkandan ben itiyordum az hızlı gitsin diyeBen de en arkadan hepinizi ittiriyordum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Tabi cnm tabi 30 yazan viraj tabelasını görünce 90 ile girmek pek keyifli Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Tabi cnm tabi 30 yazan viraj tabelasını görünce 90 ile girmek pek keyifli 120 ile dene bir de.... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Onuda yaparım ama emmi çatlar giremez diye Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Yalan haram. Dönüşte Mükremin abi ,Serkan abi , Kemal abi ve ben arka tarafı bekledik en aşağı on dakika. Beklenenler sırayla emmi,Lokman abi,Ertan abiydi. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Emmi fotoğraf çekiyor, Lokman abide wakkası bekliyordur, tırt mondeoyu yani 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Şarj dinamosu akü ışığını yakınca ister istemez iki defa durdum. Hepi topu o. Bu ehtiyarlar hep böyle işte... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Emmi fotoğraf çekiyor, Lokman abide wakkası bekliyordur, tırt mondeoyu yani Senin nasıl araba sürdüğünü çok merak ediyorum abi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Senin nasıl araba sürdüğünü çok merak ediyorum abi.Etme....Emmi ile bunun sürdüğü arabaya binme.... Ben den abi tavsiyesi... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Senin nasıl araba sürdüğünü çok merak ediyorum abi.Need for speed varya, veya tokyo drift. Hah onları al aynı anda izle, peşine harem Gebze minibüsüne bin, tuzlada inip ticari taksiye havalimanına yetiştir de. Tüm bunları bir kişinin aynı anda yaptığını düşün.. Nooldu rengin attı 8 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Need for speed varya, veya tokyo drift. Hah onları al aynı anda izle, peşine harem Gebze minibüsüne bin, tuzlada inip ticari taksiye havalimanına yetiştir de. Tüm bunları bir kişinin aynı anda yaptığını düşün.. Nooldu rengin attı Ben tırsmam da merak sadece.Motora binen adam arabadan korkar mı bea 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Ben tırsmam da merak sadece.Motora binen adam arabadan korkar mı bea Fatih ESP si olmayan arabayla İstanbul trafiğinde ESP ışığı yaktıran gördün mü? Araba artık dile geldi, nooolur daha zorlama noolur dedi kulağımla duydum.. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts