Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Aracın rengi bu, boya durumu da fotoğraftaki araç gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Farecla'nın pastasını kullanmıştım, İngiliz malı gayet başarılı bir ürün. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Farecla güzel bir ürün. Ali abinin önerisi ile bende Farecla Wax Top High Gloss alıp kullanmıştım. Gerçekten harika bir etki yaratıyor. Ama kısa süreli. Sık yıkanan araçlarda 1 ay, az yıkananlarda 3-4 ay gidiyor etkisi. Tavsiye ederim. Uygulaması basit. Aşağıdaki konulara göz atabilirsin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259460-farecla-wax-top-high-gloss-son-kat-cila/ http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259511-nerdeyse-bitik-boyal%C4%B1-arabada-farecla-wax-top-harikas%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Birazda beni bu ürüne yönlendiren o konular ama koyu renk için olanı daha mı iyi olur diye terettütteyim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Koyu olanı kullanmadım yada kullanan duymadım forumda.. Ama çok fark edeceğini sanmam. Araç koyu ise alınabilir. Ama 1 şişe ile 10 defa uygulama yapılabilirliği düşünülürse, arkadaşının beyaz Clio sunu koyuyla yapamayabilirsin. Misal.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Murat kardeşim bu iki ürün birbirinin muadili ürünler diyebiliriz .. Ya da şu şekilde açıklayalım ikisi de son kat ürün .. Fakat aracın durumuna bakıldığında bu ürünlerden önce mutlaka çiziklerin alınması gerekir .. Daha sonra hangisini istersen kullanabilirsin ... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Sefa Çelik yazdı: Hocam oldu mu şimdi? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259511-nerdeyse-bitik-boyal%C4%B1-arabada-farecla-wax-top-harikas%C4%B1/?hl=farecla Abi ilk mesajımda zaten belirttim bu linkeri ve normal "Wax Top High Gloss" olanı alıp kendim kullandım. Ama Murat 2 farklı ürün sormuş. Ben koyu olanı, "For Glaze Dark Colours" duymadığımdan bahsettim.. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 (düzenlendi) Beklentiniz nedir? Koruma parlaklık 5 Mayıs 2016 tarihinde Buğra Höngül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Buğra Höngül yazdı: Beklentiniz nedir? Koruma parlakl 96 model arabanın boyası, yeterine inceldi tavanda ufak tefek yanıklar başladı bu kış aracı fırçayla yıkattım hep boya haliyle matlaştı. Beklentim biraz çiziklerin belirsizleşmesi ve parlaklık. Zaten ayda bir uygularız ürünü Konularda biraz aşındırıcılığı olduğundan bahsedilmiş, bunun için bu ürünü düşündüm. Önceden sonaxın cilasını kullanıyordum Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Murat Atagenç yazdı: 96 model arabanın boyası, yeterine inceldi tavanda ufak tefek yanıklar başladı bu kış aracı fırçayla yıkattım hep boya haliyle matlaştı. Beklentim biraz çiziklerin belirsizleşmesi ve parlaklık. Zaten ayda bir uygularız ürünü Bu ürünlerin etkisi çok değil o yüzden başka markalara yönelin Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 40-50 lira civarı önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Bu arada sanırım glaze olunca daha az etkili oluyor heralde Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Murat Atagenç yazdı: 40-50 lira civarı önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Bu arada sanırım glaze olunca daha az etkili oluyor heralde Soft99 ürünleri baya uzun gider waxta tavisye ederim ama 40-50ye zor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mayıs 2016 Paylaş 5 Mayıs 2016 Boya incelmiş diyorsan auto gylm srp al, hem dolgu yapar, hem parlatır, üstüne de bi wax atarsın mutlu mesut yaşarsın. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 çıtayı yükseltmeyin o kadar fazla bişey istemiyordum Peki bu wax top öncesi dyonun ince pastasından uygulayım mı ne dersiniz? bütün uygulamalardan önce izopropil+su yapmayı düşünüyorum zaten Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 5 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2016 Bunlar yolda. Würth kokunun daha önce vanilya olmadığından ocean (mavi) modelini kullanmıştım memnun kaldım, tavsiye ederim kalıcılığı ve kokusu güzeldi. Deri kremini de yazın etkisinden korumak ve yumuşatmak amaçlı aldım. Temizlemede çok başarılı olacağını sanmıyorum ama diğer konuda parasının hakkını verir düşüncesindeyim. Uygulama sonrası yazarım zaten. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Sabah baktım kimse bir şey yazmamış, sanayide wax top için 35 lira dediler bende aldım Cila öncesi izopropil+su uygulayım mı ne dersiniz üstadlar? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Murat Atagenç yazdı: Sabah baktım kimse bir şey yazmamış, sanayide wax top için 35 lira dediler bende aldım Cila öncesi izopropil+su uygulayım mı ne dersiniz üstadlar? Boyanın temizlenip cilanın iyi tutunması için faydalı olacaktır Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Köksal Yılmaz yazdı: Boyanın temizlenip cilanın iyi tutunması için faydalı olacaktır Birebir yapayım karışımı değil mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 (düzenlendi) Murat Atagenç yazdı: Birebir yapayım karışımı değil mi? 1/1 iyidir, 1 su+ 2 ipa da olabilir, ipa yoğunlaştıkça etkisi artar, işini yaptıktan sonra boyadan daha hızlı uçup gider 6 Mayıs 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 Göz kararı 1-1.5 gibi ayarlayayım o zaman. Teşekkür ederim yardımlar için. Uygulama fotoğraflarını eklerim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Köksal Yılmaz yazdı: 1/1 iyidir, 1 su+ 2 ipa da olabilir, ipa yoğunlaştıkça etkisi artar, işini yaptıktan sonra boyadan daha hızlı uçup gider Sulandırma nedir yahu. Geçen çektim İpa çeşmesinin altına arabayı. Açtım musluğu, komple yıkadım arabayı.. Saf İpa ile. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Kerem Minaz yazdı: Sulandırma nedir yahu. Geçen çektim İpa çeşmesinin altına arabayı. Açtım musluğu, komple yıkadım arabayı.. Saf İpa ile. Aman dikkat saf ipa naylonu bile eritir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Ersen Tapan yazdı: Aman dikkat saf ipa naylonu bile eritir. Boyaya güveniyor abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Ersen Tapan yazdı: Aman dikkat saf ipa naylonu bile eritir. Henüz bir erime olmadı abi.. Hafif rüzgar vardı. Anında uçup gitti. Fırçaylan köpürttüm azcık. Daha iyi temizledi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Kerem Minaz yazdı: Henüz bir erime olmadı abi.. Hafif rüzgar vardı. Anında uçup gitti. Fırçaylan köpürttüm azcık. Daha iyi temizledi. Şanslıymışsın Köksal Yılmaz yazdı: Boyaya güveniyor abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts