Ahmet İhsan Akşen 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Gecmis olsun Sani bey.4 çekerleri pek verimli değil sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2017 10 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Gecmis olsun Sani bey. 4 çekerleri pek verimli değil sanırım. Alıp ta memnun olmayanı yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Çamur atmışlar izi kalmış Ben merak ediyorum doğada nasıl oynanır, en son çocukken çelik-çomak filan oynamıştım doğada.Kim dedi sana otobüs al diye, mis gibi 7 kişilik captiva duruken.. Kemerburgaz az ilerisi. Al Land'ını gel. Bırak yapay pistleri, doğaya dön [emoji14]Çok iddialı gördüm seni bebişim 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2017 8 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çok iddialı gördüm seni bebişim Vinç yok, olsa kaldığında çekerdim ama, ne yapalım artık, arabayı bırakır benimki ile devam ederiz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Çamur atmışlar izi kalmış Kim dedi sana otobüs al diye, mis gibi 7 kişilik captiva duruken.. Çok iddialı gördüm seni bebişim Hasan Bayri abinin tucson hala aklımda, evdekilerden tırsıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 22 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hasan Bayri abinin tucson hala aklımda, evdekilerden tırsıyorum. damar benim kan benim hesabına getir işi itiraz fırsatı bırakma . bu arada banada 7 kişişilik bi araba lazım 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 2 dakika önce, Ali Gök yazdı: damar benim kan benim hesabına getir işi itiraz fırsatı bırakma . bu arada banada 7 kişişilik bi araba lazım Napcan be otobüsü. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 5 dakika önce, Sami Demirpaz yazdı: Napcan be otobüsü. Lazım çanakkale turu yapacam Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 1 dakika önce, Ali Gök yazdı: Lazım çanakkale turu yapacam Kiralayayım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Direk sat abi bence yaz girmeden almadım geniş araç sıkıntısını çekiyorum şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 Dun yakın arkadaslarima sordum yaptirma, cadde arabasi degil bu dediler. Vazgeçtim bende 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 Sani bey, direksiyonu biraz sert mi duster 'ın. Benim kullandığım mı öyleydi acaba. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 215 tabana 185 taban kullanilan clio nun hidrolik motoru takılırsa boyle oluyor. Maalesef sert. Tam elektrikli yapmalari gerekirdi bence. Gordugum en buyuk eksikliklerden biridir bence. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2017 Bugun karsilastigim manzara. Kamera hava sicakligindan dolayi kendini korumaya alip kapatmis maalesef. Biraktigim otoparkta oldu muhtemelen ancak maalesef kanitlayamiyorum... Otopark açık oldugu icin orada da kamera yok... Kime ne diyeyim... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos 2017 Paylaş 12 Ağustos 2017 Geçmiş olsun Sani. En köyü durum da bu. Habersiz dokunup kaçanlar. En azında bir telefon numarası bırakıp gitmek lazım...[emoji20] Yorum bağlantısı
Recommended Posts