Çağlar Bayur 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Hayırlı olsun. ..ne öyle kaşkayimi alınır. ..smax dururken... niğde gazoznu açık buldu içti ses etme... 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Vesile olsun diye yazıyorum: Mekaniğin cilvesidr, ekspertiz de yapsan,bakım da yapsan ilgisiz alakasız parça denk gelebilir. Bozulabilir. Tükkana kadar geldi... son 1 mt. devamı yokmuş.. şarj kesti.. zaten hırıltı başlamıştı, şarj lambsını da yaktı ve Lİfte aldık... Daha 1 mt si daha yokmuş .. kontörü bitmiş Dinamo kafası bilya dağıtmış, kömürler zaten açılınca değişmesse olmaz.. dinamo revizyona girdik. Bu da yol bilgisayarında kalan menzilin durumu. 400 km önce , 400 km mezilin var diyen yazı... şlimdi de 200 falan giersin diyor. menzildir değişir aklınızda bulunsun 6 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Aynen mekaniğin cilvesi... nazarlik diyelim biz buna Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Kömürü bitmiş. Olur öyle. Yağına suyuna kömürüne bakcan, bas gitsin bas dursun olmaz 4 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 smax i ne yapacan diyen adama bak, küfür eder gibi smax almış hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. cantlar çizik almam bunu:D Maşallah 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 smax i ne yapacan diyen adama bak, küfür eder gibi smax almış hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. cantlar çizik almam bunu:D Maşallah gençmiyiz senin gibi 48 saat dışarlarda kamping felan.... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Vesile olsun diye yazıyorum: Mekaniğin cilvesidr, ekspertiz de yapsan,bakım da yapsan ilgisiz alakasız parça denk gelebilir. Bozulabilir. Tükkana kadar geldi... son 1 mt. devamı yokmuş.. şarj kesti.. zaten hırıltı başlamıştı, şarj lambsını da yaktı ve Lİfte aldık... Daha 1 mt si daha yokmuş .. kontörü bitmiş Dinamo kafası bilya dağıtmış, kömürler zaten açılınca değişmesse olmaz.. dinamo revizyona girdik. Aahım var. Getir smaxı kurtul. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Lokman abi, sen de s-max'len artık. Bu forumda en çok sana yakışır Sefa artık 2 teker ön planda, ihtiyarlayınca ancak 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2016 Aahım var. Getir smaxı kurtul. [emoji23] toker e vekalet yolla, sen sonra konsere git. O hallediyo. Ben öyle yaptım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 bu teknikte doğru, beni durduran sürekli başka masraflar çıkması ve 2. eli istememem, kısaca iş zor birde şu var, ek masraflar (ev gibi) bunlar olmasa mesela 99-2008, 9 senede ben zaten sıfır 318i bmw alırım, buda beni durduruyor, yavaş yavaş değil şak diye son modele geçerim ve 10 sene ardıma bakmam, benim teknikte böyle aynı ben. aynı ben. Bir de fiesta da tık yok daha, değiştirmek israf gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 hayırlı uğurlu olsun çağlar abi, rabbim kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Çağlar Abi,meşe odunu daha uzun ömürlü Kömür koyma abi [emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 yük ve insan varsa favorim böyle oluyor yemek odası: Hangar konumu: Ön koltuk benim bacak boyuma göre geride iken arkadaki alan: en arka koltuğa girişi: uzaklardan bir çekim: 10 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Kafalıklar güzel ama o konsoldaki cihaz görüntüyü resmen baltalıyor bence abi.. Daha uygun renk ve dizaynda bişiler bak bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Evet evet.. gri bir teyp al bunu da bana ver... ıııyk iğrenç duruyor... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2016 Kafalıklar güzel ama o konsoldaki cihaz görüntüyü resmen baltalıyor bence abi.. Daha uygun renk ve dizaynda bişiler bak bence. peynir olur mu? buna Evet evet.. gri bir teyp al bunu da bana ver... ıııyk iğrenç duruyor... konsolu siyah yapsam? Otobüs gibi [emoji23] çift katlı malum cam tavan var.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts