İçeriğe Yönlendir

Orjinal Merkezi Kilide Siren Bağlamak?

Eray Aksoylu

Recommended Posts

Eray Aksoylu

Arkadaşlar 99 Mondeo'mda alarm falan yok orjinal merkezi kilit sistemi mevcut çift kilitlemede sinyaller yanıyor ancak tek kilitte veya kilit açmada hiç tepki vermiyor orjinali bu şekildedir diye düşünüyorum..

buna sadece siren bağlasak en azından kilit açıldığında ve kilitlendiğinde bip diye ötse veya bi tepki verse diyorum :) çünkü kilitlenip açıldığını kapının sesini duymadan anlayamıyorum veya bekleyip bir çok kez basmak zorunda kalıyorum. bunun için bi önerisi olan var mı ? nerden nasıl yaparız fikir yürütsek :D :D

Yorum bağlantısı

Bip sesini veren bir siren bulsak merkezi kilit tetiğinden alınabilir. Var olan alarmı o moda sokmak da yapılabilir mi onu bilmiyorum işte. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Kilitlenme sesini duymaya çalışıyorum ama bu uzaktan olacağı zaman olmuyor mesela. 

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu
(düzenlendi)

Bip sesini veren bir siren bulsak merkezi kilit tetiğinden alınabilir. Var olan alarmı o moda sokmak da yapılabilir mi onu bilmiyorum işte. Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Kilitlenme sesini duymaya çalışıyorum ama bu uzaktan olacağı zaman olmuyor mesela. 

sesin tonu önemli değil önemli olan bi tepki verebilmesi benim için :) evde siren var zaten olmasa da çok pahalı bişey değil  illaki biyerlerden bulunur.  

Siren yerine araç kornası kullanılabilir  :good1:

o da olur ama bağlantıyı nerden yapabiliriz

tarihinde Eray Aksoylu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Korrnaya bagla kardeşim mercedeslerin hepsinde çift kilitlemede kornası öter sizde tam tersini yapın. Hem açıldıgın hem kapandıgında öter.

Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

bağlantısı nasıl olacak peki ? merkezi kilit motoru nerdedir bu mondinin :) basit bişeyse kendim hallederim 

Yorum bağlantısı

Sen arabanı getir ben ona bundan takacam.

dınnını nınınını ınınım.

Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı

Arabayı ilk aldığımda bende düşünmüştüm. Şoför kapısının içinden kilide bir devre bağlayıp kornaya yol verilebilir. 

Yorum bağlantısı
Fatih Belen

Bende alarm vardı. Her kitleyip açmaya ses yapıyordu. Bu sese gıcık oldugum için alarmı iptal ettim :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

merkezi kilit modül üstünden artı tetiktir. aksesuar alarm alınacak onun üstünden uzaktan kitleme açma ve alarm bağlanacak

Yorum bağlantısı

Sen arabanı getir ben ona bundan takacam.

dınnını nınınını ınınım.

Onu taktığında yanımda sen olacaksın  :seytan:  :seytan:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...