Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2016 Yazar Paylaş 29 Eylül 2016 9 litre ne ya. Delik mi depon... Otomatik kardeşim... Milyon defa debriyaj basıp, milyon defa vitesle oynamıyoz biz... Bizim için çalışıyor motor.. Yaksın biraz.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 9 litre ne ya. Delik mi depon... geri dönüp arkada kalanı aramaktan yakıyor tabii.. arkadaki yetişemeyince.... 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Otomatik kardeşim... Bilyon defa debriyaj basıp, milyon defa vitesle oynamıyoz biz... Bizim için çalışıyor motor.. Yaksın biraz.. geri dönüp arkada kalanı aramaktan yakıyor tabii.. arkadaki yetişemeyince.... 2.0 candır. Yakıta az ödeyecez diye 200 km de bir durup aygaz aramıyoz , stepne yerinde duruyor, sızdırmazlık mış falanmış filanmış yok. Emmi; debriyaj neydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2016 Yazar Paylaş 29 Eylül 2016 geri dönüp arkada kalanı aramaktan yakıyor tabii.. arkadaki yetişemeyince....Hahaha. Gol bu. Evet Ertan. Ne dicen. ? 2.0 candır. Yakıta az ödeyecez diye 200 km de bir durup aygaz aramıyoz , stepne yerinde duruyor, sızdırmazlık mış falanmış filanmış yok. Emmi; debriyaj neydi? Bilmem. Gereksiz bi pedal galiba. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 2.0 candır. Yakıta az ödeyecez diye 200 km de bir durup aygaz aramıyoz , stepne yerinde duruyor, sızdırmazlık mış falanmış filanmış yok. Emmi; debriyaj neydi? fabrikada boyahaneye gidebilsin diye bi kol konmuş.. unutulup satışa gitmiş 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 geri dönüp arkada kalanı aramaktan yakıyor tabii.. arkadaki yetişemeyince.... Kayseride 2 km.de bir bekliyorduk bozkırı 3 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Nevşehir kısa mesafe 9 litre Uzun yol 120-130 km hız 6-6.5 litre Abi yumurtalı kullanımda daha az yakar o zaman Bu arabaya göre gayet iyi tüketim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2016 Yazar Paylaş 29 Eylül 2016 Abi yumurtalı kullanımda daha az yakar o zaman Bu arabaya göre gayet iyi tüketim.İllaki ama deneyemedim öyle bir tarz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Eylül 2016 Paylaş 29 Eylül 2016 Kayseride 2 km.de bir bekliyorduk bozkırıHe valla şahidim 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Otomatik kardeşim... Milyon defa debriyaj basıp, milyon defa vitesle oynamıyoz biz... Bizim için çalışıyor motor.. Yaksın biraz..Avut kendini. geri dönüp arkada kalanı aramaktan yakıyor tabii.. arkadaki yetişemeyince....Sen hele köprüyü bir geç te görüşelim. Hahaha. Gol bu. Evet Ertan. Ne dicen. ? Bilmem. Gereksiz bi pedal galiba. Gol falan değil. Avutma kendini. Arabanın çirkinliğini debriyaj pedalı yok diye görmezden mi gelecez. Çirkin ve deposu delik bir araban var . Jatco bile bu kadar yakmıyordu... depoyu kontrol ettir bir sap saman delmiş olmasın depoyuKayseride 2 km.de bir bekliyorduk bozkırıSen bozkır a düşersin ben sana sorarım ehtiyar. Sizin yüzünüzden arabayı 5 viteste kullandım. Hala bana çamur atıyon.He valla şahidimBir sen eksiktin. Seni kim çizdi la buraya. Sen de gelmişsin tamam olmuş. Başganınız nerde onu da getirin...Başkasının arabası ile hava atma sen... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Mazda ile yollarda seni beklemekten helak oldum Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Mazda ile yollarda seni beklemekten helak oldumEmminin tepesinde ne geziyordun...... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Emminin tepesinde ne geziyordun......Çirkin arabası gidemiyor, arkadan kaktırıveriyordum virajlarda Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Çirkin arabası gidemiyor, arkadan kaktırıveriyordum virajlardaSahibinin teker seslerinden ve bu gagtırmalardan haberi yoktur eminim.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 (düzenlendi) Kayseride 2 km.de bir bekliyorduk bozkırı Demeyeydin iyiydi. Beni bekliyordu o! 1,3 Puntoyla tırmalayanları düşünen yok! Millet basıp gidiyor.....Allahtan bozkır yiğidi vardı da.... 30 Eylül 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Ne var la wakkas benden söz ederken 2 defa düşüneceksin almışın eline bi çubuk bi ileri bi geri 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 Ne var la wakkas benden söz ederken 2 defa düşüneceksin almışın eline bi çubuk bi ileri bi geri6 ileri bir geri yawrum. Sen sus. Büyükler konuşurken lafa girilmez. Kulaklarından tavana asarım seni. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Eylül 2016 Yazar Paylaş 30 Eylül 2016 Çirkin arabası gidemiyor, arkadan kaktırıveriyordum virajlarda hoop hoop... Gol falan değil. Avutma kendini. Arabanın çirkinliğini debriyaj pedalı yok diye görmezden mi gelecez. Çirkin ve deposu delik bir araban var . Jatco bile bu kadar yakmıyordu... La Bi Git. Eksik şanzımanlı arabanla bır bır bır edip duruyon... Paşalar gibi 6 ileri otomatik şanzımanım var.. Dikkatini çekerim.. otomatik 6 ileri... 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 hoop hoop... La Bi Git. Eksik şanzımanlı arabanla bır bır bır edip duruyon... Paşalar gibi 6 ileri otomatik şanzımanım var.. Dikkatini çekerim.. otomatik 6 ileri... 6 ilerisi olmayanlara söyle sen onu.İsterse 50 tane ileri olsun. Çirkin arabana güzel mi diyecez. Gözlüğün yok muydu gözünde bunu alırken. Ne zevk varmış sende de... 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 (düzenlendi) Demeyeydin iyiydi. Beni bekliyordu o! 1,3 Puntoyla tırmalayanları düşünen yok! Millet basıp gidiyor.....Allahtan bozkır yiğidi vardı da.... abi dönüşte oldu problem, tırt mondeosu ile hava atmaya kalkıyor bide arkasını toplamaktan sizden koptuk 30 Eylül 2016 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 30 Eylül 2016 Paylaş 30 Eylül 2016 (düzenlendi) 30 Eylül 2016 tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 abi dönüşte oldu problem, tırt mondeosu ile hava atmaya kalkıyor bide arkasını toplamaktan sizden koptukBu resimdeki detay nedir Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 En arkadasın işte detay mı varVar öndeki iki ehtiyar ı götürüyorum. Biri dağa biri bağa gidiyor gözkulak olmayınca. Tın tın geldik 4. Vitesten yukarı çıkamadım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts