Önder Özcan 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 fotoğrafı düdüklü tencere ile çekmiş Alın lem. Bu sefer de düdüklü tencere fotoğrafı çekmiş. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Alın lem. Tavana avize mi taktın. Taşlı..... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2016 Paylaş 31 Mayıs 2016 Ellerinize sağlık, ışıl ışıl maşallah. Ön parklar 10V sanırım, aliexpresste 12V olanları da var. Neden 10V leri seçtiniz Mehmet Bey. Bir de Focus 3 için; park ve dikiz ayna altına olur mu acaba bu modeller? T10 soket tipi. tüm ampüller 12V olarak üretilir Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan Mehmet Abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Tavana avize mi taktın. Taşlı..... Yok bunu gözümüze sokmak için gece modunda çektim Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan Mehmet Abi. Hocam sağol 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 İçi bu kadar aydınlık araba hiç bize göre değil 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 İçi bu kadar aydınlık araba hiç bize göre değil Normali bu Sami.. Olması gerektiği kadar yani 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Farlar hâlâ halojen. Emmide performans kaybı başlamış 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Farlar hâlâ halojen. Emmide performans kaybı başlamışHenüz erken.Led deneyeceğim. [emoji87] Abi hayırlı olsun iki tarafa da Güle güle kullanın Bu arada kaç metre led var bunda iyi aydınlatma olmuş Hile yaptım Erkan. Gece modu açtım. Ellerinize sağlık, ışıl ışıl maşallah. Ön parklar 10V sanırım, aliexpresste 12V olanları da var. Neden 10V leri seçtiniz Mehmet Bey. Bir de Focus 3 için; park ve dikiz ayna altına olur mu acaba bu modeller? 8 smd ledli küçük bir led ampul. Watını bilmiyorum.Hepsi 12 volt Selçuk bey. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Farlar hâlâ halojen. Emmide performans kaybı başlamış suv bu.... çamurda balastsız kalasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 suv bu.... çamurda balastsız kalasınHatta kırılsın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 suv bu.... çamurda balastsız kalasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 bu kaşkayla cix3 ü bağlasak kim kimi sürükler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2016 Paylaş 1 Haziran 2016 Kaşkay şaşesi neyden mamul? Kopunca sıkıntı olmasın? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2016 Yazar Paylaş 1 Haziran 2016 Kaşkay şaşesi neyden mamul? Kopunca sıkıntı olmasın?Hiç güleceğim yoktu. [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Qashqai'de follow me home varmış. Tesadüfen öğrendim. Kontak kapalı iken sellektör kolu çekilince 20 saniye falan kısa farlar yanıyor. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Qashqai'de follow me home varmış. Tesadüfen öğrendim. Kontak kapalı iken sellektör kolu çekilince 20 saniye falan kısa farlar yanıyor. Emmi,muhtemelen tek taraflı parkta vardır o zaman, kontak çıktıktan sonra parkı aç sinyal kolunu hangi tarafa çeksen sadece o tarafın parklarını yakar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Emmi,muhtemelen tek taraflı parkta vardır o zaman, kontak çıktıktan sonra parkı aç sinyal kolunu hangi tarafa çeksen sadece o tarafın parklarını yakar Hımm. Deneyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Emmi,muhtemelen tek taraflı parkta vardır o zaman, kontak çıktıktan sonra parkı aç sinyal kolunu hangi tarafa çeksen sadece o tarafın parklarını yakar Fransız ve Japon grupta yok o. Almanlar da var. Hımm. Deneyeyim. Emmi tek tuşla cam açıp kapama var mı tüm kapılar da.? Yeni kasaların da yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Emmi tek tuşla cam açıp kapama var mı tüm kapılar da.? Yeni kasaların da yok. Yok komutan. Sadece sürücü kapısında var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Ne mantığı olabilir acaba?Tasarruf bence. Basit bir yazılımla yapılacak şey aslında. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Tasarruf bence. Basit bir yazılımla yapılacak şey aslında. Yeni kasada çift Kademe değil düğmeler. Sadece yazılım ile olmayabilir emmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts