Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Meme [emoji49] Demeseydin iyiydi. Çünki o bizi deMEMEmiz konusunda çok uyardı. Bunu bileMEMEn mümkün değil. Sani'ye serbest [emoji23] Alarmları çaldırıyorum :police: Mutlu oldun mu şimdi [emoji23] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2016 Yazar Paylaş 23 Haziran 2016 Ustteki alinti mi gördün mü Hakan abi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Ustteki alinti mi gördün mü Hakan abi Cevabım ona istinadendi zaten [emoji23] Ne zaman? Ne zaman istersen. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 [emoji49] Sani'ye serbest [emoji23] Mutlu oldun mu şimdi [emoji23] Sani'nin söyleMEMEmesinde sakınca yok da, bizim niye var? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Sani'nin söyleMEMEmesinde sakınca yok da, bizim niye var? Adam yönetimde [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2016 Paylaş 23 Haziran 2016 Memelemeyi bırakın, memelemek takıntı olabilir, memelemeye takılmayın aman... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Haziran 2016 Paylaş 25 Haziran 2016 Bir haftadır bende kullanıyorum boş versiyonunu daha öncede kullansam da, daha rahat test ediyorum. Özellikle çamurlu arazide L200 den sonra tırt olsada normal kullanıcı olarak sevdim diye bilirim. Hatta babam bayıldı ilerde düşünmüyor değiliz. İçi felan hiç benlik olmasa da tam babamlık. Daha önce virajlarını sevmediğimi belirtmiştim ama biraz kullandıktan sonra beklediğimden daha iyi olduğunu ıspatladı. Ancak 6 vites beni deli ediyor, bünyem hiç kaldırmıyor bu kadar vites değişmeyi ki zaten bir kaç tanesini atlıyorum arada Son bir not Kendi malım değilmiş gibi ve bol denemeli (hızlanma ve arazi) ortalama tüketim 6,1 bence fena değil. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Haziran 2016 Yazar Paylaş 25 Haziran 2016 Bir haftadır bende kullanıyorum boş versiyonunu daha öncede kullansam da, daha rahat test ediyorum. Özellikle çamurlu arazide L200 den sonra tırt olsada normal kullanıcı olarak sevdim diye bilirim. Hatta babam bayıldı ilerde düşünmüyor değiliz. İçi felan hiç benlik olmasa da tam babamlık. Daha önce virajlarını sevmediğimi belirtmiştim ama biraz kullandıktan sonra beklediğimden daha iyi olduğunu ıspatladı. Ancak 6 vites beni deli ediyor, bünyem hiç kaldırmıyor bu kadar vites değişmeyi ki zaten bir kaç tanesini atlıyorum arada Son bir not Kendi malım değilmiş gibi ve bol denemeli (hızlanma ve arazi) ortalama tüketim 6,1 bence fena değil. 4x2'mi? Bu ortalama başka türlü olamaz da Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 VEEEEE sanıyorum ki , Türkiye'de bu işlemle tekim Bu stoplardan başka hiç bir yerde ülkemizde görmedim. Stoplar yurtdışında Renault Duster olarak satılan modellerde mevcut. Bu stoplar için iki konfig yapan Renault, tek geri vites ve tek sis ile çift geri vites ve tamponda sis olarak yapmış. Hatta bazı ülkelerde sis lambasının olmadığını da gördüm Sisler için reflektörler açıldı, içine led döşendi. Orjinal tesisatta soket açılıp pin'lerin yeri değiştirildi ve sis farı kablosu reflektörlere uzatıldı. Geri vites hattı da sağ taraftan sol tarafa çoğaltıldı. Reflektörlerdeki led'ler maalesef kuvvetli değil bir sis farı kadar ama içine şerit led'ler tam sığdı. Daha kalın bir led döşenmesine imkan yok. Sonrasında ise sıcak silikonla kapatılıp tampona takıldı. Geri vites ve fren lambaları tek duy 25w led olarak değiştirildi. Ben çok beğendim, bakalım sizler ne düşüneceksiniz. 20 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Sani abi hayırlı uğurlu olsun, 1.5 dciden devam diyorsun yani. Bu arada stoplar çok güzel olmuş gerçekten ya. Yolda görsem herhalde bir makyaj daha geldi opsiyon olarak bu stopları sundu dacia derdim. Maaşallah, kazasız belasız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Çok güzel olmuş. Daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bagaj üstü spoyler ile çok daha güzel olur. 28 Haziran 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Mükemmel, sırada farlar var Bunu yapan sıradan bir elektrikçiydi. Aheste aheste, gına geldi. Farlar için, parçalar bagajda hazır ama ocakbaşı şart Çok güzel olmuş. Daha önce bahsi geçti mi bilmiyorum ama bahsi üstü spoyler ile çok daha güzel olur. Yok, ama aklımda. Sırayla 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Ben olsam bagaj kapağındaki şu kısmı parlak kırmızıya boyar stop gibi görünmesini sağlardım... 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Haziran 2016 Yazar Paylaş 28 Haziran 2016 Ben olsam bagaj kapağındaki şu kısmı parlak kırmızıya boyar stop gibi görünmesini sağlardım... şişik kısımdan bahsediyorsun sanırım. 2 çekerlerde yapanlar var. Parlak güvenlik şeridi koyanlar oluyor. Ben pek beğenmedim nedense. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Ben de boş halini beğenmedim. Fotoşop dene bi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 (düzenlendi) Maşallah yakışmış ama arka taraf çok boş gözüküyor 28 Haziran 2016 tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 28 Haziran 2016 Paylaş 28 Haziran 2016 Çok güzel olmuş ben çok beğendim SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Çok güzel olmuş Sani, bi xenonları da yaptınmı tadından yenmez Yorum bağlantısı
Misafir 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Çok yakışmış. Bir araç daha LedMania oluyor Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 29 Haziran 2016 Paylaş 29 Haziran 2016 Çok güzel olmuş abi güle güle kullan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran 2016 Yazar Paylaş 29 Haziran 2016 Çok sağolun arkadaşlar. Arka şişik kısımlara dokunursam 4wd yazısından vazgeçmek durumunda kalırım ki, onu istemiyorum. Bi-xenon pahalı, led'ler mevcut, onun montajı için Osman usta'yı bekliyorum, bayramdan sonra artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts