Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Peynir den kasıt Paynır sa olur herıldıngıldak sanırsam.. Anlamam bu işlerden. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Valla emmi nin ahı ile marş motoru falan gitti, cam tavanı görünen fotoğraflar çok atma abi, malum ismi değişik Capon un sunroof u da yok, cam tavan falan çatlar [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Maşallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Buzdolabı var ankaraya götürülecek kaça götürürsün abi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Valla emmi nin ahı ile marş motoru falan gitti, cam tavanı görünen fotoğraflar çok atma abi, malum ismi değişik Capon un sunroof u da yok, cam tavan falan çatlar [emoji14] acenta düşünsün Buzdolabı var ankaraya götürülecek kaça götürürsün abi? tek ufak parça çalışmnıoz.. komple mutfak olsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 acenta düşünsün tek ufak parça çalışmnıoz.. komple mutfak olsa Yine bana patladı. [emoji15] 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Yüke, güce ve konfora tepki olarak bu arabayı yapmışlar bence.. Güle güle kullan abi.. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Hayırlı olsun Çağlar abi. sahibini lord yapan ford bu olsa gerek. paşalar gibi gez dolaş valla, geniş geniş, ohh miss. maşallah. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 2 numara gelişi yaklaştıkça neden kacirdin bu arabaları diyorum kendi kendime ama benim gözüm Sefa beyin araçta ( maşallah nazar değmesin) arka 5 koltukta da isofix var mı acaba? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Hayırlı uğurlu olsun inşallah Çağlar abi. Ankara hipodrom yaz şenliğine geldiğinde s-max vardı sende galiba. Kaç yıl geçmiş vay be. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Hayırlı , uğurlu olsun abi.. bu aracı da elinden alırlar senin biraz keyfini sür şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 2 numara gelişi yaklaştıkça neden kacirdin bu arabaları diyorum kendi kendime ama benim gözüm Sefa beyin araçta ( maşallah nazar değmesin) arka 5 koltukta da isofix var mı acaba? 3lü koltuk larda sağda ve solda var. en arkadakilerde isofix yok Hayırlı uğurlu olsun inşallah Çağlar abi. Ankara hipodrom yaz şenliğine geldiğinde s-max vardı sende galiba. Kaç yıl geçmiş vay be. vardı aynı renk cam tavansızı. bayağı uzun yol yaptım onunla. eşya falan taşıdım.. starken de yeniden alırım lsitesine yazmıştım Hayırlı , uğurlu olsun abi.. bu aracı da elinden alırlar senin biraz keyfini sür şimdi hafta 1 / istekli 3 oldu... satsan bulamazsın, satmasan isterler. Bu segment böyledir 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Vesile ile sağ arka bilyanın da ömrünün sounua geldiğini ince uğraşılar ile tespit ettik. Bilyalar dağılmadan önce bazen sinyal vermeye başlar. Aniden tek günde uğuldamadan Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 S-Max kategorisi açılma talebimi büyükler uygun görürler mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 S-Max kategorisi açılma talebimi büyükler uygun görürler mi acaba? koltuk sayısından bakacak olursak 3 smax .. 5 araba demek Mercedes ve VW forumlarıyla görüşüyorum, onlardan birine açılacak s-max kategorisi. Ford sayılmadığından burada açılmasının anlamı yok 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Vesile ile sağ arka bilyanın da ömrünün sounua geldiğini ince uğraşılar ile tespit ettik. Bilyalar dağılmadan önce bazen sinyal vermeye başlar. Aniden tek günde uğuldamadan Teklifim geçerli, bir vekalete bakar. Anahtarı bende nasıl olsa hâlâ, sessizce otoparktan çeker alırım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 efe nin yatağının yanına park ettim.. kilo al da gel ama.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 yanında da söyle bi ara.. metropol köpeee o 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts