Mehmet Ozyurek 5 Haziran 2016 Yazar Paylaş 5 Haziran 2016 Yeni kasada çift Kademe değil düğmeler. Sadece yazılım ile olmayabilir emmiBenimkinde sadece sürücü düğmesi çift kademe. Bir akım koruma modülü ve iki kademeli düğme lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Benimkinde sadece sürücü düğmesi çift kademe. Bir akım koruma modülü ve iki kademeli düğme lazım. Düğmeleri orijinal bulmak mümkün değil o zaman. Başka markanın düğmeleri kullanılacak. O da uyar mı bilemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Kumanda ile tüm camları kaldırma var mı? yoksa en azından modül olarak o takılmalı. Neyse ki benim kamyonda 4 cam da tek dokunuşlu Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Kumanda ile tüm camları kaldırma var mı? yoksa en azından modül olarak o takılmalı. Neyse ki benim kamyonda 4 cam da tek dokunuşlu Bildiğim kadarı ile o da yok. Dokunmamak olmayan camlarda kumanda dan kaldırma olmuyor çoğunlukla Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 Düğmeleri orijinal bulmak mümkün değil o zaman. Başka markanın düğmeleri kullanılacak. O da uyar mı bilemedim.Uğraşmam Kumanda ile tüm camları kaldırma var mı? yoksa en azından modül olarak o takılmalı. Neyse ki benim kamyonda 4 cam da tek dokunuşlu Şu ana kadar ihtiyaç hissetmedim Bildiğim kadarı ile o da yok. Dokunmamak olmayan camlarda kumanda dan kaldırma olmuyor çoğunluklaÖzel bir modül ile yapılabiliyor. Ancak gerek görmüyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 (düzenlendi) yolcuya güven olmaz demiş caponLandda sürücülere güvendi de ne oldu. Ramazan gecesi kurtarıcı üstünde sahur 6 Haziran 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Özel bir modül ile yapılabiliyor. Ancak gerek görmüyorum. Modülle oluyor biliyorum. Orjinalde yok demek istedim. Landda sürücülere güvendi de ne oldu. Ramazan gecesi kurtarıcı üstünde sahur Nassı yani? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Qashqai'de follow me home varmış. Tesadüfen öğrendim. Kontak kapalı iken sellektör kolu çekilince 20 saniye falan kısa farlar yanıyor. Benim 99 mondeoda da var ,tek tarafli park da var[emoji41] [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Landda sürücülere güvendi de ne oldu. Ramazan gecesi kurtarıcı üstünde sahur Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Tasarruf bence. Basit bir yazılımla yapılacak şey aslında. Yazılımla olmuyor Abi, benimkinde de yok Mazda forumda çok uğraştılar randuman alamadılar. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Qashqai'de follow me home varmış. Tesadüfen öğrendim. Kontak kapalı iken sellektör kolu çekilince 20 saniye falan kısa farlar yanıyor. Emmi, bi kaç kere selektör atarsan follow me'nin süresi uzar 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 Yazılımla olmuyor Abi, benimkinde de yok Mazda forumda çok uğraştılar randuman alamadılar. Yanlış anlatmışım... Bir modül ve bir yazılım.. Modül şart.. Benim 99 mondeoda da var ,tek tarafli park da var[emoji41] [emoji41] Ben hiç dikkat etmemiştim... Emmi, bi kaç kere selektör atarsan follow me'nin süresi uzar Yeterince uzun zaten... Kısaltamıyor muyuz.. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Yanlış anlatmışım... Bir modül ve bir yazılım.. Modül şart.. Modülle de yapamadılar Abi. Ama sen ve Servet Abi belki çözersiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Haziran 2016 Yazar Paylaş 6 Haziran 2016 Modülle de yapamadılar Abi. Ama sen ve Servet Abi belki çözersiniz Modülle yapamayacak bir şey yok.. Ben 99 mondeoya takmıştım... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Haziran 2016 Paylaş 6 Haziran 2016 Yeterince uzun zaten... Kısaltamıyor muyuz.. Yok abi, 30 - 45 - 60sn diye gidiyor olmalı. Megane'da 120sn'ye kadar uzatabiliyordum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2016 Paylaş 7 Haziran 2016 Cam açma olayı 91 Mazda'da sadece söför tarafındaydı. Düğmeye basarak cam inerdi, bir kademe çekersen bıraaktığın yerde durur, iki kademe çekersen cam tamamen kapanırdı. 99 Mazda'da değişmedi. Japonlar üretim sistemlerini değiştirmeyerek maliyeti düşürüyorlar. Bu bir neden olabilir. İkincisi ise otomatik kapanan camlara sonradan birçok kaza olması nedeniyle engel algılayacısı geldi parmakların sıkışmasını önlemek için. Tabi b uda bir maliyet demek. Tek tuşla kapanma olayını koymazsan kapanma engelleyicisi maliyetinden de kurtuluruz anlayışı olabilir. Tabi bir de hala açıklanamayan aydınlatmasız cam tuşları var. Ben bile Japonları bu konuda savunamayacağım:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 Dağ taş gezmeyecekmi gaşkay??Kayısılar oluyor. Az kaldı. Mondeo ile gidemediğim her bağıma gideceğim. Sorun ne biliyor musun. Sorun arabanın kirlenmesi. Yıkamak zulüm. Tavana boyum yetişmiyor. 12 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 suv yıkanmaz.. yağmurdan yağmura... 6 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Kayısılar oluyor. Az kaldı. Mondeo ile gidemediğim her bağıma gideceğim. Sorun ne biliyor musun. Sorun arabanın kirlenmesi. Yıkamak zulüm. Tavana boyum yetişmiyor. Temiz 4*4 u neyleyim ,hep kirli dursun ki 'adam daglari aşmiş beyler dağilin' desinler 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 suv yıkanmaz.. yağmurdan yağmura...Onun için önce gebze ziyareti lazım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 suv yıkanmaz.. yağmurdan yağmura... Siyah lem... Temiz 4*4 u neyleyim ,hep kirli dursun ki 'adam daglari aşmiş beyler dağilin' desinler Ramazan bi geçsin... Onun için önce gebze ziyareti lazım Geliriz be.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts