Talip Eren 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Arabamı dün akşam 19:00 sularında oturduğum sitede her zamanki yerine park ettim.Bugün öğlen saatlerinde yanına geldiğimde gördüğüm manzara... 3 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Alkolün zararları ... geçmiş olsun abim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Şeref yoksunları geçmiş olsun elleri kırılsın inşallahh Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 hemen karakola gidin. şikayetçi olun. olay yeri gelip şişeyi ve parmak izini alsın. 2 dk. da bulurlar.... sürüm sürüm süründürün. bu arada- biri aracı ve şişeyi beklesin. olay yerini bozmayın. güvenlik kamerasından da saatini öğrenebilirsiniz. çok yazık olmuş. çok geçmiş olsun. ne kadar çok hayvanla aynı dünyayı paylaşıyoruz.... aracınızı hareket ettirmeyin. Olay yeriydi , parmak iziydi biraz fazla film'lere özentilik oldu bu Böyle bir olay için asla ve asla olay yeri incele gelipte şişeden parmak izi almaz ülkemizde malesef Çok çok geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 (düzenlendi) çok kötü olmuş ama Allah büyük kazalardan korusun 14 Mayıs 2016 tarihinde Tamer Olcay Çiçek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 geçmiş olsun böylelerinin kollarını kırmak lazımki bir daha o zıkkımla öyle bir şey yapamasın yukarıda yazılmış lastik patlatıldı diye gelen polisede helal olsun vicdanlı adammış demekki siz istinasına denk gelmişsiniz Türkiyede adalet kavramı sadece bir kesim için geçerli bize adalet madalet yok 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 O şişeyi alıp..... İnsan gibi çöpe atmak lazım 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun, Alper beye katılıyorum, şikayetçi olun canına okuyun.... 14 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda cezalarını alırlar böyle insanlar. Aracınız da inşallah az masrafla ve iz bırakmadan düzelir 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Geçmiş olsun, yapanın elleri kırılsın. Cüzdanım çalınmıştı arabadan. Mobese ye bakalım şikayetçi olayım diye karakola gittim. Polis açık açık bir cüzdan için mobeseye bakamayız, zabıtta tutamayız dedi. Eğer polis zabtı olmazsa kimlik ve ehliyete ayrıca ceza ödeniyormuş öyle olduğunu düşünmüş olabilir. Gittim ilçe emniyet müdürüne, makamında şikayet ettim polisleri. Hepsi kuzu oldu bir anda ve işim çözüldü alanda bulundu o derece. 9 Yorum bağlantısı
Tamer Ataç 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Merhaba kardaş geçmiş olsun.Onu yapanı o sişeye oturtmak lazım hemde kırık kırık 1 Yorum bağlantısı
Talip Eren 14 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2016 Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Malesef aracı yerinden kıpırdatma ma şansımız kalmadı,Şahin de kızdı zaten. Aracın yanına ilk indiğinde şişe falan göremedim, hanımı da gözetmen olduğu imtihana yetiştirecem,söverek bindim arabaya,kapıdan çıkarken güvenliğe dedim arabanın tavanına hasar vermişler,birkaç saate gelecem kulağın delik olsun. Bankamatipe uğrayıp para çektim,binerken iyice sinirlendim,az buz değil ezik,iyice gözüme battı,geri siteye döndüm,park ettiğim yerin etrafına bakınalım,imtihana yetişiriz dedik.Dömüşünde şişeyi bulduk,ezik sol tarafta,şişe sağ tarafta bahçe duvarının dibindeki sarmaşıkların içindeydi.Yönetime gittim,o bölgeyi gösteren kamera varmış ama öyle bulanık ki arabayı bile seçmek zor. Muhtemelen gece olmuştur. Siteye dönünce detaylı izleyecem kamera görüntülerini. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Geçmiş olsun bizim insanımız saygısız gerçekden 1 Yorum bağlantısı
Bayram Ünsal 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Geçmiş olsun bunu yapan insan değil mutlaka... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Başkasının malına ve canına zarar veren her türlü terörist ve bu tip magandayı kılıcımdan geçiresim geliyor... Abi geçmiş olsun. Buna sebep olan (ismi aşağıdadır) mahlukları Allaha havale ediyoruz... Umarım hukuki bir süreç başlatılabilir. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Geçmiş olsun canı sıkıcı bir durum. Bu ülkede hukuku; sözde, ricada bulamazsınız ama doğru kuruma verilmiş dilekçe her kapıyı açar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts